• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

Miriana..yardımına ihtiyacım var...

bebegım allah tamamına erdırsın analı babalı buyutsun bebişinlee bebişinın ılk resmını bızımle paylaşmalısın :lepi:

saçların cok koyu duruyor ..kestane ustu dedıgınne o la kıfisfisfis

koydugun resmdekı saç dogal açık kumrala uclara atılmış sarı balyajlar var sacın koyu renkse açma ıslemı uygulanacak kı bu saçı cok yıpratır bebegede zararı olur...kestane ustune bu denlı sarı balyaj olmaz...sadce uclarını boyatcaksan yıne açıcı yaparlar boyamı saçın?

bebegım allah tamamına erdırsın analı babalı buyutsun bebişinlee bebişinın ılk resmını bızımle paylaşmalısın :lepi:

saçların cok koyu duruyor ..kestane ustu dedıgınne o la kıfisfisfis

koydugun resmdekı saç dogal açık kumrala uclara atılmış sarı balyajlar var sacın koyu renkse açma ıslemı uygulanacak kı bu saçı cok yıpratır bebegede zararı olur...kestane ustune bu denlı sarı balyaj olmaz...sadce uclarını boyatcaksan yıne açıcı yaparlar boyamı saçın?
saolasın :)
darısı isteyenlere inş...sağlıkla!!
sana özelden fotomu attım
ten rengime bakasın diye

1 aralıkta boyattım saçımı..o günden beri boyatmadım..herrenk var kafamda..renk kartelası oldum -tatlicadiarzu-
yani 7-8 cm doğal saçım var şuan dipte

ben 3aylıkken gittiğim kuaför kestane üstü bal köpüğü demişti
bu fotodaki renkle onun alakası yok yani
sen fotoya bak uyarmı bana sence?a.s.

bebiş bakdım resmıne fakat cok koyu sacın ah be gulummm...saçının tamamı acılmalı sankı taze boyamış gbı baya sıyah kızılımsı bı renk gbı...

eger açtırmayı kafaya koyduysan dıplerın dahıl 1 -2 ton kırılacak orıal ıle sonra uclara bal sarısı balyaj atılacak..kuaforune bunu soyle sacına baksın bakalım yapabılcekmı

bu arada mısafır uyeler 4 kişi olmuş ey maşşallahh kızlar uye olsanız dıyorumm burdan boyle dıkızlemekle olmazzz !

bebiş bakdım resmıne fakat cok koyu sacın ah be gulummm...saçının tamamı acılmalı sankı taze boyamış gbı baya sıyah kızılımsı bı renk gbı...

eger açtırmayı kafaya koyduysan dıplerın dahıl 1 -2 ton kırılacak orıal ıle sonra uclara bal sarısı balyaj atılacak..kuaforune bunu soyle sacına baksın bakalım yapabılcekmı

bu arada mısafır uyeler 4 kişi olmuş ey maşşallahh kızlar uye olsanız dıyorumm burdan boyle dıkızlemekle olmazzz !

son hallerime bak..özelinde( sende bu sayede tüm siteyi görmüş oluyosun :roflol:)
1-2 ay önceki tabi.....az önceki gibi eski değil
sen ne önerirsin ten rengime ?sıkıldım koyu renkten..
oğlişim güzel görsün anneyi...hemen karar verim boyatim

bu arada saç tellerim güzel..uzun zamandır bakım yapmıyorum ama idare eder...

slm miriana yardımına ihtiyacım var
ben saçıma dün röfle yaptırdım sacımı 11 ay önce oreyalla acmıstım ve kumrala boyamıstım
ama hamılelık dogum vs saclarım hem uzadı hemde boyamadıgım ıcın rengı degısmıstı
oreyalla acılan ve kumral olan yerler turuncu gıbı renk almıstı onu kullu kumralla kapattık
ama ana saca bısey yapılmadan röfle yapıldı sacıma
bu defa şöyle bir sorun olustu arka kısmı sarı önler yanı ana saclar kızıl kaldı bu kızıllıktan kurtulmamın bır yolu varmı
bayrama buhalde gırmek ıstemıyorum 2 aylık bebısım var kuafore falanda gıdemıyorum
ben saçımı küllü sarıya boyamayı dusunuyorum ama daha berbat olur dıye korkuyorum

yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok tşkrler..

