• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

şu kızıl ve sıyahtan vazgec sacını dogal halıne donder canım..karamel tonları sana gıder ama ustte dedıgım gıbı sılınme işlemı yapılacak sacına bırdahada kızıldan uzak dur

tmm tesekkur ederim ben aslinda açik renk saçlara bayilirim ama bi kere yanlislikla saçimi koyu kahve yapicam derken siyah yaptim ve herkes çok begendi :D bende çok begendim ama çok akio surekli alttan kahve çikio ve parlak renkleri pek sevmiyorum su son zamanlarda moda olan kahveleri ozellikle.zaten saçim onceden oyleydi farkli bisiler denemek istemistim kizil siyahta da ilk basta çok çok guzeldi ama burda iyice kahve donmustu :D yardimlariniz için çokkkkk tesekkur ederim sizi biraz ugrastirdim :D

hayır canım estagfurullah ugrasmadım umarım işine yarar lutfen artık saçına koyu boya surme gıt duzgun bı kuafore sılsınler butun renklerı akıtsınlar.sonra karamelde ıstedıgın tonları kendın de denersın ..arada koyu saç ozlersen al bı peruk tak yazık saçına

meraba :) bende yardımınızı almak istiyorum. saçlarımı karamel tonlarında bişey yapmak istiyorum.hiç boya yok saçlarımda doğal rengi siyah.saçta boya yoksa direk boya ile 4-5 tona kadar açılması mümkün diye okudum nette? 20 yaşındayım nasıl bi ton olsun kararsızım aslında.çağla şikelin bu saç rengini elde edebilirmiyim acep fisfisfis

cagla_sikel_1237789228.jpg

meraba :) bende yardımınızı almak istiyorum. saçlarımı karamel tonlarında bişey yapmak istiyorum.hiç boya yok saçlarımda doğal rengi siyah.saçta boya yoksa direk boya ile 4-5 tona kadar açılması mümkün diye okudum nette? 20 yaşındayım nasıl bi ton olsun kararsızım aslında.çağla şikelin bu saç rengini elde edebilirmiyim acep fisfisfis

cagla_sikel_1237789228.jpg

canım saçını yıpratmadan bır ıkı ton kırmamız lazım sana bırsey onereyım once onla sacını bırkere aç sonra bana don dekı şu renk oldu şukakadar acıldı ondan sonra yıne bırsey onercem tamammı canım sacın kırılmadan yanı açılmadan o renk tutmaz..sıyah dıyorsun kestane olsa neyse..

loreal_recital_6.jpg

mirianacıgım gecenlerde sana saç rengi danışmıştım ama o renge boyatmaktan vazgeçtim ...bu rengi istiyorum boyle parlak

evenceregive0020.jpg

bu tonu elde etmek için loreal amanyoksız serinin hangi rengini önerirsin gülüm ?

mirianaa bana da yardim et cok sinirim bozuk:(( 2 ay once saclarim koyu kestaneydi ama ben tekrar rofle istedigim icin kuaforde actirdim ve kumral tonuna boyandi (boya sonunda sacimda kizillik vardi) bi sure dinlenmesi icin bekledik ve surekli bakim yaptim saclarimda bi yipranma olmadi acma isleminden sonra. bugun kuafore gittim platine yakin bi sari istedigim icin kalin ve sık paketlemesini istedim. sonuc berbat bi renk oldu.kafam su anda yumurta sarisi gibi.ara ara kizilliklar var ben bu sacla sokaga cikmak istemiyorum. simdi napicam?? baska bi kuafore gitsem ne yaparlar cilayla kurtarilir mi bu renk? yoksa tekrar paket mi yapilir? ne kadar beklemem gerekir bu islemi yaptirmak icin saclarimin elimde kalmasini istemiyorum:((

