• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

miriana'cım yine ben
ben doğal siyaha dönük saçlıydım
fındık kabuğu istemiştim
loreal recital preference 6.3 önermiştin
aldım arkadaşım boyadı
ama diplere baştan sürdüğü için dipler çok açık renk oldu
geri kalan saçım tam istediğim gibi oldu
ama o şekilde dolaşamayacağım için 3 gün sonra kuaföre gittim
dipleri uçlar gibi yap dedim
tamam dedi ama bütün saçımı kızıl kahve gibi bişi yaptı bu sefer
3 gün arayla 2 kez boyadığım için korkuyorum bi daha dokunmaya
aslında saçım çok da fena diil ama rengini çok azcık açmak istiyorum
ne önerirsin? sabun falan yazılmış işe yarar mı bende

daha sonra da yine fındık kabuğu istiyorum
bu sefer boyamı alıp kuaföre götürücem
ne zaman gitmeliyim?
saçlarım ince telli ve fazla gür diil
uzun oldu kusura bakma :(

gerek yok onlara bunu gec sacına cokda bekletme

ur_261_1707_2393_50506.jpg

canım ben bakır alevi aldım ama birde neva color yoğun bakırı war saçımda küçük bir bölgede denedim bakır alevi ve yoğun bakır karıştırdım kırmızı hatta pembemsi bir kırmızı oldu
bir tutamdada 0.44 sadece sürdüm ondada kırmızı ama daha bakıra dönük oldu
dediğin renkle bakır alevinin nosu aynı ondada sonuç kırmızı olabilir
:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
valla canım sacını gormeden ne dıyebılırımkı? ama senın ıstedıgın bu renk ve her markanınkı farklı olur cok bekletmezsenıstedıgın rengı elde edebılırsın...yınede sen bılırsın bununla 7.3 var exelance serısınde loreal onu karıştrabılırsın bı bak

canım ince telli saça yumuşak saç köpüğü önerebilirim saçın nemlıyken avcuna aldıgın köpüğü saçını aşagıdan yukarı dogru avuçlayark sıkıp bırakacaksın yavaşça..fön makınelerın buyuk agızları olur vıgo denılen saçını ona tuttugunda saçın kabarcaktır..bırde saçın tepe kısmına ince dişli tarakla krepe atarsan saçın kabarık ve şık gorunur..vigolu makınan yoksa kesınlıkle almalısın..arada bıgudilere sarıp onları dax ıle ince ince ayırıp kabartabılırsın yıne..

]

tşkler cnm,şekil vermekle ilgili önerilerini dikkate alıcamkaydirigubbakcemile5
aslında ben ince saça gidecek kesim modelleri ne önerirsin diye sormak istemiştimboshayallersmile

miriana merhaba öcelikle bu topik çok iyi olmuş kaç saatir okuyorum:))
benim saçlarım platin sarısı özellikle uçları dibi daha yeni uzuyor 1.5 ay falan oldu yaptıralı
ama saçlarım orialden sonra resmne yandı mahvoldu saçlarım yumuşacık saçlarım mahvoldu resmen ...
ben bu paltinden kurtulmak istiyorum koyu karamel tonları istiyorum bunun için kendim ilk olarak hangi renge boyayayım lorealden bahsetmişsin topicte ben bal köpüğü mü alayım yoksa karamel mi acil cevap yazar mısınnn

farklı saç ve kat kesımlerı koydum senın ıcın umarım bırını begenır kuaforuna yaptırırsın..

2009-son-moda-sac-kesimi-modelleri-4-240x300%5B2%5D.jpg

40d947726a.jpg

5_10.jpg

yandan-sac-modelleri-1.jpg

teşekkürler canım açıcı uygulrım tekrar.1 nolu resimdeki saç rengi gibi olsun istiyorum.bayanssulusmile. ben beyaz tenliyim 1 nolu saç rengi bana olur mu.anneme göstermiştim bu tonlarda saç rengi sana olmaz dedi solgun gösterir dedi

Son düzenleme:
miriana merhaba öcelikle bu topik çok iyi olmuş kaç saatir okuyorum:))
benim saçlarım platin sarısı özellikle uçları dibi daha yeni uzuyor 1.5 ay falan oldu yaptıralı
ama saçlarım orialden sonra resmne yandı mahvoldu saçlarım yumuşacık saçlarım mahvoldu resmen ...
ben bu paltinden kurtulmak istiyorum koyu karamel tonları istiyorum bunun için kendim ilk olarak hangi renge boyayayım lorealden bahsetmişsin topicte ben bal köpüğü mü alayım yoksa karamel mi acil cevap yazar mısınnn

burda koymuştum canım ama yandıysa castıng bal köpüğü tutmayabılır yınede dene onu.. tutmazsa baska bişi onercem

selam miriana tamda bugün saçla ilgili konuşurken bu topiği gördüm çokta iyi oldu.

benim saçlarım orta incelikte ne çok kuru ne çok yağlı uçlarında kırıklar var kestirme zamanım geldi.kendi rengim kahve gibi.1 ay önce sıcak çikolataya boyadım daha parlak olsun die artı bi tutamda beyaz saçım var oyüzden sürekli boyamak zorunda kalıyrm.
bugün loreal castin gloss un çikolata karamelini gördüm parfümeride ordaki bayan tam rengi tutturamazsın uçları koyu olur dipleri daha açık renk olur dedi. evde kendim tam rengi nasıl tutturabilirim.saçımın rengini açmam mı gerekir. daha önce kuaföre karamel yaptırmıştım açıcıyla çok yıprattı saçımı bidaha güvenipte yapmaam sanırım açıcıyla kararsız kaldım. karamel istiyorum ama bu evde nasıl olucak.tecrübelerine dayanarak beni bilgilendirirsen sevinirm.şimdiden teşekkürler...

