• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

miriana canım ben paletteleri geri verdim.ve loreal aldım.şu an saçımı boyadım kuruttum.küllü sarı oldu bu kendi koyu kestane rengim de boyalı bal köpüğü kısmı da,ama güneşte bakmak da lazım tabii turunculuk yok ama en sevindiğim şey o oldu.
ne kadar süre sonra boyamam lazım tekrar canım?
bu arada teşekkürler tavsiyen için.

merhaba miriana

saçlarımı boyadım ilk defa kendim boyadım yani cesaret verdin bana..gerçekten güzel boya saçlarım canlandı parlaklık verdi ama renginde pek bir farklılık olmadı..

demekkı saçın amonyaksız boyayı almıyormuş canım ne renk boyamıştın ? cıkolata karamel tonlarımı..eger yıne o tonlardan ıstıyorsan dıger serıden onereyım ozaman tutabılır..

miriana canım ben paletteleri geri verdim.ve loreal aldım.şu an saçımı boyadım kuruttum.küllü sarı oldu bu kendi koyu kestane rengim de boyalı bal köpüğü kısmı da,ama güneşte bakmak da lazım tabii turunculuk yok ama en sevindiğim şey o oldu.
ne kadar süre sonra boyamam lazım tekrar canım?
bu arada teşekkürler tavsiyen için.

tam olarak ne renk onerdıgımı hatrlamıyorum canım sana ama sevındım onerımın işe yaramasına..elseve kullanmayı unutma kırmızısı..cosmetıca sıla gbı kozmetık magazalarında boya ıle onu hedıe verıolar ..satılıoda ayrıca rengı butunler..canım dıblerın 3 cm olana kadar boyama hatta bence 2 ay dıp 3 ayda tum boya yap yıpranmasın

loreal çok çok açık doğal sarı demiştin cnm.şimdi güneşte biraz turunculuk var,ama olsun bugüne kadar boyadıklarım daha fenaydı yani.

Merhaba Miriana kafayı saçlarıyla bozmuş biri olarak yine karşındayım.buyrunnnnnnnnnCanım ben iki gündür saçlarımın ucunu beyaz sabunla yıkıyorum ve inanılmaz şekilde açıyor.Acaba bir ay sonra tekrar aynı boyaya boyasam fark tamamen kapanır mı?Boyayı aldığım kız iki defa aynı boyayla boyarsan köklerle uçlar arası eşitlenir demişti.Beyaz sabun açmaya başladı bile:dance:

cnm mrb benım sacım acık kumral gıbı bal kopugu gıbı bı renkte ben bakır yapmak ıstıyorum sence loreal recıtal preference ın floransa koyu sarı dore bakır rengını kullansam nasıl olur?ıstedıgım aynen o tonlarda bı renk.dıplerım baya koyu ama daha 1 parmak bıle cıkmadı.dıplerde de tutar mı yardım edersen cok sevınırım

saç rengını bılmıyorum ama bırebır aynı ton tutması için zemının cok acık olması lazım..dıplerın halıyle uçlardan 1 ton farklı olur koyu yanı..madem cok begendın bu ıddıalı rengı boya..3 hafta sonra bırdaha boya olmazmı

benimde bir sorum olacak tı saçlarım şu an tarçın bakır ben kızıla dönük bir bakır istiyorum garnierın bakır alevine neva color 0.44 yoğun bakır eklesem biraz istediğim sonucu elde edermiyim
1140.jpg
stediğim renk te böle bişi

Son düzenleme:
miriana saç rengim koyu kumral(boyasız haliydi)omuz hizasında saç boyum,orta telli ve gür.canım ben sarı saça boyamak istiyorum.önceden saçlarım kızıla boyalıydı koleston yoğun açıcı ile açtım 1 kutu kullandığım için yarısı açıldı.daha sonra küllü kumral ve küllü açık kumrala boyadım kızılllıklar kapanmadı daha sonra fındık kahvesine boyadım.şimdi 3 hafta önce tekrar küllü kumral ve açık küllü kumrala boyadım şuanda elimde koleston çok açık doğal sarı 12.0 boyası var saçıma bir tutam denedim açık kumral gibi oldu ben sarı olsun istiyorum küaförden birazcık toz oriel almıştım onunlada denedim sarı oldu ama koyu sarı oldu ben açık sarı istiyorum nasıl yapabilirim:uhm:aayyy çok uzun oldu.:utangac:

