• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

mirianacım yardımlarına hayran kaldım sneı tebrık edıyorum.. ben saclarımı hep loreal ıle boyadım bu zaman kadar en son 6.35 cıkolata kahveye boyadım.ama ıstedgım bır kahverengı olmadı.bıraz daha koyu bır cıkolata kahve ıstemıstım. kahve kahve görünsün istiyorum saçlarımın.sen lorealde hangı rengı tavsıye edersın bu konuda?

çok teşekkür ederim gerçekten.. ben de neden böyle oluyor die dövünüp duruordum.. başka yon kızılda sorunn olmaz ama di mi?

yıllarca aynı renge boyarsan elbette sac deişiklık ıster nasılkı sampuanını arasıra deişiıyorsan ...sorun olmaz elbette

mirianacım yardımlarına hayran kaldım sneı tebrık edıyorum.. ben saclarımı hep loreal ıle boyadım bu zaman kadar en son 6.35 cıkolata kahveye boyadım.ama ıstedgım bır kahverengı olmadı.bıraz daha koyu bır cıkolata kahve ıstemıstım. kahve kahve görünsün istiyorum saçlarımın.sen lorealde hangı rengı tavsıye edersın bu konuda?

resim eklemeyı bılmıyorum aslında ornek olarak ekleyecektım

resımcıkmamış tatlım anasayfada yardımkonularında bakablrsn resm nası eklenır ayrıntılı var

buna ne dersın guzel bı kahve

3600520971032_B.jpg

merhaba,

ekte bulunan fotoğraftaki saç rengi nasıl elde edilir?
excellence 7.3 kumral dore ve 6.45 akaju kahveyi karıştırarak olur mu?

(saçlarım şu anda dore kahve)

büyük hali için link: thebsreport.files.wordpress.com/2009/11/redhead22.jpg

Eklentiler

• $redhead22.jpg
    $redhead22.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
merhaba,

ekte bulunan fotoğraftaki saç rengi nasıl elde edilir?
excellence 7.3 kumral dore ve 6.45 akaju kahveyi karıştırarak olur mu?

(saçlarım şu anda dore kahve)

büyük hali için link: thebsreport.files.wordpress.com/2009/11/redhead22.jpg

sacınız acık renk deıl anladıgm kadarı o yuzden açıcı gerekebılır boya boyayı açmazkı..sacınızı gormem lazım

boya boyayı açmaz biliyorum ve evet saçım koyu ama açıcı kullanır açarım, o problem diil de önemli olan bu rengi tutturabilmek...

Miriana benimde bir sorum olacak saçlarım koyu kumral ama renginin açık olmasını istiyorum bir arkadaş palette açık karamelle açık papatya sarısını karıştır böylelikle saç rengin açılır demişti ne kadar doğru sizce

merhaba ben de uzan zamandır sıtenın takıpcısıyım ama ılk defa yazıyorum benım de saclarım koyu kahverengı, gür uzun ne kalın ne de ince telli esmer tenlıyım aslında saclarımı cok sevıyorum ara ara antalyanın sıcagından acılmalar bıle oldu gunese cıkınca kızıl gıbı parlıyor herkes boyattın mı dıye soruyor ama ben degısıklık ıstıyorum fotograf ekleyemıyorum ama sabıt merak-ettiginiz-sac-renklerini-burdan-paylasiniz. burada sayfa 19 da gossıp gırl de kı Leighton Meester ın sacı gıbı ıstıyorumm yardımcı olursanız cok sevınırımm

merhabalar :) bende size bişey danışcam kızlar ben bu hafta sonu şaçımı kestimeyi ve boyatmayı istiyorum ama model ve rengine karar veremedim? size danışmadan da bişi yapmak istemedim ?fotoğraflarımı koyuyorum cildime ve yüzüme göre renk ve model önerebilir misiniz ?? çok sıkıldım bu saçlardaaan

Eklentiler

• $Görüntü0101.jpg
    $Görüntü0101.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $image201005040003.jpg
    $image201005040003.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 51
mirim ben de seni yakalamışen bişey sorayım ,
saçımı 2 ay önce boyadım koyu kahveye palette 4.0 , güzel oldu memnunum , şimdi güneş deniz filan açıldı baya bi,dipten de 2 cm filan geldi.
şimdi yine boyayacağım palette 5.0 aldım bu normal kahve , daha kahverengi görünmesini istediğim için neyse,
dipleriyle uçlarına doğru aşırı bir farklılık olur mu acaba ?

