• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

bakırın üstüne L'Oreal Excellence Creme 8.1 - Koyu Sarı Küllü yapsam ne renk çıkar?

bide bakırın üstüne Loreal Casting Creme Gloss - 730 Bal Köpüğü - Saç Boyası yapsam tutarmı canım bal köpügüne nasıl döndürebilirim saçlarımı?

Son düzenleme:
bakırlık yuzde 80 kapanır hoş bı renk olur ..bır ay sonra bırazdaha akar bakırlık cıkabılır bıda boyarsın zamanla tutar..bakırlık kayboldukdukdan sonra kulluye devam etme bence normal kumral tonlarına gec ılerıkı zaman tabı

bakırlık yuzde 80 kapanır hoş bı renk olur ..bır ay sonra bırazdaha akar bakırlık cıkabılır bıda boyarsın zamanla tutar..bakırlık kayboldukdukdan sonra kulluye devam etme bence normal kumral tonlarına gec ılerıkı zaman tabı

çok saol canımcım son bi soru daha sorucam biliorum bıktırdım ama loreal castg bal köpügü yapsam bakırın üstüne ne renk çıkar peki?
sence koyu sarı küllümü yapsam?

yada resim koyim ben sen karar ver ne renk olucagına kendimi senin ellerine bırakıyorumkaydirigubbakcemile

UZMAN GELıNCE KOYARIM RESıMLERı ARTIK ZAMAN AŞIMINA UGRADI:))

şıMDı resimde yükledikten sonra ben anlatiyim canım bu saçımı ilk bakır kızılı yaptıgım hali üstünden tam 1 ay geçti ve şuan çok aktı saçlarım çok çok açık bakır gibi......
Şimdiyse ne renk yapıcagıma karar veremiyorum bu renk güzel ama çok akıyor ve yazın kullanışlı olmuyor...
seçenekler çok ama kafam çok karışık aklımdaki renkler ise şöle:
Çıkolata kahve
bal köpügü
koyu kumral küllü
koyu sarı küllü
fındık kabugu gibi renkler felan işte ama bakırın üstüne en güzel tutucak renk ne olabilir?
bide tenime yakışıcak off çok kararsız kaldım valla derman sende canımcım.....

bide unutmadan önceki sayfalarda arkadaşın biri loreal castng bal köpügüyle boyamış saçlarını ve sonuç aşagıdaki renk gibi olmuş çok hoşuma gitti benimde bende boyasam bu renk olurmu?yada nasıl yaparım bu rengi bu saçla?

3902.jpg

şimdiden teşekkürler başını şişirdim valla ama çok saol sende olmasan naparıs biza.s.a.s.a.s.

not:kızlar konudan alıntı yapmayın daha sonra resimler silinecektir

Son düzenleme:
kokoş kedi arkadaşımızın koyduğu resimdeki bal köpüğü saçlar 6 ay önce boyanmış kumralın üstünede tutarmı acaba miriana benim sorumuda cevaplarmısın lütfen

miriana merhaba,

benim de saçım şu an platin röfle fakat çok yıprandığı ve sıkıldığım için kendi rengime dönmek istiyorum saçlarım omuzlarımda gür ve kalın (sayılır)telli . kendi saç rengim koyu kestaneye yakın buğday ten ve yeşil gözlüyüm saçımı yeşertmeyecek ve turunculuk bırakmayacak bir boya önerirsen çok sevinirim ilk defa evde kendim boyayacağım saçımı. mesaj sayımdan dolayı resim ekleyemiyorum

Selam Miriana,
oncelikle burada elinden geldigince herkese cevap verdigin icin sana minnettariz,
Hakikaten kimse kimse icin kilini kipirdatmiyor su zamanda.
Ben de ilk defa cok yakin tarihte cekilmis bir fotomu yukluyorum,
Ne kadar tenim gunesten hafif yanmis olsa da, asagi yukari boyleyim,
Yuz hatlarim da sana bir fikir verecektir,
saclarima hangi renk ve model yakisir onerilerine elestirilerine acigim,
kk1a.png

Cokkk tesekkurler...

