• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

canım yardımseverliğinden dolayı teşekkürediyorum. Benim saçımda koyu kestane ve siyah karışımı boya vardı.1 buçuk ay gibi bir sürede üst üste oryalle platin sarıya çevirdim 1 senedir kullandım.Aşırı yıprandı saçlarım normalde çok kalın telli ve gürdü fakat artık ince telli ve pekte gür durmuyor lastik gibi oldu saçlarım. Şimdi kumrala boyadım.Bana mucize yada mucizeye yakın bir kür tavsiye edersen çok çok memnun kalıcam canım.

Alıntı:

canım bende beyaz yok
daha önce burda mesajlaşmıştık
ama yoğunluktan dolayı hatırlamayabilirsin baştan bilgi vereyim =)

ben boyasız kopkoyu kestane saçlarımı boyamak için
senin önerinle recital 6.3 aldım
arkadaşımın hatası yüzünden dipler çok çok açıldı
ama geri kalan yerler süper olmuştu
o şekilde dolaşamayacağım için 3 gün sonra kuaföre gittim
bütün saçımı kızıl kahveye boyadı
dipler yine daha açık ama eskisi gibi fark fazla değil

ama benim aklım ilk boyamadaki renkte kaldı =)
şimdi yine aynı boyayı alsam
ve bu sefer kuaföre götürsem olur mu?
bu dediğim işlemler yaklaşık 1 ay önce oldu
beyaz sabun da yaptım ama akmadı fazla
ne dersin? çok teşekkürler ilgin için...

ben urun hakkında bılgı vermek ıcın onu soyledım yanı recıtal normal yada boyalı saçlara tutabılıyor sadece yogun beyazı olanlara tutmuyor..saçına gelınce..şimdı sen evde o açıcıyı alıp kuafore gotursende yapamazlarkı ..ılkı senın kendı sacındı sımdıkı boya..kuafor başka bır açıcı ıle o rengı denıcektr ztn 6.3 boya deıl açıcıdır..sen rengın resmını gotur o yapsın derım ben umarım yıpratmazsın saçı

canım yardımseverliğinden dolayı teşekkürediyorum. Benim saçımda koyu kestane ve siyah karışımı boya vardı.1 buçuk ay gibi bir sürede üst üste oryalle platin sarıya çevirdim 1 senedir kullandım.Aşırı yıprandı saçlarım normalde çok kalın telli ve gürdü fakat artık ince telli ve pekte gür durmuyor lastik gibi oldu saçlarım. Şimdi kumrala boyadım.Bana mucize yada mucizeye yakın bir kür tavsiye edersen çok çok memnun kalıcam canım.

lastık görunumunu ve dokusunu yoketmek ıcın elma sırkesı ıle durulayacaksın ustune su degdırmeyeceksın ..guclendırır.bırde mecıt efendının sac bakım yagı var aktarlardan al ..uzatır besler guclendırır..kuru saçlar için bırebırdır..

lastık görunumunu ve dokusunu yoketmek ıcın elma sırkesı ıle durulayacaksın ustune su degdırmeyeceksın ..guclendırır.bırde mecıt efendının sac bakım yagı var aktarlardan al ..uzatır besler guclendırır..kuru saçlar için bırebırdır..[/B][/QUOTE]

cevabın için binlercekez teşekkürederim.son bir şey daha sormak istiyorum elma sirkesiyle durulayacaksın derken sadece sirkeylemi durulayıp çıkıcam su değdirmedenmi?

Merhaba Miriana,

Dediğin gibi boyadım canım renk çok güzel oldu ama uçları ve kakülüm siyah diğer geri kalan kısımlar güzel kızıl ışıltılı bir kahve oldu:( ne tavsiye edersin koyu kestane veya siyah boya alıp siyaha mı çevireyim böyle iki renkle tutturmak zor olacak ne dersin
cevabını sabırsızlıkla bekliyorum...

slm Miriana,
son bişey daha sormak istiyorum :) açık kestane mi koyu kestane mi alayım ve tavsiye edeceğin bir boya markası var mı? saçlarımın uçları yazmıştım ama kulağımın arkasına attığım dipten uca kadar olan bir kısım saçım ve kahkülüm siyah oldu ya sadece o kısımlara mı en son sürcem diğer taraflar aynı tonda çünkü
yanıtın için şimdiden teşekkürler...
sevgiler

madem sıyah oldu sende sıyaha yakın renk ıstıyorsun koyu kestane yap canım ..koyu kestane sıyaha yakın ama yumusak bır sıyahtır..loreal tabıkıde bazıları benım lorealle baglantım oldunu düşünuyormus hala ama cok komık ben ordan ayrılalı 4 yıl oldu..