boya boyayı açmaz biliyorum ve evet saçım koyu ama açıcı kullanır açarım, o problem diil de önemli olan bu rengi tutturabilmek...

canım sen açıcı kullancam dıye dıle getırmedın ılk sorunu boyaları sordun bende sac rengını bu boyalarla açamıcagını dıle getrdım açıcı uygulayıp zemını hazrlarsan dedıgın boyalar uygun olabılır akajulugu cok katmamalısın
Miriana benimde bir sorum olacak saçlarım koyu kumral ama renginin açık olmasını istiyorum bir arkadaş palette açık karamelle açık papatya sarısını karıştır böylelikle saç rengin açılır demişti ne kadar doğru sizce
kendı saç rengınse normal papatya suyuyla hergun guneste sacını açabılırsın..boyaysa saçını çok açmaz onlar koyu kumrala açıcı lazım..
merhaba ben de uzan zamandır sıtenın takıpcısıyım ama ılk defa yazıyorum benım de saclarım koyu kahverengı, gür uzun ne kalın ne de ince telli esmer tenlıyım aslında saclarımı cok sevıyorum ara ara antalyanın sıcagından acılmalar bıle oldu gunese cıkınca kızıl gıbı parlıyor herkes boyattın mı dıye soruyor ama ben degısıklık ıstıyorum fotograf ekleyemıyorum ama sabıt merak-ettiginiz-sac-renklerini-burdan-paylasiniz. burada sayfa 19 da gossıp gırl de kı Leighton Meester ın sacı gıbı ıstıyorumm yardımcı olursanız cok sevınırımm

canım dedıgın sayfada oyle bı resım yok googldan aradım.hatunun bırkactane saçı cıkdı lutfen resım koyun

merhabalar :) bende size bişey danışcam kızlar ben bu hafta sonu şaçımı kestimeyi ve boyatmayı istiyorum ama model ve rengine karar veremedim? size danışmadan da bişi yapmak istemedim ?fotoğraflarımı koyuyorum cildime ve yüzüme göre renk ve model önerebilir misiniz ?? çok sıkıldım bu saçlardaaan
saçların kahve kızıl gbı zor bır renk açtrmayı goze alıyorsan karamel yaptır..

modelde soyle bıse olabılır

nickluppino3_250h.jpg

mirim ben de seni yakalamışen bişey sorayım ,
saçımı 2 ay önce boyadım koyu kahveye palette 4.0 , güzel oldu memnunum , şimdi güneş deniz filan açıldı baya bi,dipten de 2 cm filan geldi.
şimdi yine boyayacağım palette 5.0 aldım bu normal kahve , daha kahverengi görünmesini istediğim için neyse,
dipleriyle uçlarına doğru aşırı bir farklılık olur mu acaba ?

dıplerın daha açık renkse dıpten basla ..uçları daha açıksa uclardan basla ..boyle bır dengeye oturtabılırsın sacı gormeden net bırsey dıyemem

diplerden başlarsam sanırım çok renk farkı belli olmaz , zaten kendi saçımda çok açık değil , tamm cnm teşekkür ederim.

resimdeki saç rengini görünce kim kardashian in saçları dama atıldı :) miriana tatlım bu renk için neyi önerirsin?

Eklentiler

• $çikolata kumral dore.jpg
    $çikolata kumral dore.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
mirianacim benimde bi sorum olcak ben sari sac icin gittim kuaföre karamel gibi turuncu gibi bisey oldu aradan 3 hafta gecti bugün acik sari bi boyayla evde kendim boyadim ama ancak bir iki ton farketti sarilik oldu ama istedigim gibi degil turunculugun gitmesi icin ne yapmam lazim bi daha boyicam sacimi marka ve numarasini önerebilecegin bi boya varmi bi dahaki boyaamayi ne zaman yapiyim bayramdan önce olsa olurmu yani 2 hafta sonra
küllü renklermi kullanmam lazim turunculugun gitmesi icin
simdiden cok tesekkür ederim cok soru sordum kusura bakma evden cikamiyorum ya bu saclarla

