• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

teşekkürler tavsiyen için doktora gittim hiçbir problem yok gayet iyiyim tamamen hamilelikteki hormon değişimi ırsiyette var tabi ama bende erken başladı ailedeki hanımlarım 40 yaşa yakın döküle başlar bende 25 te başladı bioxcin serum kullanıyorum memnunum dökülme durdu şimdi gidenlerin geri dönmesini bekliyorum:Saruboceq:

Mirianacım doğal saç rengimi eklicem sana . şimdi saçımda bakır kumral var ezberlettim forumdaki herkese :))) boyayalı 1 ay oldu sabunda kullandımm. ben şimdi çoook öncelerden beri sarı gölgeli ya da saçlarımın bi kaç ton açığı bi şeyler istiyodummm ama her seferinde arkadaşlarım tarafından vazgeçirildim bana gitmezmiş diye. şimdi yine isteme krizlerim tuttu anlayacağın :) bu rengin üzerine hiç dokunmadan senin tavsiyelerinle direkt kuaföremi gitsem yoksa zemin hazırlayıp öyle mi gideyimm. sarılı olmazsa karamel evde dönüşür mü olmazsa en son çare onu denicemm . cevabını bekliyorum canım...

istediğim saç rengide aşağı ekliyorum ama ilk etapda o yoğunlukta olması abes olur heralde. işte ne demeliyim kuaföre bana nasıl gider tüm yorumlarını bekliyorum...

Eklentiler

• $Kendi Saç Rengim.jpg
    $Kendi Saç Rengim.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $n1098124097_30234884_6151.jpg
    $n1098124097_30234884_6151.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 37
sımdii ben sana bı kac soru sorucam sacımın yapısı kalın tellı ve gur ama yapısı guzel yumusak saclarım var kabaran cınsten degıl yanı bzen tıftık tıftık olur ama yanı hafıf dalgalı neyse saclarım coook uzundu belımde felan bende gecen kuaforume gttım dumduz küt iritıyorum dedım bana dedıkı saclarını sevıyosun once bıraz kısatlarak gıdelım ve sonuc katlı kesım yapmıs en sevmedıgım sey :( neyse hala kut sac merakım devam edıyor http://1.bp.blogspot.com/_99gr7LIMIs...-sac-rengi.jpg istedıgım saç modelıde en soldakı bıraz daha kısası olabılır ama sacımın en son katı cok kısa ensemın bıraz altında yınede kut kestırsem olur mu senc e bılgını alayım dedım

peki koleston matlaştırıyorsa hangi markayı öneriyosunuz ?
küllüde zamanla yeşilleşiyosa koyu sarı ve küllü koyu sarıyı karıştırarark boyasam olmaz mı?

slm,
danışmak istediğim bi kaç nokta vardı, yardımcı olursanız sevinirim.
saçlarım tatlı bi kahve idi, bü gün o rengin üstüne tarçın bakır sürdüm.tuhaf bi renk oldu ,hiç beğenmedim.
sorum şu iki boya arasında ne kadar süre geçmelidir,
ben haftaya kuaföre boyatmayı düşünüyorum., saçlarım ince telli zarar görürümü?
tekrar kahve ye döneyimmi yoksa önereceğiniz renk olabilirmi,
esmerim . hangi renk gider ve bu rengin üstüne tutarmı?

Mirianacım doğal saç rengimi eklicem sana . şimdi saçımda bakır kumral var ezberlettim forumdaki herkese :))) boyayalı 1 ay oldu sabunda kullandımm. ben şimdi çoook öncelerden beri sarı gölgeli ya da saçlarımın bi kaç ton açığı bi şeyler istiyodummm ama her seferinde arkadaşlarım tarafından vazgeçirildim bana gitmezmiş diye. şimdi yine isteme krizlerim tuttu anlayacağın :) bu rengin üzerine hiç dokunmadan senin tavsiyelerinle direkt kuaföremi gitsem yoksa zemin hazırlayıp öyle mi gideyimm. sarılı olmazsa karamel evde dönüşür mü olmazsa en son çare onu denicemm . cevabını bekliyorum canım...