Kızlar merhaba,lorealde makyajın yanı sıra saç boya ve bakım uzmanı olarak ta çalıştım,kendı saçlarımda sorunlu olduğu için ayrı bı kişisel merak ve bilgim var.bilgilerımı sızle paylaşmak istedim..lütfen saç renginiz,boyu ,yapısı(yağlı-kuru,kalın telli_ ince telli,seyrek-gür şeklinde) saç özellıklerınızı bıldırıp sorunuzu ayrıntılı sorun...ıstedıgınız saç rengını resım olarak gösterın..yeni imaj için de bilgi alabilirsiniz,bitkisel karışımlar içinde...

görüşmek üzere..boshayallersmile

cnm ,benim sorunum saçımın şekliyle ilgili,
saçlarım aslında sık ama çok ince telli olduğu için cansız görünüyo,bu yüzden orta boydan öte uzatamıyorum,boshayallersmile
hacimli görünmesi için katlı kesim yaptırıyorum yıllardır,son kestirdiim kuaför acaip kat vermiş,ilk kestirdiimde saçlarım kafama yapışık gibi duruyodu,:gitme:neyseki şimdi biraz uzadı,
ve ben katlı kesimden çok sıkıldım,
ince telli saça hacim verecek bi saç modeli önerebilir misin acabaCADIARZU

benimde bir sorum olacak tı saçlarım şu an tarçın bakır ben kızıla dönük bir bakır istiyorum garnierın bakır alevine neva color 0.44 yoğun bakır eklesem biraz istediğim sonucu elde edermiyim
1140.jpg
stediğim renk te böle bişi

gerek yok onlara bunu gec sacına cokda bekletme

ur_261_1707_2393_50506.jpg

miriana saç rengim koyu kumral(boyasız haliydi)omuz hizasında saç boyum,orta telli ve gür.canım ben sarı saça boyamak istiyorum.önceden saçlarım kızıla boyalıydı koleston yoğun açıcı ile açtım 1 kutu kullandığım için yarısı açıldı.daha sonra küllü kumral ve küllü açık kumrala boyadım kızılllıklar kapanmadı daha sonra fındık kahvesine boyadım.şimdi 3 hafta önce tekrar küllü kumral ve açık küllü kumrala boyadım şuanda elimde koleston çok açık doğal sarı 12.0 boyası var saçıma bir tutam denedim açık kumral gibi oldu ben sarı olsun istiyorum küaförden birazcık toz oriel almıştım onunlada denedim sarı oldu ama koyu sarı oldu ben açık sarı istiyorum nasıl yapabilirim:uhm:aayyy çok uzun oldu.:utangac:

sacında cok boya var hem bırden hem dengelı acman cok zor...yakabılırsın lorealın 01 nosu var onla acarsında 3-4 ay ayda 3 kere boyaman gerekır yavas yavas acıo
bbellıde olmaz sacına gore

l-039oreal-excellence-creme-01-cok-acik-dogal-sari-mb13358_04d0113019fc69b45b10c1377c34a373_r1.jpg

cnm ,benim sorunum saçımın şekliyle ilgili,
saçlarım aslında sık ama çok ince telli olduğu için cansız görünüyo,bu yüzden orta boydan öte uzatamıyorum,boshayallersmile
hacimli görünmesi için katlı kesim yaptırıyorum yıllardır,son kestirdiim kuaför acaip kat vermiş,ilk kestirdiimde saçlarım kafama yapışık gibi duruyodu,:gitme:neyseki şimdi biraz uzadı,
ve ben katlı kesimden çok sıkıldım,
ince telli saça hacim verecek bi saç modeli önerebilir misin acabaCADIARZU
canım ince telli saça yumuşak saç köpüğü önerebilirim saçın nemlıyken avcuna aldıgın köpüğü saçını aşagıdan yukarı dogru avuçlayark sıkıp bırakacaksın yavaşça..fön makınelerın buyuk agızları olur vıgo denılen saçını ona tuttugunda saçın kabarcaktır..bırde saçın tepe kısmına ince dişli tarakla krepe atarsan saçın kabarık ve şık gorunur..vigolu makınan yoksa kesınlıkle almalısın..arada bıgudilere sarıp onları dax ıle ince ince ayırıp kabartabılırsın yıne..

501768.jpg

Back