• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

mirianacm kahve köpüğü ile küllü açık kumral karıştırsam kızıllık olurmu?? bu şekilde resimdeki saç rengini yakalayabilirmiym

bal köpüğü olmasın o ? küllü renkler boyayı turunculuktan kurtarır ama sacınıza baglı

aslında ikiside aynı saç biri gündüz güneşte diğeri ise akşam oda ışığında olduğu için birbirinden bambaşka çıkmış.. birde benim kaşlarım çok gür olmamakla birlikte koyu renkli esinin saçı gibi bi modeli yaparsam bana olur mu? bide aşağıdaki fotodaki gibide olabilir yani bu tarzları seviyorum
Eki Görüntüle 52084

cnm ıstedgn modeller hep balyajlı yanı kuaforde yapılcak modeller..sacın açılacak balyajlanacak yerler paketlenecek gerı kalan koyu karemele boyanıp paketlenen yerler bal ssarısına boyancak zor iş usta bı el lazım..

slm canım yine ben epey saçımı dinlendirdikten sonra sonunda bir karar verdim.:)))
son kararım.iki tane resim ekliyorum.buğday tenliyim ve açık kahverengi gözlüyüm şu anda saçımda az karamellik var.Bu saç tonlarını özellikle ikincisini nasıl elde edebilirim.Teşekkür ederim.

Eklentiler

• $GIRI_1~1.jpg
    $GIRI_1~1.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $sacbakimiyontemleri_uzunsacmodelleri3.jpg
    $sacbakimiyontemleri_uzunsacmodelleri3.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 56
miriana bal köpüğü deil palette 8.65 kahve köpüğü.. küllü acık kumralla kızıllık olabilir die biyerde okudum emin olamadım küllü renk kahve köpüğü gibi tonlarla karışırsa kızıllığı önlermi yoksa oluştururmu??
saç rengimin resmi 66.sayfada var

Son düzenleme:
slm canım yine ben epey saçımı dinlendirdikten sonra sonunda bir karar verdim.:)))
son kararım.iki tane resim ekliyorum.buğday tenliyim ve açık kahverengi gözlüyüm şu anda saçımda az karamellik var.Bu saç tonlarını özellikle ikincisini nasıl elde edebilirim.Teşekkür ederim.
canım zor renkler bunlar kendın yapamazsın ıkıncı resmdekı renk gosterıcegım renk ama uclarda açılma yada balyaj var onu kendın yapamazsın en ıyısı ucların şuan bal köpüğü yada karamel duurmdaysa dıplerden basla uclara surme 30 dk beklet sonra uclara cok hafıf yedır 10 dk beklet ve yıka..

HCo6_6.jpg

miriana bal köpüğü deil palette 8.65 kahve köpüğü.. küllü acık kumralla kızıllık olabilir die biyerde okudum emin olamadım küllü renk kahve köpüğü gibi tonlarla karışırsa kızıllığı önlermi yoksa oluştururmu??
saç rengimin resmi 66.sayfada var

8.65 cok kızılımsı bır renk ama kullu renklerde kızıllık olmaz dedıgım gbı ama bırıncı renk cok baskın bır renk..ne renk ıstıyorsun tam olarak..ben sana cvb vermısdım kım kardasıan sacında ama yeterlı olmadı sanırım...palet akan bır boyadır bılgıne

Son düzenleme:
mirianacımm saçlarım avatarımdaki gibi 1senedır boyamıyorum siyaha boyamıstım.gözlerimse elaazemuszemus
saçımı boyatmak istiyorum hangi renk gider kahve tonları olurmu sence?
hiç olmadı siyah yapıcam

merhaba canim .. cok faydali bi konu acmassin (baktim diger konularinda süper) .. takipcinim artik opuyorumnanaktan

benim saclarim cok uzundu .. degisiklik olsun diye sacimi omzuma kadar kestirdim bide o yetmezmis gibi kahkül kestirdim .. kahkülü kuaför istedigim gibi kesemedigi icin, banada pek yakismadi, onun icin sacimin biran önce uzamasi icin bana bir formül verirsen cok cok sevinirim hihoyyyt:asigim:

mirianacımm saçlarım avatarımdaki gibi 1senedır boyamıyorum siyaha boyamıstım.gözlerimse elaazemuszemus
saçımı boyatmak istiyorum hangi renk gider kahve tonları olurmu sence?
hiç olmadı siyah yapıcam
canım koyu karamel tonları olur 6.35 e bak lorealde
merhaba canim .. cok faydali bi konu acmassin (baktim diger konularinda süper) .. takipcinim artik opuyorumnanaktan

benim saclarim cok uzundu .. degisiklik olsun diye sacimi omzuma kadar kestirdim bide o yetmezmis gibi kahkül kestirdim .. kahkülü kuaför istedigim gibi kesemedigi icin, banada pek yakismadi, onun icin sacimin biran önce uzamasi icin bana bir formül verirsen cok cok sevinirim hihoyyyt:asigim:

mecıt efendı bakım yagını al aktardan haftada 1 masaj yap dıbe ve uca 1 saat beklet canım uzatır

tşkler cevapın için.saçmı boyadım sarıya ama sarılarda var böyle havuç gibi hafif oldu yıkadıkça açılır demi böyle kalmazbilmiyorumkismile

canım birde saçalrımı sık sıkmı yıkayayım rengin açılması için hergünmü yıkasam acaba renk açılana kadar.babam kızdı o ne renk öyle diye.şimdide git çabuk siyaha boya diyo.siyah sevmiyorum saç rengimin hemen açılması lazımmmmafoldumben

tşkler cevapın için.saçmı boyadım sarıya ama sarılarda var böyle havuç gibi hafif oldu yıkadıkça açılır demi böyle kalmazbilmiyorumkismile

bebiş saçın neydı ve ben ne renk verdım hatrlamıyorumhak verırsın gunde bırcok soru cvblıyorum..papatya suyu surebılırsın guneste açar ıyıce ..turuncluk neden oldu onu anlamak lazm sıyaha falan boyama sakın ondan donemezsn

yok cnm doğru onun renginde istiyorum ama kutudaki renk biraz açık değilmi bana açık geldi biras boyayınca açık olcagından korkuyorum bilmiyorumkismile

meraba
saçlarımı yıllardır aynı renge boyamama rağmen (koleston kor ateş kızılı ) son iki seferdir aktığında daha koyu bir kızıl kahveye kaçan bi renk ortaya çıkıyor bunun nedeni ne olabilir? eskiden açık kızıl olurdu şimdi kopkoyu boz bulanık bi renk ortaya çıkıyor

aa değişme zamanı gelince öle mi oluyo? yani öle sıksık da boyamıyorum ben üç ayda bi filan.ilk çok güzel tuttu sonra akınca bozlaştı

koyu bi kızıl yapıcam artık ama kahvemsi boz bişi deil bişi tavsiye edebilir misiniz..aşk alevini düşünüorum koleston

Back