istediğim saç rengide aşağı ekliyorum ama ilk etapda o yoğunlukta olması abes olur heralde. işte ne demeliyim kuaföre bana nasıl gider tüm yorumlarını bekliyorum...

bakır kumralın açılmış halıyse karamel yada bal köpugu evde açıcıyla yapabılırsın.loreal 01 no ıle ayda 1 defa uyguladıgında yavas yavas acılır belkı ılkınde tutar blemıyorum yıpratmaz..ama bu resmdekı rofleyı kuafor uzunca ugrasıp yapar..bakır kumraldan memnunsan kuafore aralara sık kalın sarı balyajlar attır memnun deılsen balyaj dışındakılerı koyu kahveye boyasın benım fıkrım bu

sımdii ben sana bı kac soru sorucam sacımın yapısı kalın tellı ve gur ama yapısı guzel yumusak saclarım var kabaran cınsten degıl yanı bzen tıftık tıftık olur ama yanı hafıf dalgalı neyse saclarım coook uzundu belımde felan bende gecen kuaforume gttım dumduz küt iritıyorum dedım bana dedıkı saclarını sevıyosun once bıraz kısatlarak gıdelım ve sonuc katlı kesım yapmıs en sevmedıgım sey :( neyse hala kut sac merakım devam edıyor http://1.bp.blogspot.com/_99gr7LIMIs...-sac-rengi.jpg istedıgım saç modelıde en soldakı bıraz daha kısası olabılır ama sacımın en son katı cok kısa ensemın bıraz altında yınede kut kestırsem olur mu senc e bılgını alayım dedım
öncelıkle resım cıkmamıs hata verdı nasıl bır kut ıstedıgınızı bılmıyorum ama heryerı eşit kut ıstıyorsanız ense boyunda kestrebılırsınz her tarafı yada onler bıraz uzun ense daha kısa kut olabılır.sızın zevkınıze kalmış

peki koleston matlaştırıyorsa hangi markayı öneriyosunuz ?
küllüde zamanla yeşilleşiyosa koyu sarı ve küllü koyu sarıyı karıştırarark boyasam olmaz mı?

loreal onerıyorum.olabılır ıstersenız yesıllenme yaptgndada dore boyada karıştrabılırsnz

slm,
danışmak istediğim bi kaç nokta vardı, yardımcı olursanız sevinirim.
saçlarım tatlı bi kahve idi, bü gün o rengin üstüne tarçın bakır sürdüm.tuhaf bi renk oldu ,hiç beğenmedim.
sorum şu iki boya arasında ne kadar süre geçmelidir,
ben haftaya kuaföre boyatmayı düşünüyorum., saçlarım ince telli zarar görürümü?
tekrar kahve ye döneyimmi yoksa önereceğiniz renk olabilirmi,
esmerim . hangi renk gider ve bu rengin üstüne tutarmı?

saçınıza açma işlemı düşünmuyorsanız ıkı boya arası 1 yada 2 hafta sonra olabılır..

şimdı ıstedgnz renk nedır bılmıyorum ama dogal halını ıstersenız koyu kahveye donun ama yıne bakır tonları ıstersenız kuafore gıdın dogru işlemı onlar yapacaktır

birde ben sari paketleri oyle yumurta sarisi gibi olmasini istemiyorumsen bal sarisi demissin ama kuafore bunu nasil soylemeliyim hangi ton numarasi varmi cunku problem oluyo biliyorsun benim suan sacim kahve ama gercek sacim simsiyah

merhaba ben de size birşey danışmak istiyorum, kendim evde kolestonun 9/5 no oluo sanırım mineral renk koleksiyonundan kumtaşı kızılı rengini kullanıyordum..bu rengin kızılla alakası yok hiç tabii ama ben çok seviyorum bu boyayı..ne yazık ki koleston artık bu rengi üretmiyormuş aynı rengi hangi boya ve nosu ile elde edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..acaba palette deluxe altın karamel ya da kahve köpüğü bu renge yakın mıdır ?