Merhaba natural nevacolor'un altın sarısı da çok hoş gerçekten kumralın üstüne boyasam tutarmı sizce normalde kutudakinden daha koyu çıkıyo boyalar sizce bu rengş tutturmam için bal köpüğü ya da daha açık bir renkle mi karıştırmalıyım.
Bundan önce saçımda bakırlık vardı açık küllü kumral ve açık kumralı karıştırıp boyadım.Bakırlık gitti.Bu renk gerçekten çok hoş tabi aynı şekilde tutturmak ta önemli ne yapmalıyım.bilmiyorumkismile
http://nevacare.com/natural/8_3_altinsarisi.jpg

mirianacim benimde bi sorum olcak ben sari sac icin gittim kuaföre karamel gibi turuncu gibi bisey oldu aradan 3 hafta gecti bugün acik sari bi boyayla evde kendim boyadim ama ancak bir iki ton farketti sarilik oldu ama istedigim gibi degil turunculugun gitmesi icin ne yapmam lazim bi daha boyicam sacimi marka ve numarasini önerebilecegin bi boya varmi bi dahaki boyaamayi ne zaman yapiyim bayramdan önce olsa olurmu yani 2 hafta sonra
küllü renklermi kullanmam lazim turunculugun gitmesi icin
simdiden cok tesekkür ederim cok soru sordum kusura bakma evden cikamiyorum ya bu saclarla

küllü ılen boyanmalı ama bence kuafore gtmelısın deiştr kuaforunu sımdı onuda ayarlıyamazsan yesıl olabılır keşke saç rengını yukleseydın canım hep dıyorum ama kımse benı dınlemıo kendı sacınızı ve ıstedgnz sacın mutlaka resmını koyun bu sekılde yardımcı olmam zor...küllü sarı var lorealde bakarsın

resimdeki saç rengini görünce kim kardashian in saçları dama atıldı :) miriana tatlım bu renk için neyi önerirsin?

hep zor renklerı buluyorsun bunu kuaforler bıle zor yapar bu sac ıcın kumral dogal zemın şart hatunun kendı sacı zaten kumral koyu karamel yapıp aralara altın ışıltılı golgeler atmışlar maharet işi zemını oluşturmak ıstersen lorealde karamel var ama golgelerı nası atarsın bılemem :bbo:

Merhaba natural nevacolor'un altın sarısı da çok hoş gerçekten kumralın üstüne boyasam tutarmı sizce normalde kutudakinden daha koyu çıkıyo boyalar sizce bu rengş tutturmam için bal köpüğü ya da daha açık bir renkle mi karıştırmalıyım.
Bundan önce saçımda bakırlık vardı açık küllü kumral ve açık kumralı karıştırıp boyadım.Bakırlık gitti.Bu renk gerçekten çok hoş tabi aynı şekilde tutturmak ta önemli ne yapmalıyım.bilmiyorumkismile
http://nevacare.com/natural/8_3_altinsarisi.jpg

bu urun hakkında bılgım yok rısklı renkler kumrala bırebır tutucagını düşünmıuyorum şuan saçınız ne renk gormem lazım ...

cok saol canim ben resim icin imageshek e girdim üyelik istiyo yapamadim resim isini yesil olur demissin yikamayla geciyomu yesillik yani bir haftada gecermi bide bugün boyadim saclarimi bi daha ne zaaman boyamaliyim yani sacim zarar görmesin diye

Miriana..yardımına ihtiyacım var...
ACİL DURUM kızlar kaydirigubbakcemile3
hamileyim..2 haftaya yakın doğumum var..tabi benim yaramaz daha fazla kalmayı düşünmüyo...acelesi var..çabuk karar vermem şart...en geç haftaya kadar boyatmalıyım....drdan izin aldım dün

3aylıkken bi kuaförde kestane üzeri bal köpüğü beğendim..resmi bulamadım tekrar..dipler tek renk olsun..uçlar gölge olsun diyorum..bebişten devamlı kuaföre gidemem çünkü

şimdi şunu buldum netten

:1:

Back