- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
Canım kusura bakmazsan sana bir soru daha sormak istiyorum.Başka bir sitede bir arkadaş koyu kahvenin üstüne Palettenin 7.0 Kumralını boyamış ve koyu karamel olmuş saçları.Hatta resmini koymuş.Sence böyle bir şey mümkün mü?Önceden de boya varmış saçlarında.
varda canım dengeleme ozellıghı yok genede dene...Hımm demek açılması zor.Neden canım ya beyaz sabunun açıcı özelliği yok mu
loreal al kendı saç rengıne uygun acık kısımlara yogun sur.saçlarım açık kahverengiydi gittim karamel rengine boyadım sıkıldım ve bugun kendi rengine boyamaya çalıştım çok koyu olduve biraz aralarda sarılar kaldı kuaför bi kaç kere boya diyor .s
miriana bi sorum olacak...saçlarım platin sarısı ve karamele boyamayı düşünüyorum hatırlarsan..ama çabuk akar diyenler var pişman olursun diyenler varakınca alttan sarı renkler kusuyormuş yada yeşilimsi bi renk çıkıyomuş doğru mu? böyle bir ihtimal var mı?
varda canım dengeleme ozellıghı yok genede dene...
loreal al kendı saç rengıne uygun acık kısımlara yogun sur.
sana dah aonce cvb vermısdım ama ben bilmiyorumkismile canım kullandıgın boyay abaglı tabıkı 3 ay boyunca ayda 1 kere boyarsan oturur..
slm miriana ben palette deluxe serisinden kumral ve küllü sarı aldım bunları karıştırsam nasıl bir renk çıkar.Saç rengim koyu değil.
mirianaaaaa benim saçlarımda hiç uzamıyor ya..uçalrıda çok kırıldı kestirmediğim için olabilir mi??şakkıdı
küllü renk geçmezsen yada boguk bır kahve seçmezsen yeşillik olmaz..istedıgın boyayı daha dore seçebılırsın ozaman olcagını sanmıyorum..ya canım evet söyledin de yeşil olur diyenler var kafam karıştı sana danışayım dedimbilmiyorumkismile
bu saçı anca kuafor duzeltır sen yapamazsın sildirme işlemı yapılacak akıtılacak eskı renk sonra açık kumrala boyatır yavaş yavaş açtırırsın ılerkı donemlerdemiriana merhaba canım ,
saçımda baya bi tutunculuk vardı bende en son saçımı loreal excellence 9,1 küllü sarı ile boyadım . Ama çok kötüyine turuncuya yakın bir renk elde ettim, özellikle güneşte çok çırtlak bir renk oluyor. birde yüüzm çok beyaz olduğunda daha yorgun bir ifade veriyorr.. bu renk gibi...
Eki Görüntüle 45400
Eki Görüntüle 45401
aslında yukarıdaki sarı gibi bir renk istiyorum.
hangi numara boya ile nasılbir uygulama yapmam gerekir canım.
teşekkürler
miriana merhaba güzelim , ben sarışınım ve saç rengimde bir değişiklik yapmak istiyorum bu güne kadar bir değişiklik yapmadım,bana ne tür bir renk önerirsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?