Kızlar merhaba,lorealde makyajın yanı sıra saç boya ve bakım uzmanı olarak ta çalıştım,kendı saçlarımda sorunlu olduğu için ayrı bı kişisel merak ve bilgim var.bilgilerımı sızle paylaşmak istedim..lütfen saç renginiz,boyu ,yapısı(yağlı-kuru,kalın telli_ ince telli,seyrek-gür şeklinde) saç özellıklerınızı bıldırıp sorunuzu ayrıntılı sorun...ıstedıgınız saç rengını resım olarak gösterın..yeni imaj için de bilgi alabilirsiniz,bitkisel karışımlar içinde...

görüşmek üzere..boshayallersmile

Merhaba Miriana,
Ben siteye yeni üye oldum.Saçlarım şuan çikolata kahvesi ama 5 cm falan dibi geldi kuaförde değil evde kendim boyamak istiyorum:(ama bir sorum olacak elimde koleston 5.0 açık kahve ve garnier 5,35 çikolata kahve boya var ikisini karıştırsam olur mu?ve nasıl karıştırıcam yarım yarım mı yoksa ikisini de tam mı yardımcı olursan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Mirianacım seni çok yoruyorum ama kafama çok takılıyoo. Şimdi kuaföre yaptırıcam dedim ya çok para vermekde istemiyorum ama ben saçlarımı evde açamam mı ? Kumral falan bana gider mi, eğer gider diosan evde nasıl döünüştüre4bilirim sence? Saçlarım koyuya açık bi şeyler olsun istiyorum...

Bu mesajımı özellikle Miriana ya teşekkür amaçlı yazıyorumopuyorumnanaktan

Saçlarım konusunda beni doğru yönlendirmen sayesinde, şu an sağlıklı bi şekilde açılmış ve hoş bi tona sahip saçlarım oldu:
koyu kestaneye boyalı saçlarımı işin ehli bi kuaföre emanet ettim öncelikle, düşük volümlü orealle yarım saat içinde bakır rengine kadar açıldı, ve üzerine çok soğuk olmayan bi küllü kumral geçildi..şu meşhur naz elmas rengi gibi oldu aşağı yukarı...hem kuaförün dikkati hem de benim cadalozluğum sayesinde:roflol: saçım nerdeyse hiç yıpranmadı:nazar: tyeni renk tonum da zamanla yıkadıkça oturacak eminim...

beni bilinçsizce evde açıcıyla vs yle saç açmaya, belki de hiç sonuç veremeyecek boyalarla yönlendirmediğin için, burada tüm arkadaşları doğru bi şekilde bilgilendirdiğin için tekrar teşekkür ederimzemuszemus

merhaba ebeni,m saçlaeım açık kumral karamel karışımı bişiy .diplerim baya çıktı 3 cm ne renk boyasam böle güzel bişiy çıkar.çokı gür kalın tlli saçlarım

kokoş kedi arkadaşımızın koyduğu resimdeki saç rengi çok güzel bayıldım. benim saçım kızıl kahveydi ama bayağı açıldı, o tonu kendimde elde etmek için ne yapmalıyım ya da bana da olur mu acaba?

UZMAN GELİNCE KOYARIM RESİMLERİ ARTIK ZAMAN AŞIMINA UGRADI:))

şİMDİ resimde yükledikten sonra ben anlatiyim canım bu saçımı ilk bakır kızılı yaptıgım hali üstünden tam 1 ay geçti ve şuan çok aktı saçlarım çok çok açık bakır gibi......
Şimdiyse ne renk yapıcagıma karar veremiyorum bu renk güzel ama çok akıyor ve yazın kullanışlı olmuyor...
seçenekler çok ama kafam çok karışık aklımdaki renkler ise şöle:
Çİkolata kahve
bal köpügü
koyu kumral küllü
koyu sarı küllü
fındık kabugu gibi renkler felan işte ama bakırın üstüne en güzel tutucak renk ne olabilir?
bide tenime yakışıcak off çok kararsız kaldım valla derman sende canımcım.....

bide unutmadan önceki sayfalarda arkadaşın biri loreal castng bal köpügüyle boyamış saçlarını ve sonuç aşagıdaki renk gibi olmuş çok hoşuma gitti benimde bende boyasam bu renk olurmu?yada nasıl yaparım bu rengi bu saçla?