slm mirianacığım senden boya numarası almıştım loreal 5.3...fakat o rengi kütahya da bulamadım ve lorealin havanasını aldım İki renk arasında çok fark var mı bir de havana nın üstüne gölgelendirme yaptırsam hangi rengi önerirsin bu arada sarı renk bana yakışmıyor.

slm miriana yardımına ihtiyacım var
ben saçıma dün röfle yaptırdım sacımı 11 ay önce oreyalla acmıstım ve kumrala boyamıstım
ama hamılelık dogum vs saclarım hem uzadı hemde boyamadıgım ıcın rengı degısmıstı
oreyalla acılan ve kumral olan yerler turuncu gıbı renk almıstı onu kullu kumralla kapattık
ama ana saca bısey yapılmadan röfle yapıldı sacıma
bu defa şöyle bir sorun olustu arka kısmı sarı önler yanı ana saclar kızıl kaldı bu kızıllıktan kurtulmamın bır yolu varmı
bayrama buhalde gırmek ıstemıyorum 2 aylık bebısım var kuafore falanda gıdemıyorum
ben saçımı küllü sarıya boyamayı dusunuyorum ama daha berbat olur dıye korkuyorum

yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok tşkrler..

artık ugraşma bence sacınla...ya kuafore gt o kızıllıkları ayırıp paketlesınler dıger renklerle aynı olması ıcın..yada sacını koyu bır renge boyat canım..koyu kumral,koyu kahve gbı...

slm mirianacığım senden boya numarası almıştım loreal 5.3...fakat o rengi kütahya da bulamadım ve lorealin havanasını aldım İki renk arasında çok fark var mı bir de havana nın üstüne gölgelendirme yaptırsam hangi rengi önerirsin bu arada sarı renk bana yakışmıyor.
havana guzel renk canım ..ama boyayı kuaforune gotur bence golgeleme olcak yerlerı ayırsın gerı kalanını boyasın..bda yazık olmasınşakkıdı

Merhaba sevgılı kızlarım...saçlarımı 7 aydır boyamıyordum bılıyorsunuz..kestane tonlarındaydım..ancak anı bı kararla deiştrdım oncekı sayfalarda paylaşmıştım..saçım açılıp koyu karamel tonlarında bı rengeboyandı ..tabı farklı renkler karıştırılarak o renk elde edıldı ..zemın farklıoldugu ıcın..
10 gune kadar akıcgaı ıcın bugun kuaf.malzemesı satan bır yere gıttım..ordan daha once kullandıgım saç serumumu aldım cok guzelbır urun kokusuda harıka..yumusak ve parlak yapıyor saçı..bırde saç maskesı aldım ama nedense 1 aydır saçım yumuşamıyor boyayla alakalı deıl yanı..resmdekı kırmızı olan nutrıtıve kıvamı ve kokusu benı mest ettı bugun uyguladım ama super bı sonuc olmadı bakalım devam edıcem urune..yıllaronce schwarzkopf un kıloluk şok kremını almıştım superdı ondan bulamadım..bu da paklamazsa mecbur alıcam ondan yıne..

dedıgım gbı yakında sacımdakı boya akıcagı ıcın boyada aldım..majıral için gttım ama majıralın (loreal) yenı serısıolan matrıxı aldım aralarında ufak bır fıyat farkı var..normal fıyat 15 tl bana 10 dan yapdı 2 tup aldım anca yeter...tuplerın numaralı 6 ve 7 ...ıkı tane aldım karıştrmak ıcın..oksıdan olarak koleston verdı kendı oksıdanı kıloluk oldugu ıcın..oksıdan ıkı tane 9 bıtane 6 numara verdı bakalım yakında paylaşırım umarım sımdıkı saç rengımı bozmaz ışıltı verır..saçlarımı yıprattım halıyle uzulmuyor deılım..bu arada maskenın fıyatı 17 ydı 15 e aldım..serumda 10 tl

412.jpg

Son düzenleme:
hayirli olsun mirim güle güle kullan aldiklarini Şeniz

amma da pazarlik yapmissin haaaaa yerimseniben su serum iyi biseye benziyo, uzatta bi deneyim :jeyyar:

Back