- Konu Sahibi SacDuzlestirici
mirianacım 8 lorealin acık kumralı 10da açık sarısından bahsediyorum.dipler yani tepeden 5parmak karamel kumral gibi bi renk 5parmaktan sonrası koyu sarı ben ustlerde koyu sarı olsun istiyorum ne yapmalıı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba miriana.topiğiniz hayırlı olsun.ben saçlarımı doğal küllü bir sarı yapmak istiyorum bir senedir denemediğim renk kalmadı ama küllü renkler yeterince küllü olmuyor diplerde turunculuk ,uçlardada yeşillik veya çiğlik oluyor.şuanda saçlarımı 8.1 küllü açık kumrala boyadım ama dediğim gibi çiğ bir renk oldu.lorealin silver şampuanından bahsedildiğini duydum.acaba bu şampuanı kullansam istediğim küllü sarı tonlarını elde edbilirmiyim.cevaplarsan çok sevinirim
saçım siyahtı sonra sarıya boyatınca mahvoldu sert keçe gibi duruyor ve kestirmek zorunda kaldım kestirmeme rağmen berbat durumda boyadan çok yıprandı önerilerini bekiyorum
merhaba canım.. 3hafta önce kuafre bir resimle gittim koyu sarı, uçlara doğru açılan bi renk istemistim uzamıs röfle dedi ve boyasız saçımı koyu kumrala boyayıp(ki kendi rengim daha açıktı) tepelerden 5parmak bırakıp çok açık röfle yaptı tabi berbat oldu tepeler kopkoyu kalanı açık. bi hafta sonra 8numaraya boyattım su an hafif akmıs durumda uçlar istediğim renge benziyor ama ben ustlerde açılsın istiyorum hangi renge boyarsam butunluk saglarım sadece koyu yerleri 10numara falan yapsam ne olur koyu renk bi kaç ton açılır mı?bu arada uçlar baya kurudu saçlarım orta telli ve gur yardımcı olursan cooookk sevinirim..
mirianacım 8 lorealin acık kumralı 10da açık sarısından bahsediyorum.dipler yani tepeden 5parmak karamel kumral gibi bi renk 5parmaktan sonrası koyu sarı ben ustlerde koyu sarı olsun istiyorum ne yapmalıı?
Miriana boyadım saçlarımı ama çikolata karamele değil markette kalmamıstı iki marketede baktım bulamadım bende sıcak çikolataya boyadım pek bi fark olmadı.şimdi yine boyamak istiyorum çikolata karamele boyıcam ne zaman boyayabilirm.beklemek gerekio mu bir hafta falan.
canım madem yoktu almasaydın ya oldumu şimdı yanı sınır oldum :umursamaz: hiç çıkolata kahve gıbı acı bır rengın ustune cıkolata karamel tutarmı aferım sana neolurdu laf dınleseydın :umursamaz: tutmaz canım cıkolata kahvenın ustune hıcbıse tutmaz..beklıyceksın 1 ay yada kuafore gdeceksn
e canım ben sana dedım cıkolata kızıl kahvedır işteee ondan açık tonlar hayatta tutmaz beyaz sabunla yıka sacını sık sık 2 haftaya ındırelım hadı
beyaz sabunu analarımız nıe kullanır lekeyı açar dımı canım dolayısı ıle saçtakı boyayı akıtacak..bı dene bakalım nekadar akıtacak sacını hay aklına senın ya klava:
slm Miriana... öncelikle bu harika başlık için teşekkürler :) herkese yardım etmen, tek tek mesajlara cevap verip ilgilenmen çok güzel. benim renkle ilgili bir sorum olacak. saçımda önce röfle vardı. röfle üzerine altın karamel + fındık kabuğu karıştırıp boyamıştım. saçımın son hali resimdeki gibi. biraz koyu. ben daha açık bir karamel istiyorum, sarıya dönük. ayrıca bu parlaklığını yitirmeden. daha önce burda birçok arkadaşla tartıştık bu konuyu ama bir uzmandan cevap almak da fena olmaz hani :) ben diyorum ki altın karamelle 9.0 sarı karıştırsam bu renkten daha açık bir karamel elde edebilir miyim ? önerilerini bekliyorum yerimseniben
cnm yine ben
bugün parfümeride çok çok açık doğal sarıyı bulamayınca palette blond'un açıcılarından aldım.doğru yapmış mıyım?çok yıpranır mı?diplerime bir şey olmaz gibime geliyor da.bal köpüğü renginde olanlar yıpranır mı acaba bilmiyorumkismile
canım blond cok cabuk açıyor yakabılırsın keske dedıgımı alsaydın sen bılırsın
canım dogal kumral saça sık rofleler atılmış işlem basıt ama saç lazım sempatiksalakcinni