• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

başlık için çok sağol öncelikle benim saçlarım çok ince telli,yağlı ve seyrek saçlarımı boyuyorum birde altın sarısına buna ragmen hiç parlak durmuyor saçlarım önerebiliceğin 1 ürün varmı parlak yada gür saçlar için şimdiden çok sağol =))

benim saçım baya koyu ne olucak şimdiii :bbo: ilk boyatıp üzerine röfle mi attırmalıyım? ve boyattıktan ne kadar süre sonra gidip röfle attırabilirim?

kuafore gıdeceksın silme işlemı yapılacak sonra açık kumrala boyanacak..1 ay sonrada rofle atılacak bu arada saçına ıyı bakacaksın yaglarla destek cıkacaksın..saçın dayanırsa açtır başka turlu olmaz
başlık için çok sağol öncelikle benim saçlarım çok ince telli,yağlı ve seyrek saçlarımı boyuyorum birde altın sarısına buna ragmen hiç parlak durmuyor saçlarım önerebiliceğin 1 ürün varmı parlak yada gür saçlar için şimdiden çok sağol =))

önce şampuanından başlayalım...asagıdakı şampuanı kullanacaksın volume verıcı sonuk saçlar için..banyoda bir şişeye elma sirkesi ve lımon karışımı koy...şampuanlanman bıttıkten sonra saçına bundan dokeceksın durulamadan cıkacaksın..hem parlatacak hem yagını alacak...haftada 1 de yumurta sarısı ıle yıne lımonu karıştırıp saç dıblerıne masajla yedırıp sonra saracaksın poşetle 1 saat bekletıp yıkayacaksın..sık tarama saçını ve sıcak suyla da yıkama ılık olsun saçını yıkadıgın su..saçınıda katlı kestır ..

elseve volume non stop
30574_buyuk.jpg

fönlu saçına surmek uzere 1 fındık buyuklugunde yeter sagdakını alacaksın sarı saçları parlatmak ve beslemek ıcın koruyucu

glisskur.jpg

Ben bakır kızıldan doğal saç rengime dönmek istiyorum yani artık boyamak istemiyorum fakat dipten çıkanlar kötü görünüyo bi öneriniz var mı?

kuafore gıdeceksın silme işlemı yapılacak sonra açık kumrala boyanacak..1 ay sonrada rofle atılacak bu arada saçına ıyı bakacaksın yaglarla destek cıkacaksın..saçın dayanırsa açtır başka turlu olmaz

[/IMG]

çok teşekkür ederim sorularımı sabırla cevapladığınız için :kedi: son bir sorum daha var silme işlemi dediğiniz işlem nedir?

Ben bakır kızıldan doğal saç rengime dönmek istiyorum yani artık boyamak istemiyorum fakat dipten çıkanlar kötü görünüyo bi öneriniz var mı?
dogal saç rengınız neyse ona boyayın ..tabı boyamadan once beyaz sabun ve sık yıkama ıle uclarada krem uygulayarak boyayı akıtın ıyıce..2-3 hafta sonrada ornegın kestaneyse saçınız ona boyayın.sonra da bırdaha boyatmayın en dogrusu bu..
çok teşekkür ederim sorularımı sabırla cevapladığınız için :kedi: son bir sorum daha var silme işlemi dediğiniz işlem nedir?

saçını kuaforlerın hazırladıgı bır madde ıle eskı boyalarını akıtıyorlar..siliyorlar yanı eskı renkleri..saç bıraz yıpranıyor halıyle..

