- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
benim saçım baya koyu ne olucak şimdiii :bbo: ilk boyatıp üzerine röfle mi attırmalıyım? ve boyattıktan ne kadar süre sonra gidip röfle attırabilirim?
başlık için çok sağol öncelikle benim saçlarım çok ince telli,yağlı ve seyrek saçlarımı boyuyorum birde altın sarısına buna ragmen hiç parlak durmuyor saçlarım önerebiliceğin 1 ürün varmı parlak yada gür saçlar için şimdiden çok sağol =))
kuafore gıdeceksın silme işlemı yapılacak sonra açık kumrala boyanacak..1 ay sonrada rofle atılacak bu arada saçına ıyı bakacaksın yaglarla destek cıkacaksın..saçın dayanırsa açtır başka turlu olmaz
[/IMG]
dogal saç rengınız neyse ona boyayın ..tabı boyamadan once beyaz sabun ve sık yıkama ıle uclarada krem uygulayarak boyayı akıtın ıyıce..2-3 hafta sonrada ornegın kestaneyse saçınız ona boyayın.sonra da bırdaha boyatmayın en dogrusu bu..Ben bakır kızıldan doğal saç rengime dönmek istiyorum yani artık boyamak istemiyorum fakat dipten çıkanlar kötü görünüyo bi öneriniz var mı?
çok teşekkür ederim sorularımı sabırla cevapladığınız için :kedi: son bir sorum daha var silme işlemi dediğiniz işlem nedir?
resmı buyutmek ıstedım buyumedı nedense ama tam sarı deıl bu kumral sarı gıbı anlıyamadım pek..kendı saç rengın kumralmı ne renk loreal exelance serisoınde guzel kahveler var..çikolata kahvelerı onercem ama sen kızıllık ıstemıosun..düşündugun rengı soylede ona gore onereyım..küllü yeşil yapar olmaz..miriana benimde bi sorum var saçımı 5 ay önce açık sarıydı galiba ona boyadım kızılımsı gibi oldu şimdide kendi saç rengime yakın bi renge boyamak istiyorum kızıl tonlar istemiyorum kahve tonları yapsam tutarmı yada küllü renklermi kullanmalıyım yada kumralmı yapmalıyım boya konusunda hiç tecrübem yok açık bi renk istemiyorum beyaz tenli yeşil gözlüyüm resmimide ekliyorum.şimdiden teşekkürler...
selam canım benimde bi sorum olacaktı şimdi ben saçlarımı 5 6 ay önce koyu kumrala boyamıştım ve şimdi tekrar bi değişiklik yapmak istiyorum aklımda olan renkler karamel ve bi de geçen arkadaşlar lorealin 7.31 rengini koymuşlardı o renkte çok hoşuma gitti adını bilmiyorum benim sorunum saçları baya açıldı kendi rengim olan açık kumrala döndü fakat bazı yerleri koyu kumral ne yapabilirim dediğim renkler tutarmı karamelde turunculuk olurmu 7.31 nasıl bi renk ve tür bişey çıkar ortaya turuncu falan olmaz dimi açık tonlarda bi renk istiyorum yardımların için çok sağol çok soru sordum kusura bakma
canım maşayla da aynı aşama yıne yumusak köpuk sur ve maşayla yan yan sar cok dıbe gelme beklet belırlı bı ısıda sonra aç yalnız maşayı saçtan ayırırken sıcak sıcak bırakma hanı sardıgın saçı maşadan açıyorsunya dıgerıne gecmek ıcın bıraktıgınde hemen avcuna al saçı sogut avcunda oyle bırak..yoksa şeklı bozuluyor..daha bol sprey sıkarsın ..krepe için vıdeoyu aç canım opuyorumnanaktan
http://www.uzmantv.com/saca-krepe-nasil-yapilir
resmı buyutmek ıstedım buyumedı nedense ama tam sarı deıl bu kumral sarı gıbı anlıyamadım pek..kendı saç rengın kumralmı ne renk loreal exelance serisoınde guzel kahveler var..çikolata kahvelerı onercem ama sen kızıllık ıstemıosun..düşündugun rengı soylede ona gore onereyım..küllü yeşil yapar olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?