Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Hergün yıkıyosan ondan kuruyabilir canım.özellikle kış aylarında saçlar daha çok kurur .sebebi soğuk hava şartları.yazın sıcağın etkisiyle saçlar daha hızlı yağlanıyor.o yüzden soğuk havalarda saçı korumak önemli:KK200:
En iyisi ben yıkama sıklıgını azaltıyım sağol cnm :KK200:

En iyisi ben yıkama sıklıgını azaltıyım sağol cnm :KK200:
Aynen canım ben saçlarımı kaç gündür yıkamıyorum 3-4 gün falan oldu yağlanmadıda hala yumuşak ama.aslında saçı hiç şampuanlamamak lazım .şampuan saçı yıpratıyo.saçı yağlı olanlar yıkamalı ama.kuru yada normal saç derisi olanlar.hiç kullanmasada olur sadece saç kremi bile yetiyo bana mesela saçım öyle çok yağlanmz benim mesela.sadece dipleri hafif .aslında kuru şampuanlar nasıl acaba onlardanmı kullansam sadece saç diplerine kullanılıyo ama oda saç gözenelkklerimi tıkarsa buseferde saç derim nefes alamaz.eniğisi kimyasal olmayan şampuanlar dicem ama hepsi kimyasal yediklerimiz bile sağlıklı deilken kozmetik markalara hiç güvenemiyorum.:süslü:

Benim saçlarımı en güzel barcelino uzatmıştı, bende alıcam:)
Aynen canım hem uzatıyo saçı.hem kokusu ferah.hem yapısı esansiyel gibi.valla bu tarz ürünlerden üretsinler sitelerde fiyatlarıda gayet uygun ben hatta en ucuzunu aldım.işe yaradı.illa en pahalısı olcak diye bişey yok.denedim işe yaradımı yaradı benim için bu önemli mesela.üzerinde orjinal pulu olmasına dikkat edin benimkinde vardı:KK37:

IMG_3523-580x580.jpg
içindekiler bunlar kızlar.jojoba.fındık.hindistancevizi bile var.

Aynen canım ben saçlarımı kaç gündür yıkamıyorum 3-4 gün falan oldu yağlanmadıda hala yumuşak ama.aslında saçı hiç şampuanlamamak lazım .şampuan saçı yıpratıyo.saçı yağlı olanlar yıkamalı ama.kuru yada normal saç derisi olanlar.hiç kullanmasada olur sadece saç kremi bile yetiyo bana mesela saçım öyle çok yağlanmz benim mesela.sadece dipleri hafif .aslında kuru şampuanlar nasıl acaba onlardanmı kullansam sadece saç diplerine kullanılıyo ama oda saç gözenelkklerimi tıkarsa buseferde saç derim nefes alamaz.eniğisi kimyasal olmayan şampuanlar dicem ama hepsi kimyasal yediklerimiz bile sağlıklı deilken kozmetik markalara hiç güvenemiyorum.:süslü:
Şampuanlamadan yıkayınca çok sertleşiyo bence öyle de olmax ama onun yerine 1 kez şampuanlanabilir

Canım bu yap benim de mutlaka kullanmak istediğim bi ürün . Elimdekiler bitince bende ona geçicem . Ve yoluma bu ürünle devam edeceğim. Bıktım pahalı ürünlere dünyanın parasını ödemekten
sitelerde çok ucuzada var canım.kargoda bedava tüm sitelere bakmanı araştırmanı öneririm.:kahve::21:

Aaa süpermiş ve çok da ucuz harika valla :KK37:
Ben buralarda bulamamıştım netten sipariş vericem
Sampuanının markası n:KK73:e canım
8aa9019d6b3f363d4fef99f5f66e55c5.jpg bunu kullanıyorum canım :KK75:bide bu şampuan diyerlerine göre daha ucuz .diyerleri 10.tl küsür.bu 7.küsür.tl ben kaliteye ve ucuzluğa önem veriyorum açıkcası:kahve::KK200::-):KK23::skandal:

Aynen canım tüm yağ çeşitleri içersinde mevcut.özellikle hindistan cevizi.ısırgan yağı.zeytin yağı olması ayrıca güzel.:21:
Sürdükten sonra yıkanması gerekiyor değil mi hiç kullanmadım daha önce
Mucizeci yağ öyle değil sürüyosun yıkamaya gerek yok o açıdan iyi

Sürdükten sonra yıkanması gerekiyor değil mi hiç kullanmadım daha önce
Mucizeci yağ öyle değil sürüyosun yıkamaya gerek yok o açıdan iyi
Barceleno yağı. saç bakım yağı olduğu için. yıkamak gerekiyor canım.haftada bir yada iki kere uygulanıyodu. tam hatırlamıyorum .ama birini kullanmak için diyerinden vaz geçmek zorunda deilsin.mesela haftada bir kere barcelona sürersin diyer günler mucizeyi kullanırsın mesela iyi olmazmı sence:KK69:

Barceleno yağı. saç bakım yağı olduğu için. yıkamak gerekiyor canım.haftada bir yada iki kere uygulanıyodu. tam hatırlamıyorum .ama birini kullanmak için diyerinden vaz geçmek zorunda deilsin.mesela haftada bir kere barcelona sürersin diyer günler mucizeyi kullanırsın mesela iyi olmazmı sence:KK69:
Birçok ürün kullanmak istemiyorum canım mssela 1 ay boyunca hem dax hem gliss krem hem hindistancevizi ve zeytinyagı hende mucizevi yağ kullandım biraz azaltmak istedim çok farklı farklı ürünüm var
Dax ve yağlar bitti ama gliss ve mucizevi yag hala kullanıyorum birde barcelino alırsam yine 3 ürün fazla

Birçok ürün kullanmak istemiyorum canım mssela 1 ay boyunca hem dax hem gliss krem hem hindistancevizi ve zeytinyagı hende mucizevi yağ kullandım biraz azaltmak istedim çok farklı farklı ürünüm var
Dax ve yağlar bitti ama gliss ve mucizevi yag hala kullanıyorum birde barcelino alırsam yine 3 ürün fazla
Haklısın canım.bende bakımlar yaparken dedimki kendime bukadar şeye gerek yokki.sonra bıraktım .şimdi sadece şampuan kullanıyorum.saç kremi bile kullanmıyorum.sıkıldım çünki saça okadar çok ürün kullanıyoruzki aslında bıraksak kendi haline uzayacak ama biz kadınlar bakıma çok meraklı olduğumuz için bırakamıyoruz.görünce alasımız geliyor:21:

Haklısın canım.bende bakımlar yaparken dedimki kendime bukadar şeye gerek yokki.sonra bıraktım .şimdi sadece şampuan kullanıyorum.saç kremi bile kullanmıyorum.sıkıldım çünki saça okadar çok ürün kullanıyoruzki aslında bıraksak kendi haline uzayacak ama biz kadınlar bakıma çok meraklı olduğumuz için bırakamıyoruz.görünce alasımız geliyor:21:
Ahahh aynen öyle valla kendi haline bırakmak en iyisi ama bir şey söyleyeyim mi bugun eski fotolara baktım boyasız saclarım çok ince ve azmış
Boya zararlı falan ama uzamaya hızlandırma etkisi va bende biraz kalınlaştırıp çoğaltma da yaptı sanki o_O

X