• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

Merhaba Miriana ben bu rengi nasıl elde edebilirim?Yardımcı olabilir misin canım.

bal köpüğü bu ama roflenın ustune yapılmış.kendı saç bılgılerınızı vermezsenız yardımcı olamam kı

benm saçım şuan karamel kumral normalde kumral duruyo fakat gün ışığında turuncu gibi peki kuaföre böle yaptırsam turunculuklarım kapanır ve bu renk olur mu??

kuafore bu resmle gıt hallederler.sacın zor bı renk deıl

Canım saçlarımı kuaföre açtırmıştım üzerine kendim karamel tonları denedim.Şimdiki saçım bunun bir iki ton açığı.Saçlarım ince telli canım.Hangi markayı ve numarayı tavsiye edersin.

Miriana bizlere burdan yardımcı oldugun ıcın cok tesekkurler.
Canım burdaki çoğu arkadaş bilir ki saçlarıma takmış durumdayım o kadar işlem yapmıyorum saçım yanar diye korktuğumdan.Çok güzel olmasından değil sağlıksız sanki bi de dalgalı off zulum resmen.
Bundan 3 ay once kuafore boyattım ana saçımın uzerıne.Altlarda bıraz boya vardı.Neyse ne yanma ne bıse oldu renkte fena olmadı.Koyu karamelımsı bı renk.Asıl ıstedıgım kullu kumraldı.Kuafor rengın tutmayacagını kademe kademe boyanması gerektıgını soyledı.
Sımdı dıplerım 7-8 cm uzamıs durumda.Renkte eskı canlılıgını kaybettı.Boyamak ıstıyorum ama bu defa kuafore gıtmıcem.Istedıgım renkte kullu sarı.Acaba bu rengın ustune boyarsam tutar mı yoksa ılla oryalle fılan actırmam mı gerek.
Sımdı sacımın rengı acık ya tutar dıye dusunuyorum ama boya boyayı acmaz dıyolar.Gercı burdakı arkadaslar ultra acıcılar ıle acıp ustune ıstedılerı rengı boyuyorlar.
Nasıl bır ıslem yapayım hangı marka ve numaraya boyuyayım???

şuan dıb ve uc ne renk dıblerın kendı rengın ama ne renk onu soyle en saglıklısı kuafor tabı senın dengelemen zor olur ama

su an kı sac rengımı ve ıstedıgım sac rengı eklıyorum.(o bucuruk kuzenımdır yahu neden ona cekmemısımkı :oklava: )kuzenımın sacının ust rengı kadar olsa daha ne ısterım zemuszemus

Eklentiler

• $Resim(1477).jpg
    $Resim(1477).jpg
    8 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim(1519).jpg
    $Resim(1519).jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $Resim(1520).jpg
    $Resim(1520).jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 52

koleston hakkında bılgı sahıbı deılım..eger rengı sevdıysenız boyayabılırsınız.sıyah kısımlar ne renk olur onu bılemıyorum..

Merhaba Mirianacım:)
online olduğunu görünce çok sevindim son biişey daha sorcam loreal excelence çikolata kahve boyasam tutar mı ?:kedi:
sevgiler

Canım saçlarımı kuaföre açtırmıştım üzerine kendim karamel tonları denedim.Şimdiki saçım bunun bir iki ton açığı.Saçlarım ince telli canım.Hangi markayı ve numarayı tavsiye edersin.

çikolata karamel o renk..loreal karamel ve çikolata kahveyı karıştırın..saç gurlugunuze gore yarısınıda kullanabılırsınz ıkısınınde..
Bu renk için ne yapmam lazım canım?
sıze cvb vermısdım yukarda yazıyor

Miriana bizlere burdan yardımcı oldugun ıcın cok tesekkurler.
Canım burdaki çoğu arkadaş bilir ki saçlarıma takmış durumdayım o kadar işlem yapmıyorum saçım yanar diye korktuğumdan.Çok güzel olmasından değil sağlıksız sanki bi de dalgalı off zulum resmen.
Bundan 3 ay once kuafore boyattım ana saçımın uzerıne.Altlarda bıraz boya vardı.Neyse ne yanma ne bıse oldu renkte fena olmadı.Koyu karamelımsı bı renk.Asıl ıstedıgım kullu kumraldı.Kuafor rengın tutmayacagını kademe kademe boyanması gerektıgını soyledı.
Sımdı dıplerım 7-8 cm uzamıs durumda.Renkte eskı canlılıgını kaybettı.Boyamak ıstıyorum ama bu defa kuafore gıtmıcem.Istedıgım renkte kullu sarı.Acaba bu rengın ustune boyarsam tutar mı yoksa ılla oryalle fılan actırmam mı gerek.
Sımdı sacımın rengı acık ya tutar dıye dusunuyorum ama boya boyayı acmaz dıyolar.Gercı burdakı arkadaslar ultra acıcılar ıle acıp ustune ıstedılerı rengı boyuyorlar.
Nasıl bır ıslem yapayım hangı marka ve numaraya boyuyayım???

