- Konu Sahibi SacDuzlestirici
miriana çok teşekkür ederim dediğini hemen uygulamaya başlayacağım zaten ufak bir tatil planı var deniz güneş fln derken umarım daha kolay açılır tekrar teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sacın zaten mahvolmus açtrırsan yanar yada cok yıpranır..guzel bır kahve tonu yap bence..aralarına boncuk kaynak olarak rofle tarzında platın sarılar eklet 30 tane falan,hem sacın daha gur gorunur hem yakmamıs olursun hemde sarı ve koyuyu bır arada kullanmıs olursun ıstedgndede cıkartırırsın onları ben oyle yapıyorum msela ..kendı sac rengıne ve saglıgına kavusana dek sarı yaptrma derımmerhaba benım saclarım orta tellı 2 ay oncesıne kadar roflelıydı actırmıstım fakat cok yıprandı tulerdı yapagı gıbı oldu sacımın modelı beckhamın uzun modelı sonra bu kotu halı moralımı bozdu koyuya dondum 2 kez kahve tonlarında boyadım denızden yenı geldım aktı ıyıce bu aada uclarından kestırıyorum devamlı yesılımsı oldu bazı yerlerı su an bakım yagı kullanıyorum boyamadım ama ben galıba sarı ıstıyorum yıne bırde uzamak bılmıyor fıkır verırmısın cok mutsuzum boyle boya sılıcılerlemı actırsam yıne kopusurmu cevabını sabırsızlıkla beklıyorum
mirianacım haklısın valla kusura bakma. resimleri ekledim şu an saçımda koyu kumral var ama dediğimgibi altı açık olduğu için aakıyor.Buğday tenliyim ama açık buğday,bal rengi gözlerim var sence bu tonların hangisi bana gider.artık o kadar sıkıldım ki renk değiştirmekten çok koyu olsun istemiyorum ama kızıl da olsun istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.
miriana çok teşekkür ederim dediğini hemen uygulamaya başlayacağım zaten ufak bir tatil planı var deniz güneş fln derken umarım daha kolay açılır tekrar teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan
miriana canim banada bir baksan sacalrim siyah bir kac ay dinlendirip rengini degistirmek istiyorum cok sikildim sac rengimden ne yapsam ne renk yapsam bilmiyorum ahyat boyu renkd egsitirdim aradigim sac rengini bulamadim aklimda net bir seyde yok altta ekledigim renk bana naisl olur yoksa cikolata kahve tonalrimi denesem ne dersin canim cok teskkurler :):)
sıyahı açtrman lazım oldukca rısklı yenı boyalımı sacın boyayalı cokmu oldu..beyaz sabunla akıtmayı dene bırkac hafta sonra eger baya akarsa lorealın açıcıları var onla açabılırız olmazsa kuafore gt ama bnce cok yuklenme sacına alttakı renk akaju kahve kızılık var donmesı zor olur..karamel de düşünebılırsn
tşkler canım acaba kuaför malzemesi satılan yerlerdeki diğerleri ile aynı sonucu verir mi:uhm:
mrb miriana uzman bırının buraya yazdıgını gorunce cok sevındım ben 3 gun once saclarımı karamel rengınden duz sarıya boyattım saclarım oryelle acıldı snra duz sarıya boyandı cıvcıv sarısı gıbı oldu o zmn azcık kesıldı nyse 1 gun gectı baktım saclarımın ucları cok yanık kestrmek zorunda kaldım su an omzumda küt ama hala yanık bıraz ve ben sımdı saclarımı boyamayı dusunuyorum dırek duz kumrala boyasam saclarıma bısey olur mu daha fazla böle gezemem cokuzuluyorum
lorealın cıkolata khve ve buzul kahvesını onerırım ..ıkısınden bırını secselam ne güzel yardımcı oluyosun herkese..bana vereceğin cevap içinde şimdiden teşekkürler..
saçlarım gür siyah kalın telli..ama son zamanlarda beyazlarım çok arttı sürekli düzleştirici kullanmaktanda çok bakımsız görünüyo..7 ay önce doğum yaptım hormonlardan dolayıda çok dökülüyo bu ara..
ben bi değişiklik yapıp saçımı boyattırmak istiyorum saçımda boya yok şu an..kaşlarımda siyah..ne renk önerebilirsin acaba bana..kahve tonlarında bişey nasıl olur..
resmim bu..yardımcı olursan çok sevinirim
Mirianacım mrb,
Saçlarımı boyattım hihoyyyt bi türlü fısrat bulup siteye girememiştim. Bak bakalım nasıl olmuş beğenicek misin ? Çok para verdim ama yaa ama fotodaki gibi değil artık , balyajlar ne kadar ince duruyo ya da föndende kaynaklanıo sanırım benim çekmemle prof. birinin çekmesi arasında dağlar kadar fark var sanırım.
Yardımların için çok teşekkür ediyorum Canım. Hoşça kal...:1hug:
mecıt efendı sac bakım yagı aktarcıdan alınsaçlarımda hala yanıklar var ama çok kestırmeme rağmen acaba onlar kestırmeden bakımla duzelır mı yoksa mutlaka kestıremem mı gerekır canım.kestırrsem sacım erkek sacı gıbı olucak neredeyse bı bakım önerın var mı kısa zamanda toparlıyacak saçlarımı
acık karamel ve bakır karışımı zaten bu..bunu kuafor yapsa daha ıyı olur bırkac ton karıştrılcak ılla ben yapcam dersen cok açık bakırsa karamel gec cok bekletme yıka derım[
[
aşkım bu saç rengini istiorum ama bildigin gibi saçlarım açık bakır rengi...bunu nasıl yaparım sence??