herkese iyi akşamlarrrzemuszemusbenim saçlarım omuzlarımda ince telli yeşil gözlüyüm soluk beyaz tenliyim saçımdaki boya bayaa bi aktı loreal castinge boyamıştım 3 aydan çok oldu dipler geldi şuan karamel kumral karışımı garip bi renk oldu.ne renk boyasam ne renk boyasam diye düşüne düşüne böle çirkin çirkin dolaşıyorum.bi fikir verin kızlar ya feci karasızımnolur yardımcı olunnopuyorumnanaktan

Miriana slm.Benim saç rengimede yardımcı olursan sevinirim zira kuaföre vereceğim parayla oğlumun ihtiyaçlarını karşılarım.Geleyim sadede kendi ana saçım kumral 5 senedir röfle kullandım daha sonra yaptıramadım tarçın bakıra boyadım aktıkça güzelleşti, ama turunculuk istemedim daha sonra da altın karamele boyadım oda turuncu oldu.Kuaförümün tavsiyesiyle bakır kumral+koyu kumraldan az sıkıp boyadım bu seferde biraz kızıllık oldu.En son 1 gün önce loreal küllü kumrala boyadım biraz kızıllıklar var.Şimdi ise karamel istiyorum .Kuaföre gitmek istemiyorum.Bazı sebeplerden bana yardımcı olursan çok sevinirim.Şunu da belirteyim hafta da 1 saç boyadım.Saçım da şu ana kadar yanma olmadı.Şimdiden çok teşekkür ederim.Yanlış gönderdiysem kusura bakma daha yeni aranıza katıldım.

miriana merhaba öncelikle görüşlerin için çok teşekkürler ben saçımın resimlerini de ekleyeceğim şimdi nasıl bu kızıllıktan kurtulabilirim oryel sürdürtmeden yardımcı olursan çok sevinirim tatlı bir kahve, sütlü çikolata gibi bir renge dönmek istiyorum artık çok moralim bozuluyor..şimdiden teşekkürler :1:

madem sıyah oldu sende sıyaha yakın renk ıstıyorsun koyu kestane yap canım ..koyu kestane sıyaha yakın ama yumusak bır sıyahtır..loreal tabıkıde bazıları benım lorealle baglantım oldunu düşünuyormus hala ama cok komık ben ordan ayrılalı 4 yıl oldu..

Selam Miriana,
Verdiğin bilgiler için tşk ederim.Saçımın uçlarının böyle siyah olması canımı sıktı :(
yıllarca kızılın her tonunu kullandım ve kızıl istediğime karar verdim.koleston 5/45 kızıl cazibeyi evde boyasam tutar mı? veya şarap kızılına şimdiden yardımların için tşk ederim canım sabırsızlıkla cevabını bekliyorum..
sevgiler:3:

Mirianacım sarı için kuaföre gidicem eğer fiyat çok yüksek söylerse 01 ile aç demişsin ya evde kademe kademe onu yapıp karemel yapıcam canım. 10 gün sonra bursadayım o zaman sonuca ulaşıcaz bakalım. saol tavsiyelerin için canım görüşürüz...

merhaba ben de size birşey danışmak istiyorum, kendim evde kolestonun 9/5 no oluo sanırım mineral renk koleksiyonundan kumtaşı kızılı rengini kullanıyordum..bu rengin kızılla alakası yok hiç tabii ama ben çok seviyorum bu boyayı..ne yazık ki koleston artık bu rengi üretmiyormuş aynı rengi hangi boya ve nosu ile elde edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..acaba palette deluxe altın karamel ya da kahve köpüğü bu renge yakın mıdır ?