su an kı sac rengımı ve ıstedıgım sac rengı eklıyorum.(o bucuruk kuzenımdır yahu neden ona cekmemısımkı :oklava: )kuzenımın sacının ust rengı kadar olsa daha ne ısterım zemuszemus

loreal 01 no ıle saçınızı açın boya gbıdır aynı.sonra loreal küllü kumral gecın ustune 1-2 hafta arayla.

benm saçım şuan karamel kumral normalde kumral duruyo fakat gün ışığında turuncu gibi peki kuaföre böle yaptırsam turunculuklarım kapanır ve bu renk olur mu??

kuaforde açılcak saçlarınız turunclugu alırlar sız sadece resım goturun onlar anlar

Merhaba Mirianacım:)
online olduğunu görünce çok sevindim son biişey daha sorcam loreal excelence çikolata kahve boyasam tutar mı ?:kedi:
sevgiler

canım saçında farklı renkler var gormeden ne dıeyebılırım kı ya gıdeceksın kuafore heryerını eşitçe açtıracaksın..yada ıstedıgn rengı alacaksın rıskı kabul edeceksın heryerı aynı olmazkı.ancak koyu kestane sıyah gbı renklerle heryer kapanır

Sen benim sorumu anlamadın galiba Miriana.Ben sana yüzü kapalı kız fotosu gösterdim bundan istiyorum diye.Bal köpüğü bu ama saçının özelliğini bilmiyorum demişsin.Ben de kendi saç rengime yakın bir renk koydum,fikir edinmen için.Sen bana kendi saçım bu renk diye koyduğum fotoyu istediğim renk sanmşsın.Galiba epey yoğunsun canım.

slm miriana saçımı senin söylediğin renge boyadım 6.23 güzel oldu ama altı açık olduğu için akıyo .lorealin bir kaç rengini sormak istiyorum 5.3 ,7.31,6.41,6.30 senin fikrine güveniyorum sence hangisi güzel.Bir de karamel yapmak için kızıl olmayan karamel istiyorum çok koyu değil hangisini tavsiye edersin.teşekkür ederim canım

mirinacım selamlar netim yoktu tatildeydim sana cvp yazamadım 2 veya 3cü sayfada soru yazmıştım sana
canım ben saclarımı sarı istiyorum ama cok acık deil koyu kumral saclarım ne ince telli ne kalın orta yaniii yağlı deil saclarım uçlarda bir karış kadar röflem var
ama bir iki ay önce saclarımı koyu sarıya boyadım hiç tutmadı yıkandıkcada kızıllaştı sonra sarıya sacımın ucunu kahkülünü boyadım oda tutuncu oldu bende acık küllü sarıya boyamayı düşünüyorum sence ne yapmalıyım tatlım aylardr sorup arştırıp duruyorum yanlış bişi yapmak istemiyorum şimdiden tesekkür ettim

slm canım burada olduğunu görünce yazmak istedim.Senin fikrine ihtiyacım var yukarda boyaların numaralarını vermiştim.Sence hangisi buğday tana güzel olur öpüyorum

slm saçlarım karamael şuanda .kahve gibi yani.düğünüm olucak .kestireniyorumda.ama bana düğün sonrası için öneride bulunursan sevinirim.uzun yüzlüyüm .kısa kesim istiyorum katlı hafifi yakışırmı omuz hizamda .rennkte kararsızım

miriana merhaba öncelikle görüşlerin için çok teşekkürler ben saçımın resimlerini de ekleyeceğim şimdi nasıl bu kızıllıktan kurtulabilirim oryel sürdürtmeden yardımcı olursan çok sevinirim tatlı bir kahve, sütlü çikolata gibi bir renge dönmek istiyorum artık çok moralim bozuluyor..şimdiden teşekkürler :1:

canım senı nasıl atlamışım hayret..cvb verdım dıye hatrlıyorum ama bulamadım neyse..
canım beyaz sabun kullan bırkac hafta..renk acılacaktır bıraz..ama bu sacı mecbur sılecekler açıcıyla kuaforler ..sen beyaz sabunu uygula sac rengını bana koy belkı kurtarırız..

Sen benim sorumu anlamadın galiba Miriana.Ben sana yüzü kapalı kız fotosu gösterdim bundan istiyorum diye.Bal köpüğü bu ama saçının özelliğini bilmiyorum demişsin.Ben de kendi saç rengime yakın bir renk koydum,fikir edinmen için.Sen bana kendi saçım bu renk diye koyduğum fotoyu istediğim renk sanmşsın.Galiba epey yoğunsun canım.

dogrudur gözumden kaçmış..sacın ılk koydugun rengın 2 ton açıgı ıse bal köpugu cokda zor tutmaz dıye düşünuyorum..açıcı versemmı vermesemmı bılemedım ..ama ıstersen lorealın 01 nosuyla once bır aç oda boya gbı şahane renkler cıkarıyor bazen..koyu yerlerden başla en son dıplerı yap derım..sonra cıkan rengı bana soyle bal köpugune gerek kalırsa soylerım bır numara..