3902.jpg

şimdiden teşekkürler başını şişirdim valla ama çok saol sende olmasan naparıs biza.s.a.s.a.s.

not:kızlar konudan alıntı yapmayın daha sonra resimler silinecektir

Selam canım..resımdekı saç bakırla bal köpüğünun karışımı zaten..castıng amonyaksız eger sacın boyayı cabuk alıyorsa deneyebılırsın ama benım sana onerım loreal exelancede fındık kabugu var sanırım bal köpugunun 1 ton koyusu ama şahane renk..hem onla daha kalıcı olur rengın..bal köpugu amonyaksz oldugndan akacaktır cunku..

kokoş kedi arkadaşımızın koyduğu resimdeki bal köpüğü saçlar 6 ay önce boyanmış kumralın üstünede tutarmı acaba miriana benim sorumuda cevaplarmısın lütfen
kumral nası bı kumral açıkmı koyumu kullumu ? yanı sımdı saç cınsıne gore deişir onerdgm boya sızede fındık kabugunu onerırım..lorealden
miriana merhaba,

benim de saçım şu an platin röfle fakat çok yıprandığı ve sıkıldığım için kendi rengime dönmek istiyorum saçlarım omuzlarımda gür ve kalın (sayılır)telli . kendi saç rengim koyu kestaneye yakın buğday ten ve yeşil gözlüyüm saçımı yeşertmeyecek ve turunculuk bırakmayacak bir boya önerirsen çok sevinirim ilk defa evde kendim boyayacağım saçımı. mesaj sayımdan dolayı resim ekleyemiyorum

loreal kestane var canım ne koyu ne açık..tumuyle kapatır rengını..o dedıgın kötu sonuclar olmaz ama koyu bır renktır helekı rofleden sonra zaten sen koyu ıstıyorsun bır bak dderım..

slm canım bugun loreal resital aldım koyu kumralize dore 6.23.sencenasıl olur saçım orta kumral ama boya tenim bğday

dahaonce kullandıgım sevdıgım bır boyadır..artık almışsın hatta boyamışsındır..sonucu bıze bıldırırsen sevınırım..kumrala guzel tutar o renk
miriana'cığım boyalı saça loreal recital preference tutar mı?

tutar canım ama beyazı cok yogun olana sadece exelance serısı ıyıdır.recıtal jel boyadır ben eskıden kızıl renklerımı recıtalden secerdım bırde kumral..

Selam Miriana,
oncelikle burada elinden geldigince herkese cevap verdigin icin sana minnettariz,
Hakikaten kimse kimse icin kilini kipirdatmiyor su zamanda.
Ben de ilk defa cok yakin tarihte cekilmis bir fotomu yukluyorum,
Ne kadar tenim gunesten hafif yanmis olsa da, asagi yukari boyleyim,
Yuz hatlarim da sana bir fikir verecektir,
saclarima hangi renk ve model yakisir onerilerine elestirilerine acigim,
kk1a.png

Cokkk tesekkurler...
estagfurullah canım benım :kedi: senın sacına bence bu zemın ustune bal sarısı gölge şeklınde balyajlar yada bakırın tonları guzel olacaktır yanık tenle açık bakır hoş olabılır..

model yuzune uygun..ıstersen bıraz daha uzatıp ense daha kısa onler katlı uzun dışa fonlu guzel model olabılır..onden orgu modellerıde guzel gıdecektır sana
Merhaba Miriana,
Ben siteye yeni üye oldum.Saçlarım şuan çikolata kahvesi ama 5 cm falan dibi geldi kuaförde değil evde kendim boyamak istiyorum:(ama bir sorum olacak elimde koleston 5.0 açık kahve ve garnier 5,35 çikolata kahve boya var ikisini karıştırsam olur mu?ve nasıl karıştırıcam yarım yarım mı yoksa ikisini de tam mı yardımcı olursan çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
neden ıkısını karıştrmak ıstedını anlamadım canım sade cıkolata kahve yapsan olurdu..ama ılla ıkısını karıştrmak ıstersen sorun olmaz ama uclarınla dıplerın farklı tutabılır yarım ton falan ..