oncelıkle koleston la ılgılı detaylı bılgıye sahıp deılım...şuan saç rengınızı bılemıyorum bu rengı ancak karışımla elde edebılırsınız zor bır renk.lorealde 8.42 var ona bıbakın eger sarısı az gelırse cok az altın sarısı herhangı bır boyayı karıştrabılırsın ıcıne cokaz mıktarda...dıger boyalarıda bılmıyorum uzgunum

herkese iyi akşamlarrrzemuszemusbenim saçlarım omuzlarımda ince telli yeşil gözlüyüm soluk beyaz tenliyim saçımdaki boya bayaa bi aktı loreal castinge boyamıştım 3 aydan çok oldu dipler geldi şuan karamel kumral karışımı garip bi renk oldu.ne renk boyasam ne renk boyasam diye düşüne düşüne böle çirkin çirkin dolaşıyorum.bi fikir verin kızlar ya feci karasızımnolur yardımcı olunnopuyorumnanaktan

loreal 6.41 e bak bırde karamele exelance serısı.castıng cok tutmaz
Miriana slm.Benim saç rengimede yardımcı olursan sevinirim zira kuaföre vereceğim parayla oğlumun ihtiyaçlarını karşılarım.Geleyim sadede kendi ana saçım kumral 5 senedir röfle kullandım daha sonra yaptıramadım tarçın bakıra boyadım aktıkça güzelleşti, ama turunculuk istemedim daha sonra da altın karamele boyadım oda turuncu oldu.Kuaförümün tavsiyesiyle bakır kumral+koyu kumraldan az sıkıp boyadım bu seferde biraz kızıllık oldu.En son 1 gün önce loreal küllü kumrala boyadım biraz kızıllıklar var.Şimdi ise karamel istiyorum .Kuaföre gitmek istemiyorum.Bazı sebeplerden bana yardımcı olursan çok sevinirim.Şunu da belirteyim hafta da 1 saç boyadım.Saçım da şu ana kadar yanma olmadı.Şimdiden çok teşekkür ederim.Yanlış gönderdiysem kusura bakma daha yeni aranıza katıldım.

merhaba cok işlem gormus bır saç kuafore gıtmenız şart sacınızdakı oncekı boyalar akıtılmalı sılınmelı sonra uygun karamel tonu gecılmelı baska yapılacak bırsey yo k kızıllık yok olmaz baska turlu

Selam Miriana,
Verdiğin bilgiler için tşk ederim.Saçımın uçlarının böyle siyah olması canımı sıktı :(
yıllarca kızılın her tonunu kullandım ve kızıl istediğime karar verdim.koleston 5/45 kızıl cazibeyi evde boyasam tutar mı? veya şarap kızılına şimdiden yardımların için tşk ederim canım sabırsızlıkla cevabını bekliyorum..
sevgiler:3:
koleston hakkında bılgı sahıbı deılım..eger rengı sevdıysenız boyayabılırsınız.sıyah kısımlar ne renk olur onu bılemıyorum..

the hills dizindeki lauren conrad'ın saç rengini kuaföre nasıl anlatabilirim ??

kadının bırkac sac rengı var lutfen bırdahakıne resım yukleyın zıra benım bulmamzor oluyor.kendı saçınız ıstedıgnz sac rengı hakkında bılgı verınız...

http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/lauren-conrad-star-of-the-hills.jpg

bu saç açık karamele altın sarısı balyajlar gecılmıs.

kadının bırkac sac rengı var lutfen bırdahakıne resım yukleyın zıra benım bulmamzor oluyor.kendı saçınız ıstedıgnz sac rengı hakkında bılgı verınız...

bu saç açık karamele altın sarısı balyajlar gecılmıs.

benm saçım şuan karamel kumral normalde kumral duruyo fakat gün ışığında turuncu gibi peki kuaföre böle yaptırsam turunculuklarım kapanır ve bu renk olur mu??

Back