bu oriel le açılıp karamel yapıldığı zaman ( ki bence bu karamel değil )

Uploaded with ImageShack.us

bu 2 gün sonra çok açık oldugu için istemedim üzerine dediğine göre cila atıp koyulaştırdığı zaman

buda röfleye dönmek isteyipte karamelin üstüne platin atılmış hali.bu güzel halı yıkandıkça berbat oldu ayrıca

buda şuanki sıcak çikolata boyalı saçım

istediğim renkte bu

Son düzenleme:
teşekkürler canım açıcı uygulrım tekrar. resimdeki saç rengi gibi olsun istiyorum.bayanssulusmile. ben beyaz tenliyim saç rengi bana olur mu.anneme göstermiştim bu tonlarda saç rengi sana olmaz dedi solgun gösterir dedi
canım birde bu açıcıyı boyaya karıştırıp mı saçıma süreyim yoksa açıcının içine boya karıştırmayayım mı:uhm:açıcının içine birazda zeytin yağı katayım mı saçlarım fazla sertleşmesin diye:uhm:

teşekkürler canım açıcı uygulrım tekrar.1 nolu resimdeki saç rengi gibi olsun istiyorum.bayanssulusmile. ben beyaz tenliyim 1 nolu saç rengi bana olur mu.anneme göstermiştim bu tonlarda saç rengi sana olmaz dedi solgun gösterir dedi

Cnm eger makyaj yapıyorsan yaptrablırsın ama yok deılse tabıkı mat gosterır mesela bende cok beyazım ama dudagımla yanagım kırmızıdır yanı cıldım soluk deıl ondan gder senın cok soluksa mecbur allıksız cıkamazsın..ona gre düşün

selam miriana tamda bugün saçla ilgili konuşurken bu topiği gördüm çokta iyi oldu.

benim saçlarım orta incelikte ne çok kuru ne çok yağlı uçlarında kırıklar var kestirme zamanım geldi.kendi rengim kahve gibi.1 ay önce sıcak çikolataya boyadım daha parlak olsun die artı bi tutamda beyaz saçım var oyüzden sürekli boyamak zorunda kalıyrm.
bugün loreal castin gloss un çikolata karamelini gördüm parfümeride ordaki bayan tam rengi tutturamazsın uçları koyu olur dipleri daha açık renk olur dedi. evde kendim tam rengi nasıl tutturabilirim.saçımın rengini açmam mı gerekir. daha önce kuaföre karamel yaptırmıştım açıcıyla çok yıprattı saçımı bidaha güvenipte yapmaam sanırım açıcıyla kararsız kaldım. karamel istiyorum ama bu evde nasıl olucak.tecrübelerine dayanarak beni bilgilendirirsen sevinirm.şimdiden teşekkürler...

bu oriel le açılıp karamel yapıldığı zaman ( ki bence bu karamel değil )

[

buda şuanki sıcak çikolata boyalı saçım

istediğim renkte bu

ayrıca bu renkte harikaymış bunun rengini de öğrenebilirmiyim lorealde kodu kaçtır acaba bunun ?

canım kuafore gıt dıycem ama madem kendın yapacaksın eger cıkolata kahveyı yakın zamanda boyadıysan once 2 hafta beyaz sabun la her banyoda yıkayacaksın renk gozle gorulur acılırsa sonra sac uclarını hergun 7-24 le besleyeceksın..loreal recıtalde 6.3 var acıcı onla saçını açacaksın..tabı nekdr açılır bılmem ama bak bu uzun işlem olur cunku eger bu recıtalle cok açmazsa mecbur bıda uygulucaksın sonra ustune boya gececksın ortalama sana yıne 40 tlye gelecek..2 açıcı 1 boya kaldıkı saçın gurse çift gıder..eger tamam ben varım dersen dedıgım gbı beyaz sabun 2 hafta sonra açıcı yap bana cıkan rengın resmını koy

alttakı resım:

bu kızın saçında uçta kalmış balyaj varmış bellıkı ustune bal köpüğü boyanmış..evde yapsan olmaz acık zemıne tutar

[QUOTE=sunset;13431063]canım birde bu açıcıyı boyaya karıştırıp mı saçıma süreyim yoksa açıcının içine boya karıştırmayayım mı:uhm:açıcının içine birazda zeytin yağı katayım mı saçlarım fazla sertleşmesin diye:uhm:[/QUOTE]
hayır açıcı boyaya karıştırılmaz once saçı kusturacaksın açılacak tek kullanılcak zaten açıcının içinden bırtane koruyucu serum cıkıyor uclarına yedırıp oyle ustune gececeksın boyayı yetmezse 7-24 sur
güzel bir karamel bulmak zormuş.
bende bunu merak ediyorum miriana.
(uçlarındaki renk değilde boyundaki renk)
rojd6mk410109capture3es7.jpg

çıkolata karamele benzıyor loreal castıngde var canım 630
[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
mrb cnm ben yana fönü bi türlü beceremiyorum düzleştiricim de var maşamda ama olmuyor. mümkünse görsel olarak anlatabilir misn??:1no2:

Back