ıkısındende eşit dokeceksın yarım yarım tupunde suyunda yarısını koy ıkısınınde gerı kalanını sakla..bı kapta yap..
Mirianacım seni çok yoruyorum ama kafama çok takılıyoo. Şimdi kuaföre yaptırıcam dedim ya çok para vermekde istemiyorum ama ben saçlarımı evde açamam mı ? Kumral falan bana gider mi, eğer gider diosan evde nasıl döünüştüre4bilirim sence? Saçlarım koyuya açık bi şeyler olsun istiyorum...
saçın ne derece koyuydu hatrlamıyorum da loreal ın açıcısıyla dene ozaman madem benı dınlemıosun..loreal recıtal preference 6.3 al ve dene..3 tona kadar açıyor umarım işine yarar
Bu mesajımı özellikle Miriana ya teşekkür amaçlı yazıyorumopuyorumnanaktan

Saçlarım konusunda beni doğru yönlendirmen sayesinde, şu an sağlıklı bi şekilde açılmış ve hoş bi tona sahip saçlarım oldu:
koyu kestaneye boyalı saçlarımı işin ehli bi kuaföre emanet ettim öncelikle, düşük volümlü orealle yarım saat içinde bakır rengine kadar açıldı, ve üzerine çok soğuk olmayan bi küllü kumral geçildi..şu meşhur naz elmas rengi gibi oldu aşağı yukarı...hem kuaförün dikkati hem de benim cadalozluğum sayesinde:roflol: saçım nerdeyse hiç yıpranmadı:nazar: tyeni renk tonum da zamanla yıkadıkça oturacak eminim...

beni bilinçsizce evde açıcıyla vs yle saç açmaya, belki de hiç sonuç veremeyecek boyalarla yönlendirmediğin için, burada tüm arkadaşları doğru bi şekilde bilgilendirdiğin için tekrar teşekkür ederimzemuszemus

uyyyy:kedi: benı cok mutlu ettınkaydirigubbakcemile2 sacının guzel olmasına sevındım...bazen kuafore gıtmek gerekıyor profosyonel yardım ıllakı şart yeterkı dogru yerı bulalım bırazda açıkgoz olalım deılmı ? ...benı takıp et hoscakal tatlım kaydirigubbakcemile
merhaba ebeni,m saçlaeım açık kumral karamel karışımı bişiy .diplerim baya çıktı 3 cm ne renk boyasam böle güzel bişiy çıkar.çokı gür kalın tlli saçlarım

dıbının ne renk cıkdıgını ve ne renk ıstedını yazmamışsın ne onerebılırmkı sana bıraz sorularınızda detay belırtın lutfen saç bu sonucta

kokoş kedi arkadaşımızın koyduğu resimdeki saç rengi çok güzel bayıldım. benim saçım kızıl kahveydi ama bayağı açıldı, o tonu kendimde elde etmek için ne yapmalıyım ya da bana da olur mu acaba?

canım kızıl kahve nekdr açılsada kızıllık kalmışsdır saçı gormem lazım eger cok cok açık bişeyse bakır tonu uygulayabılırsın guzel olur ama eger tutmayacak gbıyse renk bıraz sılıncek kuaforde oyle ustune gecılcek bakır karamel

Alıntı:
gnn86 kullanıcısından alıntı
miriana'cığım boyalı saça loreal recital preference tutar mı?

tutar canım ama beyazı cok yogun olana sadece exelance serısı ıyıdır.recıtal jel boyadır ben eskıden kızıl renklerımı recıtalden secerdım bırde kumral..

canım bende beyaz yok
daha önce burda mesajlaşmıştık
ama yoğunluktan dolayı hatırlamayabilirsin baştan bilgi vereyim =)

ben boyasız kopkoyu kestane saçlarımı boyamak için
senin önerinle recital 6.3 aldım
arkadaşımın hatası yüzünden dipler çok çok açıldı
ama geri kalan yerler süper olmuştu
o şekilde dolaşamayacağım için 3 gün sonra kuaföre gittim
bütün saçımı kızıl kahveye boyadı
dipler yine daha açık ama eskisi gibi fark fazla değil

ama benim aklım ilk boyamadaki renkte kaldı =)
şimdi yine aynı boyayı alsam
ve bu sefer kuaföre götürsem olur mu?
bu dediğim işlemler yaklaşık 1 ay önce oldu
beyaz sabun da yaptım ama akmadı fazla
ne dersin? çok teşekkürler ilgin için...

Back