mirianaa bana da yardim et cok sinirim bozuk:(( 2 ay once saclarim koyu kestaneydi ama ben tekrar rofle istedigim icin kuaforde actirdim ve kumral tonuna boyandi (boya sonunda sacimda kizillik vardi) bi sure dinlenmesi icin bekledik ve surekli bakim yaptim saclarimda bi yipranma olmadi acma isleminden sonra. bugun kuafore gittim platine yakin bi sari istedigim icin kalin ve sık paketlemesini istedim. sonuc berbat bi renk oldu.kafam su anda yumurta sarisi gibi.ara ara kizilliklar var ben bu sacla sokaga cikmak istemiyorum. simdi napicam?? baska bi kuafore gitsem ne yaparlar cilayla kurtarilir mi bu renk? yoksa tekrar paket mi yapilir? ne kadar beklemem gerekir bu islemi yaptirmak icin saclarimin elimde kalmasini istemiyorum:((

saçların çatır çutur edıyorsa bekleyeceksın ..yok saglıklı ama rengını begenmedıysen 1 hafta bekle ve ıyı bıryer arastır burdakı arkadaslarada sor yaşadıgın sehırde ıyı rofle yapan bıyerı konu açabılırsın bunla ılgılı...

kuafore gıdeceksın kızıl olan yerlerını ayıracaklar platın yerlerı folyo ıle sarıp kötu renklere once balyaj surup açacaklar en sonda cıla gecerler ablamında ole olmustu merak etme duzeltıyorlar..kuaforn becerıksızmiş.

yipranma olup olmadigini su anda pek anlayamiyorum sacimda fon var yikadiktan sonra belli olur ama cevabin icin cok tesekkur ederim canim icimi rahatlattin :1hug:

uçları ne durumda ffon cekılebıldıgıne gore bı sorun yok demek bıkere benımde başıma gelmısdı resmen fön taragı yapışıyordu berbattı tabı kısacık kestrmiştım valla bende rofle canavarı kuaforlerden ıllallah dedım nadasa bırakdım boyamıyorum belıme gelene kdrda boyamıcam :umursamaz:

Mariana mrb canım bende sana bişi sorabilirmyim banada yardım edermisinn..opuyorumnanaktan
Saçlarım şuan açık kumral boyalı ama ben farklı bi renge geçmek istiorum ama kendi saç rengim koyu olduğu için bazı arkadaşlarım olmaz dedi kafam karıştı iice.Hangi boyayla yapabileceğimi sölermisin yada ben evde boyayarak yapabilirmiyim ??

uçları ne durumda ffon cekılebıldıgıne gore bı sorun yok demek bıkere benımde başıma gelmısdı resmen fön taragı yapışıyordu berbattı tabı kısacık kestrmiştım valla bende rofle canavarı kuaforlerden ıllallah dedım nadasa bırakdım boyamıyorum belıme gelene kdrda boyamıcam :umursamaz:

kotu gorunmuyo cok yipranmis olsa uclari uzar uclarini cektigimde uzama da yok sanirim yipranmadilar ama renk tahammul edilebilecek gibi degil.inanilmaz basit duruyor:( en iyisi dedigin gibi 1 hafta bekleyip duzgun bi kuafore duzelttirmek cok sinirliyim cooookkk:kızgın:

Mariana mrb canım bende sana bişi sorabilirmyim banada yardım edermisinn..opuyorumnanaktan
Saçlarım şuan açık kumral boyalı ama ben farklı bi renge geçmek istiorum ama kendi saç rengim koyu olduğu için bazı arkadaşlarım olmaz dedi kafam karıştı iice.Hangi boyayla yapabileceğimi sölermisin yada ben evde boyayarak yapabilirmiyim ??

açık kumralsa neden karamel olmasınkı..loreal 7.31 uygun bı renk..boya sonra 1 ay sonra bda boya

Merhaba Miriana saçıma dediğim kumralı yaptım.Aslında çok güzel bir renk.Ama köklerle diğer taraflar arasında ton farkı var.Bunu nasıl giderebiliriz.Acaba saçlarımın uçlarını beyaz sabunla yıkasam renkler yakınlaşır mı?

Back