• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

Canım kusura bakmazsan sana bir soru daha sormak istiyorum.Başka bir sitede bir arkadaş koyu kahvenin üstüne Palettenin 7.0 Kumralını boyamış ve koyu karamel olmuş saçları.Hatta resmini koymuş.Sence böyle bir şey mümkün mü?Önceden de boya varmış saçlarında.

Bu da sonuncuydu canım

Canım ben Palettenin 7.0 kumralını yaptım.Hani son mesajdakini.Sen kahvenin üzerine kumralın tutması çok normal demiştin. Nitekim çok da güzel tuttu.Ama canım dediğim gibi diplerle diğer yerler arasında ton farkı oldu.Yani dipler açık karamel,diğer yerler ise koyu karamel.Beyaz sabunla dipler haricindeki yerleri yıkasam mı

saçlarım açık kahverengiydi gittim karamel rengine boyadım sıkıldım ve bugun kendi rengine boyamaya çalıştım çok koyu oldu :( ve biraz aralarda sarılar kaldı kuaför bi kaç kere boya diyor .s

miriana bi sorum olacak...saçlarım platin sarısı ve karamele boyamayı düşünüyorum hatırlarsan..ama çabuk akar diyenler var pişman olursun diyenler var:( akınca alttan sarı renkler kusuyormuş yada yeşilimsi bi renk çıkıyomuş doğru mu? böyle bir ihtimal var mı?

Hımm demek açılması zor.Neden canım ya beyaz sabunun açıcı özelliği yok mu
varda canım dengeleme ozellıghı yok genede dene...

saçlarım açık kahverengiydi gittim karamel rengine boyadım sıkıldım ve bugun kendi rengine boyamaya çalıştım çok koyu oldu :( ve biraz aralarda sarılar kaldı kuaför bi kaç kere boya diyor .s
loreal al kendı saç rengıne uygun acık kısımlara yogun sur.
miriana bi sorum olacak...saçlarım platin sarısı ve karamele boyamayı düşünüyorum hatırlarsan..ama çabuk akar diyenler var pişman olursun diyenler var:( akınca alttan sarı renkler kusuyormuş yada yeşilimsi bi renk çıkıyomuş doğru mu? böyle bir ihtimal var mı?

sana dah aonce cvb vermısdım ama ben bilmiyorumkismile canım kullandıgın boyay abaglı tabıkı 3 ay boyunca ayda 1 kere boyarsan oturur..

slm miriana ben palette deluxe serisinden kumral ve küllü sarı aldım bunları karıştırsam nasıl bir renk çıkar.Saç rengim koyu değil.

varda canım dengeleme ozellıghı yok genede dene...

loreal al kendı saç rengıne uygun acık kısımlara yogun sur.

sana dah aonce cvb vermısdım ama ben bilmiyorumkismile canım kullandıgın boyay abaglı tabıkı 3 ay boyunca ayda 1 kere boyarsan oturur..

ya canım evet söyledin de yeşil olur diyenler var kafam karıştı sana danışayım dedimbilmiyorumkismile

miriana merhaba canım ,
saçımda baya bi tutunculuk vardı bende en son saçımı loreal excellence 9,1 küllü sarı ile boyadım . Ama çok kötüyine turuncuya yakın bir renk elde ettim, özellikle güneşte çok çırtlak bir renk oluyor. birde yüüzm çok beyaz olduğunda daha yorgun bir ifade veriyorr.. bu renk gibi...

$K.jpg

$SARI.jpg

aslında yukarıdaki sarı gibi bir renk istiyorum.
hangi numara boya ile nasılbir uygulama yapmam gerekir canım.
teşekkürler

slm miriana ben palette deluxe serisinden kumral ve küllü sarı aldım bunları karıştırsam nasıl bir renk çıkar.Saç rengim koyu değil.

sarıda küllülük oldugundan küllü açık kumral olur tabı saç zemının açıksa saç rengıne gore değişir...

mirianaaaaa benim saçlarımda hiç uzamıyor ya..uçalrıda çok kırıldı kestirmediğim için olabilir mi??şakkıdı

evet canım uçlarından aldır..saçıne yumurta sarısı ve sırke maskesı yap

ya canım evet söyledin de yeşil olur diyenler var kafam karıştı sana danışayım dedimbilmiyorumkismile
küllü renk geçmezsen yada boguk bır kahve seçmezsen yeşillik olmaz..istedıgın boyayı daha dore seçebılırsın ozaman olcagını sanmıyorum..
miriana merhaba canım ,
saçımda baya bi tutunculuk vardı bende en son saçımı loreal excellence 9,1 küllü sarı ile boyadım . Ama çok kötüyine turuncuya yakın bir renk elde ettim, özellikle güneşte çok çırtlak bir renk oluyor. birde yüüzm çok beyaz olduğunda daha yorgun bir ifade veriyorr.. bu renk gibi...

Eki Görüntüle 45400

Eki Görüntüle 45401

aslında yukarıdaki sarı gibi bir renk istiyorum.
hangi numara boya ile nasılbir uygulama yapmam gerekir canım.
teşekkürler
bu saçı anca kuafor duzeltır sen yapamazsın sildirme işlemı yapılacak akıtılacak eskı renk sonra açık kumrala boyatır yavaş yavaş açtırırsın ılerkı donemlerde

miriana merhaba güzelim , ben sarışınım ve saç rengimde bir değişiklik yapmak istiyorum bu güne kadar bir değişiklik yapmadım,bana ne tür bir renk önerirsin.....

evet cnm, mesela çikolata kahve olabilir ,benimde aklımdan o geçti açıkçası deniyecem,sağol önerin için...

merhaba miriana

saçlarımı boyadım ilk defa kendim boyadım yani cesaret verdin bana..gerçekten güzel boya saçlarım canlandı parlaklık verdi ama renginde pek bir farklılık olmadı..

Back