miriana benimde bi sorum var saçımı 5 ay önce açık sarıydı galiba ona boyadım kızılımsı gibi oldu şimdide kendi saç rengime yakın bi renge boyamak istiyorum kızıl tonlar istemiyorum kahve tonları yapsam tutarmı yada küllü renklermi kullanmalıyım yada kumralmı yapmalıyım boya konusunda hiç tecrübem yok açık bi renk istemiyorum beyaz tenli yeşil gözlüyüm resmimide ekliyorum.şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• $Görüntü0104.jpg
    $Görüntü0104.jpg
    2,6 KB · Görüntüleme: 52
selam canım benimde bi sorum olacaktı şimdi ben saçlarımı 5 6 ay önce koyu kumrala boyamıştım ve şimdi tekrar bi değişiklik yapmak istiyorum aklımda olan renkler karamel ve bi de geçen arkadaşlar lorealin 7.31 rengini koymuşlardı o renkte çok hoşuma gitti adını bilmiyorum benim sorunum saçları baya açıldı kendi rengim olan açık kumrala döndü fakat bazı yerleri koyu kumral ne yapabilirim dediğim renkler tutarmı karamelde turunculuk olurmu 7.31 nasıl bi renk ve tür bişey çıkar ortaya turuncu falan olmaz dimi açık tonlarda bi renk istiyorum yardımların için çok sağol çok soru sordum kusura bakma

miriana benimde bi sorum var saçımı 5 ay önce açık sarıydı galiba ona boyadım kızılımsı gibi oldu şimdide kendi saç rengime yakın bi renge boyamak istiyorum kızıl tonlar istemiyorum kahve tonları yapsam tutarmı yada küllü renklermi kullanmalıyım yada kumralmı yapmalıyım boya konusunda hiç tecrübem yok açık bi renk istemiyorum beyaz tenli yeşil gözlüyüm resmimide ekliyorum.şimdiden teşekkürler...
resmı buyutmek ıstedım buyumedı nedense ama tam sarı deıl bu kumral sarı gıbı anlıyamadım pek..kendı saç rengın kumralmı ne renk loreal exelance serisoınde guzel kahveler var..çikolata kahvelerı onercem ama sen kızıllık ıstemıosun..düşündugun rengı soylede ona gore onereyım..küllü yeşil yapar olmaz..
selam canım benimde bi sorum olacaktı şimdi ben saçlarımı 5 6 ay önce koyu kumrala boyamıştım ve şimdi tekrar bi değişiklik yapmak istiyorum aklımda olan renkler karamel ve bi de geçen arkadaşlar lorealin 7.31 rengini koymuşlardı o renkte çok hoşuma gitti adını bilmiyorum benim sorunum saçları baya açıldı kendi rengim olan açık kumrala döndü fakat bazı yerleri koyu kumral ne yapabilirim dediğim renkler tutarmı karamelde turunculuk olurmu 7.31 nasıl bi renk ve tür bişey çıkar ortaya turuncu falan olmaz dimi açık tonlarda bi renk istiyorum yardımların için çok sağol çok soru sordum kusura bakma

guzel renk canım neden olmasın şimdı o koyulukları dengelemekıcın mecbur kuafore gıdeceksın yada bu boyaya 2-3 ay devam edeceksın dengelenecek..

saçım bu Miriana'mm yaklaşık 1 sene oldu saçımı böyle uzun ve bu renkte kullanalı
artık bi değişiklik yapmak istiyorummm

saçımla ilgili hiç bi problemim yok rengini de seviyorum aslında ama
nasıl bi kesim olabilir

bana bişy önerebilir misin tatlım ?

recital 6.5 le (koyu kumral akaju) loreal castıng bal köpüğünu karıştırcaksın..saçın cok açık kumrl sa tabı ve boyayı rahat alıyordur umarım ..castıng amonyaksız recıtalde jel boyadır..recıtalin yarısını katıcaksın yalnız tabı saçın cok gur yada uzunsa tamamını koy..şişeye sıgmaz bır kaba koy guzelce yedır .ok..sonra begenmezsen karışmam bak..perçem ve katlı kesım olabılır on kısımlara

annem bu rengin güzel olduğunu söylüyor
bide doğallık her zaman iyidir diyip başımın etini yiyooo