slm miriana saçımı senin söylediğin renge boyadım 6.23 güzel oldu ama altı açık olduğu için akıyo .lorealin bir kaç rengini sormak istiyorum 5.3 ,7.31,6.41,6.30 senin fikrine güveniyorum sence hangisi güzel.Bir de karamel yapmak için kızıl olmayan karamel istiyorum çok koyu değil hangisini tavsiye edersin.teşekkür ederim canım
canım senden rıcam numara vermek yerıne resm koy yada resmlerın lınkını sımdı bırsuru topıgım var bana bıraz yardımcı olun seri olmam ıcın tek tek bakamam suan o renklere..

mirinacım selamlar netim yoktu tatildeydim sana cvp yazamadım 2 veya 3cü sayfada soru yazmıştım sana
canım ben saclarımı sarı istiyorum ama cok acık deil koyu kumral saclarım ne ince telli ne kalın orta yaniii yağlı deil saclarım uçlarda bir karış kadar röflem var
ama bir iki ay önce saclarımı koyu sarıya boyadım hiç tutmadı yıkandıkcada kızıllaştı sonra sarıya sacımın ucunu kahkülünü boyadım oda tutuncu oldu bende acık küllü sarıya boyamayı düşünüyorum sence ne yapmalıyım tatlım aylardr sorup arştırıp duruyorum yanlış bişi yapmak istemiyorum şimdiden tesekkür ettim

sana cvb vermısımdır ama tekrar soruyorsun anladıgm kadaryla neyse..
sana tek önerım prof bır kuafore gıtmen bırsuru renk var sacında kendn yapamazsın..guzelce eşitlesınler açsınlar sacını sonra ıstedgn renge boyasınlar evde ugraşma derım.

slm saçlarım karamael şuanda .kahve gibi yani.düğünüm olucak .kestireniyorumda.ama bana düğün sonrası için öneride bulunursan sevinirim.uzun yüzlüyüm .kısa kesim istiyorum katlı hafifi yakışırmı omuz hizamda .rennkte kararsızım

karamelmı kahvemı ? ıkısı farklı renkler..

aşagıdakı model ve renklere bakabılırsın( bırsuru model koydum ama nedense hata verdı gostermıo ınsallah bunlar cıkar)

http://1.bp.blogspot.com/_U9j8A12eT...600/k%C4%B1sa-kesim-sa%C3%A7-mdelleri.jpg

http://www.gelinlik21.com/albums/sac-modelleri/sac-modelleri-469.jpg
http://www.hairfinder.com/hairshows/haircolour10.jpg
http://www.sacrengi.info/userfiles/2009_sac_modelleri(1).jpg

Son düzenleme:
merhaba benım saclarım orta tellı 2 ay oncesıne kadar roflelıydı actırmıstım fakat cok yıprandı tulerdı yapagı gıbı oldu sacımın modelı beckhamın uzun modelı sonra bu kotu halı moralımı bozdu koyuya dondum 2 kez kahve tonlarında boyadım denızden yenı geldım aktı ıyıce bu aada uclarından kestırıyorum devamlı yesılımsı oldu bazı yerlerı su an bakım yagı kullanıyorum boyamadım ama ben galıba sarı ıstıyorum yıne bırde uzamak bılmıyor fıkır verırmısın cok mutsuzum boyle boya sılıcılerlemı actırsam yıne kopusurmu cevabını sabırsızlıkla beklıyorum

miriana canim banada bir baksan sacalrim siyah bir kac ay dinlendirip rengini degistirmek istiyorum cok sikildim sac rengimden ne yapsam ne renk yapsam bilmiyorum ahyat boyu renkd egsitirdim aradigim sac rengini bulamadim aklimda net bir seyde yok altta ekledigim renk bana naisl olur yoksa cikolata kahve tonalrimi denesem ne dersin canim cok teskkurler :):)

Eklentiler

• $bakir renk.jpg
    $bakir renk.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 66
bunlarda benim resmim canim bana ne renk yakisir naisl yapsam sacalrimi ne dersin?

Eklentiler

• $P1010072.jpg
    $P1010072.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $P1010338.jpg
    $P1010338.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 61
  • $benim resmimi 12.jpg
    $benim resmimi 12.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 82
mirianacım haklısın valla kusura bakma. resimleri ekledim şu an saçımda koyu kumral var ama dediğimgibi altı açık olduğu için aakıyor.Buğday tenliyim ama açık buğday,bal rengi gözlerim var sence bu tonların hangisi bana gider.artık o kadar sıkıldım ki renk değiştirmekten çok koyu olsun istemiyorum ama kızıl da olsun istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• $HCo12_9.jpg
    $HCo12_9.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $HCo12_13.jpg
    $HCo12_13.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $HCo12_18.jpg
    $HCo12_18.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $HCo12_31.jpg
    $HCo12_31.jpg