sacımın rengını degıstırmek ıstıyorum ama kaslarım sıyah oldugu ıcın her rengın gıtmeyecegını dusunuyorum ornek bı resım koyuyorum su an cıkolata kahve ama ben kendımde bı degısıklık ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Eklentiler

• $DSC00555.jpg
    $DSC00555.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 53
mirinacım saçımın rengini koyultmak istiyorum ama olmuyor...sacımın bir karıştan assası hemen acılıyor anlam veremıyorum bir yıl önce röfle yaptırmıştım uzerıne ama 5 6 kere boyadım 8 ,7,6 numaralarda boyalarla bi yıldır en son loreal recital istanbul viyole 4.2 ye boyadım ilk boyadığımda harıka siyah kızıl yansımalı oldu bir yıkama sonra inanılmaz derecede acıldı saçımın bir karıştan assası pembe ye dönuk oldu yıne

dıbe uyguladıgın renkle uca uyguladgn farklı olmalı uc kısımlara ıstedgn tonun 1 yada 2 ton koyusunu gececeksın.boyamayada uctan baslıcaksın bence roflelerın uzayana kdr tek ve koyu renk yap kestane gbı

Miriana bizlere burdan yardımcı oldugun ıcın cok tesekkurler.
Canım burdaki çoğu arkadaş bilir ki saçlarıma takmış durumdayım o kadar işlem yapmıyorum saçım yanar diye korktuğumdan.Çok güzel olmasından değil sağlıksız sanki bi de dalgalı off zulum resmen.
Bundan 3 ay once kuafore boyattım ana saçımın uzerıne.Altlarda bıraz boya vardı.Neyse ne yanma ne bıse oldu renkte fena olmadı.Koyu karamelımsı bı renk.Asıl ıstedıgım kullu kumraldı.Kuafor rengın tutmayacagını kademe kademe boyanması gerektıgını soyledı.
Sımdı dıplerım 7-8 cm uzamıs durumda.Renkte eskı canlılıgını kaybettı.Boyamak ıstıyorum ama bu defa kuafore gıtmıcem.Istedıgım renkte kullu sarı.Acaba bu rengın ustune boyarsam tutar mı yoksa ılla oryalle fılan actırmam mı gerek.
Sımdı sacımın rengı acık ya tutar dıye dusunuyorum ama boya boyayı acmaz dıyolar.Gercı burdakı arkadaslar ultra acıcılar ıle acıp ustune ıstedılerı rengı boyuyorlar.
Nasıl bır ıslem yapayım hangı marka ve numaraya boyuyayım???

kendi saç rengim koyu kahverengi ten rengimde buğday saçımda platin röfle vardı sora koleston natural karamel kumral-kumral renklerini karıştırıp boyadım kendi rengimden bile koyu oldu röflelerimde kapandı ama beğenmedm daha sora koleston açık kumrala boyadım çok güzel olmuştu kışın fazla güneş görmediği için doğal duruyodu fakat aralıktan beri boyamıyorumn iyice turuncu oldu hele de güneşte bariz turuncu duruyo şimdi tekrar boyamak istiyorum doğal çok açık olmayan koyu sarı istiyorum koleston küllü kumral yada küllü açık kumrala boyasam hem turunculuklardan kurtulur hemde doğal koyu sarı elde edebilir miyim ?

selam mirina benim sacim kalin telli kuru bir saca sahibim bundan iki seni once sari rofleliydi saclarim herkezde yakistiriyordu cok sene kullandigim icin sonra rengini degistirdim rengini ikisenedirde cikilota kahve son seferde elegant brown amber kahveye boyadim 4 ay oldu biraz akdi rengi saclarimin ben eser tenliyim ama cok degil esim sarisin olmami istiyor bende bir degisiklik olsun istiyorum yakisirmi ve nasil dogal sarisin sac rengini nasil yakalayabilirim petek dincozun ku gibi simdiden tesekkurler

Mirianaccım kızmaa ama ben seni dinlemek snin fikirlerine ihtiyacım olduğu için burdayım.
Saçlarım koyuuu onun üzerine kumral bakır boyadım iğrenç oldu fotoları ekledim biliyosun sabun tavsiyesinde bulundun kullandım baya baya aktı ama kalıntılar var yinede. Ben kuaföre çok para vermeden hani evde ne yapabilirimi sordum ama sana . Evde değilde kuafrde işlem görsün diosan ve nasıl yaptırıyım kuaföre ne diyim bana yardımcı olursan vallahi çok sevinicem bu konuda gerçekten cahilimmm.
Kızma bana tamam : )

