- Konu Sahibi SacDuzlestirici
neyse canım anladıgım kadarıyla saçın açık kumral gbı loreal 9 numara sarı bı renktır onla boya 1 ay sonra tekrar boya renk oturur..resmınıde edıtten sılersen sevınırım dıger msjlarıda mod a sıldırcem bılgn olsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sevgılı kızlarım...saçlarımı 7 aydır boyamıyordum bılıyorsunuz..kestane tonlarındaydım..ancak anı bı kararla deiştrdım oncekı sayfalarda paylaşmıştım..saçım açılıp koyu karamel tonlarında bı rengeboyandı ..tabı farklı renkler karıştırılarak o renk elde edıldı ..zemın farklıoldugu ıcın..
10 gune kadar akıcgaı ıcın bugun kuaf.malzemesı satan bır yere gıttım..ordan daha once kullandıgım saç serumumu aldım cok guzelbır urun kokusuda harıka..yumusak ve parlak yapıyor saçı..bırde saç maskesı aldım ama nedense 1 aydır saçım yumuşamıyor boyayla alakalı deıl yanı..resmdekı kırmızı olan nutrıtıve kıvamı ve kokusu benı mest ettı bugun uyguladım ama super bı sonuc olmadı bakalım devam edıcem urune..yıllaronce schwarzkopf un kıloluk şok kremını almıştım superdı ondan bulamadım..bu da paklamazsa mecbur alıcam ondan yıne..
dedıgım gbı yakında sacımdakı boya akıcagı ıcın boyada aldım..majıral için gttım ama majıralın (loreal) yenı serısıolan matrıxı aldım aralarında ufak bır fıyat farkı var..normal fıyat 15 tl bana 10 dan yapdı 2 tup aldım anca yeter...tuplerın numaralı 6 ve 7 ...ıkı tane aldım karıştrmak ıcın..oksıdan olarak koleston verdı kendı oksıdanı kıloluk oldugu ıcın..oksıdan ıkı tane 9 bıtane 6 numara verdı bakalım yakında paylaşırım umarım sımdıkı saç rengımı bozmaz ışıltı verır..saçlarımı yıprattım halıyle uzulmuyor deılım..bu arada maskenın fıyatı 17 ydı 15 e aldım..serumda 10 tl
guzel bır boya dedıler hihoyyyt dıpler dedgm gbı cok beyaz açılmışdı ondan koyu yapıldı sımdı açıldı bıle..tesekurlerboshayallersmileBenim kuaförüm de boya olarak matrix kullanıyor hiç kullanmadım ben ama deneyeceğim bakalım memnum kalırım inş boyadan. Saçlar şahane olmuş bu arada keşke dipleriyle diğer yerler aynı olsaymış ama böyle de güzel
deniz kızım,güle güle kullan..gayet iyi almışsınkaydirigubbakcemile5
maske yorumlarını bekliyorum..güzele benziyor..memnun kalıcaksın gibime geldiaklinialirimsmile
boya yaptıktan sonra resimlerini bekliyorum bebeğimŞeniz
merhabalar.3 ay önce saçlarımı çikolata kahve tonlarına boyatmıştım.şimdi biraz daha açık tonlar yapmak istiyorum kendi saçım koyu kahve ve diplerden 2 3 cm çıktı.çikolata kahveden biraz daha açık tonlara boyarsam saçımı renk tutar mı acep? :S buğday tenliyim koyu kahve gözlüyüm kaşlarım siyah ama kalın değil ne gibi bi renk önerirsiniz?
merhaba miriana
öncelikle çok tşler yardımlar için
benim saçlarım koyu kestane ve ben karamel istiyorum 5 gün önce fln koyu karamele boyadım daha önce boyatmamiştım hiç fena olmadı ama istediğim karamel olmadı koyu oldu.üst kısımlarda birazcık kızıllıklar oldu.saçlarım uzun kulak hizasından altında da çok bi fark olmadı istediğim karamel bu daha önce bi arakadaş eklemiş ben çok beğendim acaba bu rengi elde edebilirmiyim.reyondaki kız çok açık kumral ve karameli karıştır diye önermişti bu karışımla olurmu
Tesekurler canım sen naptın boyadınmı sacını
ben boyamistim canim simdi 3 hafta sonra dedigin gibi bi boya alcam aklima bisey takildi sac boyalarinin üzerinde yaziyodu ilk defa boyuyorsaniz 45 dk bekleyin diye ama normal süre 30 dk galiba eger 45 dk beklesek nolur canim dahami acikolur sari icin tabi
resimler profilimde canim ilgilendigin icin tesekkür ederim