- Konu Sahibi SacDuzlestirici
şu kızıl ve sıyahtan vazgec sacını dogal halıne donder canım..karamel tonları sana gıder ama ustte dedıgım gıbı sılınme işlemı yapılacak sacına bırdahada kızıldan uzak dur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba :) bende yardımınızı almak istiyorum. saçlarımı karamel tonlarında bişey yapmak istiyorum.hiç boya yok saçlarımda doğal rengi siyah.saçta boya yoksa direk boya ile 4-5 tona kadar açılması mümkün diye okudum nette? 20 yaşındayım nasıl bi ton olsun kararsızım aslında.çağla şikelin bu saç rengini elde edebilirmiyim acep fisfisfis
castıng açık kestane 500 numara canım
mirianaa bana da yardim et cok sinirim bozuk( 2 ay once saclarim koyu kestaneydi ama ben tekrar rofle istedigim icin kuaforde actirdim ve kumral tonuna boyandi (boya sonunda sacimda kizillik vardi) bi sure dinlenmesi icin bekledik ve surekli bakim yaptim saclarimda bi yipranma olmadi acma isleminden sonra. bugun kuafore gittim platine yakin bi sari istedigim icin kalin ve sık paketlemesini istedim. sonuc berbat bi renk oldu.kafam su anda yumurta sarisi gibi.ara ara kizilliklar var ben bu sacla sokaga cikmak istemiyorum. simdi napicam?? baska bi kuafore gitsem ne yaparlar cilayla kurtarilir mi bu renk? yoksa tekrar paket mi yapilir? ne kadar beklemem gerekir bu islemi yaptirmak icin saclarimin elimde kalmasini istemiyorum(
melekom sagol ...bununla boyayınca saç daha parlak olacak degil mi ?
uçları ne durumda ffon cekılebıldıgıne gore bı sorun yok demek bıkere benımde başıma gelmısdı resmen fön taragı yapışıyordu berbattı tabı kısacık kestrmiştım valla bende rofle canavarı kuaforlerden ıllallah dedım nadasa bırakdım boyamıyorum belıme gelene kdrda boyamıcam :umursamaz:
Mariana mrb canım bende sana bişi sorabilirmyim banada yardım edermisinn..opuyorumnanaktan
Saçlarım şuan açık kumral boyalı ama ben farklı bi renge geçmek istiorum ama kendi saç rengim koyu olduğu için bazı arkadaşlarım olmaz dedi kafam karıştı iice.Hangi boyayla yapabileceğimi sölermisin yada ben evde boyayarak yapabilirmiyim ??
ilki buyduMerhaba Miriana saçlarımda şu anda lorealin akaju kahvesi var ama bunu koyu kahvenin üzerine yaptım bir hafta önce.Evde kendim bu rengi nasıl elde edebilirim
Teşekkür ederim Miriana.Karamelle akaju kahveyi karıştırmak iyi bir fikir gerçekten.Ama silme işlemi yaptırmak istemiyorum canım,karamel için hangi markanın kaç numarasnı tavsiye edersin?