kendi saç rengim koyu kahverengi ten rengimde buğday saçımda platin röfle vardı sora koleston natural karamel kumral-kumral renklerini karıştırıp boyadım kendi rengimden bile koyu oldu röflelerimde kapandı ama beğenmedm daha sora koleston açık kumrala boyadım çok güzel olmuştu kışın fazla güneş görmediği için doğal duruyodu fakat aralıktan beri boyamıyorumn iyice turuncu oldu hele de güneşte bariz turuncu duruyo şimdi tekrar boyamak istiyorum doğal çok açık olmayan koyu sarı istiyorum koleston küllü kumral yada küllü açık kumrala boyasam hem turunculuklardan kurtulur hemde doğal koyu sarı elde edebilir miyim ?
koleston benım sacımı matlaştırıyor pek tercıh ettıgım bır boya deıl.sen koyu sarı ıstıyorsun koyu sarı kullu yaparsan daha ıyı bence...turunclugunuda alır..koleston sevıyorsan onun koyu sarı kullusunu kullan sonucta acıgı koyulaştrmak kolay koyuyu açmak rısk..1 ay sonra bıda boyarsın renk oturur..tabı turuncluluk yok oldukdan sonra hep kulluye davm etmemelı sın yesıl olabılır zamanla
selam mirina benim sacim kalin telli kuru bir saca sahibim bundan iki seni once sari rofleliydi saclarim herkezde yakistiriyordu cok sene kullandigim icin sonra rengini degistirdim rengini ikisenedirde cikilota kahve son seferde elegant brown amber kahveye boyadim 4 ay oldu biraz akdi rengi saclarimin ben eser tenliyim ama cok degil esim sarisin olmami istiyor bende bir degisiklik olsun istiyorum yakisirmi ve nasil dogal sarisin sac rengini nasil yakalayabilirim petek dincozun ku gibi simdiden tesekkurler

şuan akmış kahve saçların var boyalı oldugu ıcın prof yardım almalısın canım ıstersen kuafore gıt perçemın bır kısmına ve sac aralarını paketlesınler bal sarısı açsınlar gerı kalanıda cıkolata kahve yada karamel kahve yapsınlar boylece hem tenıne gden hemde eşinın hosuna gden bır renk yapmıs olursn

Mirianaccım kızmaa ama ben seni dinlemek snin fikirlerine ihtiyacım olduğu için burdayım.
Saçlarım koyuuu onun üzerine kumral bakır boyadım iğrenç oldu fotoları ekledim biliyosun sabun tavsiyesinde bulundun kullandım baya baya aktı ama kalıntılar var yinede. Ben kuaföre çok para vermeden hani evde ne yapabilirimi sordum ama sana . Evde değilde kuafrde işlem görsün diosan ve nasıl yaptırıyım kuaföre ne diyim bana yardımcı olursan vallahi çok sevinicem bu konuda gerçekten cahilimmm.
Kızma bana tamam : )

canım neden kızayım kı sana kızmıyorum ..burda yardımcı olmak ıcın varım..sen ne renk ıstıordun canım yanı hergun bırı bıse yazıyor hatırlamam zor oluyor şuankı renk ve ıstedgnz rengı belırtırsenız sevınırım

selam miriana benim hamilelikte çok saçım döküldü şuan çok seyrek ara ara açılmalar bile var tepelerde saçlarımı daha gür göstericek dipleri pek göstermiycek ve bana değişiklik verecek bir renk istiyorum ben çok beyaz tenliyim saçlarım koyu kahve garneir in küllü kumralına boyadım tabi kutudaki renk olmadı bğenmedim röfle istedim ama saçlarıma daha fazla zarar vermesinden korkuyorum saçlarım kısa kalın telli ve seyrek aralarda mısır püskülü gibi duran teller çok bana önereceğin bir renk ve bakım işlemi varmı

slm oncelıkle doktora gorunmenı onerırım dokulmenın onune gecılmesı lazım..belkı bı rvıtamın eksıklıgn vardır..

boyaya gelınce rofle yaptrmaman ısabet tabıkı ılerıkı aşamalarda düşünursun onu..kullu renkler sevıyorsun sanırım..ama bence dore renklere gecıs yaparsan sacın daha ışıltılı gorunebılır loreal exelance 7.31 onerıyorum sana..saçını bıraz uzat ve katlı kestır lutfen..kendını ıyı hısetmen ııcnde postiş alabılırsın sacına yada çıtçıt uygun renkde...

kırmızı kantoron yagı ıle haftada 2 kere dıplerıne masaj yap 1 ssaat bekle cok aşındırmadan yıka ayrıca kaynar suyla sakın yıkama..elseve yogunlaştırıcı şampuan kullan..

Back