- Konu Sahibi SacDuzlestirici
canım once şu kızılı kapatalım bı..
bence bunu yap canım küllüluk kızıllıgı da alır..elsevenın kırmızı şampuanını kullan renk akmasın 1 ay sonra bıda yaparsın renk oturur*****lance 6.1 koyu kullu kumral okiş
Canım yine ben ve karamel kararsızlığım.. Bu rengi evde nasıl elde edebilirim hangi boya ile tutturabilirim? Ama mümkünse Loreal markasına bağımlı kalmayalım:) Palette,koleston vs. de olabilir... Nasıl hangi renklerle bulabilirim bu tonu. Teşekkürler şimdidenn
canım ben kullanmadıgım urunu oneremem..ben hep bunu kullandım gerek kendımde gerek cevremde ...dıger urunlerı 1 er kere kullandım memnun kalmadım..loreale gecırdıkleırmde hep ALLAH razı olsun demiştır..bunu ıstıyorsan onereyım yoksa uzgunum...
Buraya da danışayım
Öncelikler yardımlarınız için teşekkürler Bu forumda en çok takip ettiğim bölüm(Saç)
Benim saçım şu anda avatarımdaki gibi turuncumsu birazda bakırlık var yer yer ben 2 rengin olmasından şikayetçi deilim ben çok sık renk değiştiren biriyim normalde aralık gibi sonbahar kızılı kullandım daha sonra ocak sonunda koleston kızıl büyü kullandım ve tuhaflaştı daha sonra martta rengini açtım paletteyle açtıktan 1 ay sonra bal köpüğüne boyadım şimdi elimde Loreal Recital Koyu Sarı Dore var benim amacım portakal sarısı elde etmek böyle turuncumsu sarı ama bakırlığı değil sarılığı göze batcak şekilde anlatabilmişimdir umarım bu boya ile nasıl bir sonuç alırım ya da alır mıyım bunu danışmak istedim
ammada işlem yaptırmışsın bence en ıyısı bı kuafore gıtmen tam ıstedıgın renk tutmayabılır. yarım ton saçın kırılıp ustune bakır dore gecılmelı..bence
kendi saçım kumral üzerine voila açık sarı ile boyadım sarı turuncu arası bi renkoldu ışıkta kızıl gibi parlıyo şimdide kumral yada kahve istiyorum hangisi boyalı saçı kapatırsa.bi resim daha ekliyorum.ilgin için teşekkürler.
ya 4 ya 5 numarasını al canım...kestane koyudur ama tam kapar dıgerı onun gıbı kapamasada koyulaşır..uçlardan başla koruyucu serumu surmeyı unutma onun ustune boyayı surceksın serum ıcınden cıkar...boyayınca lutfen haber ver