napim ben şimdi iyi mi yoksa değişim mi çoooook kararsızımmm off

Son düzenleme:
peki canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

perçemi ve katı denicemmm ileriki zamanlarda rengini de değiştiricem

yazdığını copy yaptım pc'me tekrar tekrar sağol canım benm kaydirigubbakcemile2

slm merhabaa
benimde bir sorum olucaktııı benim şuan saçımda röfle var ve röfleden sıkıldım artık bunun üzerine küllü açık kumarl boyandı diplere açık sarı olur die ama olmadı ben sarı boyamak istiyorum artık ama tabi çok platin bir renkte istemiyorum doğal dursun istiyorum saçımda ve ben şu pallettenin renk açıcılarıyla saçımı açsammı diyorum yoksa bir renk tavsiyeniz varmı bunun üstüne ??
acaba naapmalıyım yanıt verirseniz çok sevinirim sevgilera.s.

Mirianacım benim şimdiki saç rengim şöyle bakır kızıl ve kahve karışımı

Fakat ben kendi saç rengim gibi istiyorum yani şu renk
Yani küllü kumral tonları olsun kızıllık gitsin istiyorum kızıllığı kapatabilirmiyim acaba?

Hangi renk ve marka önerirsin?bilmiyorumkismile

canım maşayla da aynı aşama yıne yumusak köpuk sur ve maşayla yan yan sar cok dıbe gelme beklet belırlı bı ısıda sonra aç yalnız maşayı saçtan ayırırken sıcak sıcak bırakma hanı sardıgın saçı maşadan açıyorsunya dıgerıne gecmek ıcın bıraktıgınde hemen avcuna al saçı sogut avcunda oyle bırak..yoksa şeklı bozuluyor..daha bol sprey sıkarsın ..krepe için vıdeoyu aç canım opuyorumnanaktan
http://www.uzmantv.com/saca-krepe-nasil-yapilir

Mirianacım çok teşekkür ederim canım yardımların için.opuyorumnanaktan

Canım yine ben ve karamel kararsızlığım.. Bu rengi evde nasıl elde edebilirim hangi boya ile tutturabilirim? Ama mümkünse Loreal markasına bağımlı kalmayalım:) Palette,koleston vs. de olabilir... Nasıl hangi renklerle bulabilirim bu tonu. Teşekkürler şimdidenn

4926.jpg

Buraya da danışayım (:
Öncelikler yardımlarınız için teşekkürler(: Bu forumda en çok takip ettiğim bölüm(:(Saç)
Benim saçım şu anda avatarımdaki gibi turuncumsu birazda bakırlık var yer yer ben 2 rengin olmasından şikayetçi deilim ben çok sık renk değiştiren biriyim normalde aralık gibi sonbahar kızılı kullandım daha sonra ocak sonunda koleston kızıl büyü kullandım ve tuhaflaştı daha sonra martta rengini açtım paletteyle açtıktan 1 ay sonra bal köpüğüne boyadım şimdi elimde Loreal Recital Koyu Sarı Dore var benim amacım portakal sarısı elde etmek böyle turuncumsu sarı ama bakırlığı değil sarılığı göze batcak şekilde anlatabilmişimdir umarım bu boya ile nasıl bir sonuç alırım ya da alır mıyım bunu danışmak istedim

resmı buyutmek ıstedım buyumedı nedense ama tam sarı deıl bu kumral sarı gıbı anlıyamadım pek..kendı saç rengın kumralmı ne renk loreal exelance serisoınde guzel kahveler var..çikolata kahvelerı onercem ama sen kızıllık ıstemıosun..düşündugun rengı soylede ona gore onereyım..küllü yeşil yapar olmaz..

kendi saçım kumral üzerine voila açık sarı ile boyadım sarı turuncu arası bi renkoldu ışıkta kızıl gibi parlıyo şimdide kumral yada kahve istiyorum hangisi boyalı saçı kapatırsa.bi resim daha ekliyorum.ilgin için teşekkürler.

Eklentiler

• $Görüntü0102.jpg
    $Görüntü0102.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 119
  • $Görüntü0101.jpg
    $Görüntü0101.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 105
Back