• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

merhaba saçlarımı loreal bal köpüğü ile boyuyordum.parfümeri bana alix8,4 dene çok ii olur saçına hürrem gibi dedi.ama rezalet bir kırmızı oldu nerdeyse çok koyu bakır.ImageShack® - Online Photo and Video Hosting bu rengi istiyorum.nasıl tutar hangi boyaları karıştırmalıyımEki Görüntüle 265684

palette altın karamel olabilir belki ilk başta koyu olur biraz bu resimdekinden ama aktıkça buna döner aradan 3-4 hafta geçince tekrar boyarsın altın karamele oturur diye düşünüyorum

beyaz sabunla 1 ay boyunca yıka renk akacaktır
uclara nem degesı ıcın bol sac kremını unutma

badem kahvesı loreal 6.30 rengıne boya uclardan basla boyamaya enson dıplere sur dıplerde cok beklemesın 15 dk falan beklesın..uclar golgelı gbı cok hos olur bence koyu olmasın sonra ondan sıkılırsan yava syavas koyuya gecerız sen bu dedıgımı boya da gel :lepi:

mrb sekerler ... saç rengim ile ilgili profilime bakar mısınız sevgiler....

Kızlar merhaba,lorealde makyajın yanı sıra saç boya ve bakım uzmanı olarak ta çalıştım,kendı saçlarımda sorunlu olduğu için ayrı bı kişisel merak ve bilgim var.bilgilerımı sızle paylaşmak istedim..lütfen saç renginiz,boyu ,yapısı(yağlı-kuru,kalın telli_ ince telli,seyrek-gür şeklinde) saç özellıklerınızı bıldırıp sorunuzu ayrıntılı sorun...ıstedıgınız saç rengını resım olarak gösterın..yeni imaj için de bilgi alabilirsiniz,bitkisel karışımlar içinde...

görüşmek üzere..boshayallersmile

ARKADASLAR lutfen özel mesaj yolu ıle soru sormayın..saç topıgını burdan herkes faydalansın dıye açtım burdan konu altına yazın ozelden cok sayıda mesaj alıyorum ordan cvb veremıyorum bılgınıze..

mrb sevgili SacDuzlestirici ... saç rengim ile ilgili profilime bakar mısınız* fikirleriniz benim için çok değerli sevgiler....

Bensarisin ve beyaz tenliyim.saçlarım ince telli ve seyrek.bana önlenebileceğiniz sac rengi ve modeli nedir.sac dökülme senelerdir durmuyor.kesin bi çözüm bulan bilen varsa benide bilgilendirebilirse cok sevinirim.

Merhabalar, derdime çare bulursan çok mutlu olacağım. Çok sağlıklı belime kadar uzun gür kendinden fönlü gibi duran herkesin bayıldığı saçlarım vardı uzun zaman önce. Lise yıllarında saçlarımın rengini açmak için papatya suyu oksijenli su sürdükten sonra saçlarım evrim geçirdi diyebilirim. Dalgalandı kabardı kurudu bambaşka birşey oldu. Şimdiye kadar bir dünya ürün kullandım evde kendim bakımlar yaptım hiç işe yaramadı saçlarımı yıkıyorum kuruduğunda aşırı kabarıyor hepsi farklı bir yöne dönüyor. En son keratinli saç spreyi gliserin ve zeytinyağı bal yumurta ve badem yağı ile yaptığım maske iç taraflarını biraz düzeltti fakat dışta kalan saçlar hala aynı. Benim için kabus oldu artık saçlarımı salamıyorum sürekli toplamak zorundayım. Önerebileceğin birşey varmı acaba. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhabalar:) acil yardim psikolojim bozulduuuu! benim sacimin uclari balyajdi sacimin üstleride kendi rengim koyu kumral. ucu koyu kumral olsun diye koleston koyu kahveye boyadim simsiyah oldu uclari! Acilir mi sizce???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back