Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

canım once şu kızılı kapatalım bı..

bence bunu yap canım küllüluk kızıllıgı da alır..elsevenın kırmızı şampuanını kullan renk akmasın 1 ay sonra bıda yaparsın renk oturur*****lance 6.1 koyu kullu kumral okiş

canım ben kullanmadıgım urunu oneremem..ben hep bunu kullandım gerek kendımde gerek cevremde ...dıger urunlerı 1 er kere kullandım memnun kalmadım..loreale gecırdıkleırmde hep ALLAH razı olsun demiştır..bunu ıstıyorsan onereyım yoksa uzgunum...

ammada işlem yaptırmışsın bence en ıyısı bı kuafore gıtmen tam ıstedıgın renk tutmayabılır. yarım ton saçın kırılıp ustune bakır dore gecılmelı..bence

ya 4 ya 5 numarasını al canım...kestane koyudur ama tam kapar dıgerı onun gıbı kapamasada koyulaşır..uçlardan başla koruyucu serumu surmeyı unutma onun ustune boyayı surceksın serum ıcınden cıkar...boyayınca lutfen haber ver

.

meraba canim

bir iki sorum olucakti

saclarim: kumral, uzunlugu sirtimin ortasina kadar geliyor ve ince sactellere sahibim hafif dalgali

ben saclarima samuan ve sackremi disinde hic bakim yapmiyorum, bu dogru mu??
evde ne yapabilirim, kolay olan
sac bakimi nasil olur bilmem, ve sart mi?
saclarim cok güzel masallah, ama bakim yapmiyorum bu iyi mi kötü mü

birde bir kac tel beyazlar var beyazlamamasi icin ne yapabilirim, bizim ailede irsi bi mesele erken beyazlama

simdiden coook tesekkür ederim

Son düzenleme:
canım tarçınlı kurabiye arkadaşımızın koyduğu rengi neyle elde edebiliriz 7.31 le olurmu bende böle bi renkten bahsediyodum 100 msj oolmadığı için resmi koyamıyorum

saçın saglıklıysa tabı deıl ama ılla istersen yumurta sarısı ıle zeytınyagı bırde sırke karıştırıp saçına maske yapabılırsın 40 dk beklet yıka canım..2 haftada 1..

canım saç beyazlaması ıcın bı yontem var ama koyulaştırıyor..

Ceviz kabukları yeşilken çay ve suyla birlikte kaynatılıp içine badem yağı ilave edilir ve bu bileşimle saçlar gün aşırı yıkanır.

sacclarim kumral ya siyaha dogru mu gider bu ceviz kabugu yöntemiyle?? ve ne kadar devam etmeli bu suyla yikamaya

beyzalar tamamen yok olur mu??

saçım şu anda platin sarısı...dipler gelmiş durumda,diplerim de açık kumral koyu değil

merhaba ben daha yeni kesfediyorum topigi :)) çok iyi oldu benim için benim saçlarim uzun dumduz ince telli ve biraz yagli su anda siyaha boyali ama skldm ben siyahtan ben saç modelimden memnunum uzun saçi çok seviyorum.ten rengim beyaz a yakin ama kesinlikle bugday kadar koyu deil belki açik bugdaydir o da antalya gunesinden artik onceden açik kumraldi saçlarim ve kaslarim ama guçlendircem derken koyulastirdim yoksa herkes bana sarisinsin diodu ve sari rofle kullaniodum esmer oldum resmen :s simdi ya tekrar kizil siyah a donmek istiyorum yada kaslarimi açtirip sari istiyorum

Eklentiler

• $45423_buyuk.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $PNC_100_22.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
saçım şu anda platin sarısı...dipler gelmiş durumda,diplerim de açık kumral koyu değil
tamam daha oncede dedıgım gıbı uçlardan başla boyamaya en son dıblerı yap..sonucta sarıdan kurtulmak ıstıosun en yakın renkte o..

hatta benim ten rengim ve benim kizil siyah halimide ekliyorum

canım 2 şey sorcam sanırım yannlış yazdın kızıl sıyaha donmek ıstıyorum yazmışsın ama ben sarışınlık ıstedıgını anlamıştım;? sacım kızıl sıyah dedın ama resımde bakır kızıl gıbı?

saçim onceden kizil siyah sene once yalniz bu resimdeki baya akmis hali yurt disindaydim pek foto çektirme olanagim olmadi sari istiyorum aslinda ama surekli saçimi ve kasimi boyatmak zorunda kalicam eger sari sana olmaz derseniz kizil siyah nasil diye sordum ama saçim su anda her yeri akmis siyah

turkcen bıraz karışık zor anlıyorum seni...sarı için sacını kuaforde açacaklar bıraz uğraştırır o...sıyaha boyasan ondanda dönmek zor bencesen kuafore gıt silme işlemı yapsınlar sonrada ustune açık karamel gecsınler bıkac ay kullan ustune röfle yaptırırsın

yalniz benim saçimda hiç bi renk durmuyor surekli akiyor saçlarimin çogu yerinin altindan kendi rengi çikmaya basladi bile çokta hizli uzuyo.zaten hemen yapmayi dusunmuyorum iki uç aya butun siyahlar akar saçimdaki sonra ne yapicagimi dusunuyorum simdiden bana ten rengim biraz koyu geliodu sari pek gitmezmis gibi acaba gidermi ondan size sordum yok sana yakismaz tenin koyu derseniz hiç saçlarimi yormucam bile ya siyah yada kizil siyah yapicam gerçi oda çok akio resimdekine benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…