- Konu Sahibi SacDuzlestirici
saçını açmak ıstıyordunya 01 demısdım cok cok acık dogal sarı tabı merak etme okdr açmaz saçını ıstedgn tonlarda olur once saçını aç sonra kullu renklere gec
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar mirina; lorealin ultra açıcı boyaları hakkında bir bilgin varmı saçlarımın rengi biraz açılsın istiyorum acaba bu boyalarla olur mu önerebileceğin başka boya ve numara varmı
iyi akşamlar mirina; lorealin ultra açıcı boyaları hakkında bir bilgin varmı saçlarımın rengi biraz açılsın istiyorum acaba bu boyalarla olur mu önerebileceğin başka boya ve numara varmı aslında 7.65 paleette altın parıltılı toffenin rengi çok hoşuma gidiyor ama şuan saçımın bu renk olması imkansız eyvahedigeldismile
adım adım güzel bir kahve tonu yakalamak istiyrum önerilerinle saçımn renginide ekliyorum
Bunu ben de merak ediyorum. Çok çok açık bir sarısı var lorealin ve ultra açıcı yazıyor üstünde.
Benim saç rengim de koyu. Acaba onunla boyasam ne kadar açılır ve turunculuk da alır di mi? Nefret ediyorum turunculuktan. senağlama
Ama başka bir yolu yok gibi.
bebegım bu durumda en dogrusu kendı saç rengıne donmek gordugum kadarı uclar acılmıs dıpler koyu loreal kestaneyı alıyorsun ve uclardan baslıyarak sacına suruyorsun en son dıplerı yapıyorsun...sonra canım uclarından her ay 2-3 cm kestır..merhaba canım öncelikle çok sağol:)ben esmerim kaşım kirpiğim koyu.saçlarım çok güzeldi gür normal va parlaktı beş yıl kızıldan sonra karamele geçmek isterken saçım yandı çok zor toparladım sonra kızıl kahve boyattım ama akıyo ve saç uçlarım yumak yumak oldu saçlarım kurudu kıvırcık bonus saçlarım vardı şimdi yumak ben bir renge karar verip onda kalmak ve saçıma bakmak istiyorum kendi rengim kestane sence siyah yada kestaneye boyatsam çok kapatır mı beni cvbını bekliyorum çok sağol
kendı saç rengınmı tatlım bılgı vermemişsın..boya varmı yokmu tavsıye edeyımde gume gtmesın...beyaz ten yeşil göz uzun saç hangi markanın hangi rengini tavsiye edersiniz bakır tonları hariç ama sevmiorumdelikafadulden
gıder canım ama koyu karamel yaptır once gozun alışsın tabı kuafore gdeceksın sılme işlemı yapılıp koyu karamele boyucaklar sac ucların kuruysa uclara serum yada bakım urunu surup oyle boyasın dıkkat et..kuaf malzemesı satan yerlerde organık açıcılar var arastır oyle kuafor bul yakmasınlar hoscakalsevgili miriana benim kendi saçlarım oldukça koyu siyah ve uzun.ben de esmer tenliyim...hep sarı saçlara hayran olmuşumdur ama tenimden dolayı boyatamıyorum.şimdi açık karamel boyatmak istiyorum.tenime gidermiki?
bu kendi saçım:
[rl]
mirianacm bu 3 oluyo sordugum ama senin yazdıklarınla renginden daha bi emin oluyorum bıkmadın umarım.. saçım ince telli ve sarımsı bayagı açık karamel renkte karışık anlıcan..resimdeki saç için ne yapabilirm??
canım kuafore gtmelısın sen dengeyelemezsın ..saçına açıcı gerekebılır..ustelık dıpler farklı renk..lutfen kuafore gt canım cok zamanını almaz..açar ve boyarlar budurumda boya öneremem uzgunummirianna slm canım ya benim saçım normalde koyu kumral bende saçımı 10 gün önce palette kahve köpüğü ve voila altın sarısını karıştırıp boyamıştım ama saçım fındık kabugu gibi oldu üstlerim açık altlarım koyu kaldı altlarımda pek fark olmadı kaşım ve kirpiğim çok koyu deil sarıya yakın yani bende beyaz tenliyim saçımı açık küllü sarı olmasını istiyorum acaba koleston 8.1 ve 11.1 i karıştırsam nasıl olur yani küllü kumral ve küllü sarı nasıl olur sence canım bilği verirsen dua edecem vallahi sana şimdiden teşekkür ederim hayatım.....
iyigeceler tatlım,benim sorunum şu,saçlarım röfleliydi ben gittim üzerine sıcak çikolata boyadım,koyu kahve oldu numarası 5.65..ama benim istediğim yüklediğim resimdeki ilk kızın saç tonları açık kahve,bronz kahve gibi renklerdi..şimdi ne yapmam gerekiyor bu boya akar mı,yada bronz kahve alıp boyasam 6.65 tonları tutar mı saçımda,resimlere tıklarsan daha büyük görünüyor..şimdiden teşekkürler..
oncelıkle ısrarla saç bılgılenırınızı yazın dıyorum ama yazmıyorsunuz :umursamaz:
saçın boyamı nezaman neye boyadın bunun onemı cok...kızıl kahve gbı bır boya var sacında akaju parlıyor..açıcılar cok fark olmasada 2 yada 3 tona kadar acıyor yavas yavas sevıyorsan deneyebılırsın..saç yapın dayanıklıysa daha ıyı olur ama yakmaz bunlar saçı..tabı bakım yapacaksın bu surecte...saçınla ıstedıgın renk arasında nedense pek bır fark goremedım?
sacımı bir buçuk ay önce loreal perference 2.16 ya boyadım...loreal perferencenin ultra açıcı boyalarından bahsetmiştim ama siyah bir ayda bu renge döndü o yüzden bu markayı boyamakta tereddütteyim