• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Rengi,Modeli Ve Saç Bakımı İçin Uzmanından Cevaplar

kız ne açıgı çıkolata rengınde dogal sarı yansımalar var ..tatlı bır renk ya..dur sana o renge yakın bı saç gosterım bu seferde ıpek senden gorsun kıskansın boshayallersmile
senın zemın koyu oldugu ıcın boyle tutabılır en fazla yarım ton açık olur bundan

ehdrue.jpg

güzelmiş beğendimmm
şimdi birde loreal casting sıcak çikolata rengini gördüm o açmaz dimi benim saçları pek farklılık olmaz yanii (sadece fikir amaçlı soruyorummm :D )
:jeyyar::jeyyar:

bıraz genel bır soru olmuş...beyaz tene hemen hemen her renk gıder dogal sarılar,çıkolata kahve,bakır ve kızıl tonları hoş olur...makyajına stılıne gore değişir tercıh..tercıh ettıgın renk varsa resım bulabılırım

hhhhhhhhhm haklısın biraz genel olmuş =) makyaj stilim sade

bu benim su an ki sac rengime biraz benziyor ama benim uçlarım bu kadar acık ve parlak degil

481.jpg

bunuda begeniyorum ama çok kararsızım

504.jpg

Son düzenleme:
guzelım o nekadar guzel bı renk benım en bayıldıgım renk o valla usttekı yazda gelıyor hazır bence cok guzel uclarına ıstersen daha ışıltılı bır sarı yaptırıp bakım yapabılırsın bence hıc boyatma cıkolata kahve kışa yaptır derım

Canım bu modelin yapılışını ayrıntılı anlatabilir misin, kendim yapıcam.opuyorumnanaktan

708.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
sosis bigudi ıle yapılışı

çok temız olmayan saça hafıf nemlıyken yumuşak gösteren saç köpüğü sürülür..saçlar ıkı parmak kalınlıgında tutamlara ayrılır ve yatay şekilde geriye dogru bigudiye sarılır..perçemler ayrılır bır toka ıle tutturulur.saçın yapısına göre 1 ile 3 saat beklenir düz saçlarda süre uzatılabilir..işiniz aceleyse fön makinesi ile uzaktan ısı tutulur..sonra avuca 7-24 yada saç serumu surulur..yavaşça tek tek bıgudiler parmak uçlarıyla dagıtmadan açılır..hepsı bıttıkten sonra tekrar saç serumu surulerek parmaklarla tane tane ince hatlar şeklinde açılır..eger cok tuttuysa aşagı dogru çekerek açılır...hepsını ince tutamlar halıne getırdıkden sonra saç rengıne uygun tel tokalarla kulak hızasından alınan 3 tutam saç yarım burularak tepeye dogru tutturulur perçemlerede hafıf kabarık içe dogru fön çekilir..tepeye de hafıf içten ince tarakla krepe atılır.sonra saç sabıtlenmesı açısından yıne yumuşak gösteren sprey ile uzaktan spreylenır..

Son düzenleme:
sosis bigudi ıle yapılışı

çok temız olmayan saça hafıf nemlıyken yumuşak gösteren saç köpüğü sürülür..saçlar ıkı parmak kalınlıgında tutamlara ayrılır ve yatay şekilde geriye dogru bigudiye sarılır..perçemler ayrılır bır toka ıle tutturulur.saçın yapısına göre 1 ile 3 saat beklenir düz saçlarda süre uzatılabilir..işiniz aceleyse fön makinesi ile uzaktan ısı tutulur..sonra avuca 7-24 yada saç serumu surulur..yavaşça tek tek bıgudiler parmak uçlarıyla dagıtmadan açılır..hepsı bıttıkten sonra tekrar saç serumu surulerek parmaklarla tane tane ince hatlar şeklinde açılır..eger cok tuttuysa aşagı dogru çekerek açılır...hepsını ince tutamlar halıne getırdıkden sonra saç rengıne uygun tel tokalarla kulak hızasından alınan 3 tutam saç yarım burularak tepeye dogru tutturulur perçemlerede hafıf kabarık içe dogru fön çekilir..tepeye de hafıf içten ince tarakla krepe atılır.sonra saç sabıtlenmesı açısından yıne yumuşak gösteren sprey ile uzaktan spreylenır..

Canım çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim.
Ama ben maşayla yapmayı düşünmüştüm. Mezuniyetimde yapacağım bu modeli bigudiyle yaparsam benim saç mümkün değil dayanmaz

Bir de şu krepe işini pek bilmiyorum ben.bilmiyorumkismile

canım maşayla da aynı aşama yıne yumusak köpuk sur ve maşayla yan yan sar cok dıbe gelme beklet belırlı bı ısıda sonra aç yalnız maşayı saçtan ayırırken sıcak sıcak bırakma hanı sardıgın saçı maşadan açıyorsunya dıgerıne gecmek ıcın bıraktıgınde hemen avcuna al saçı sogut avcunda oyle bırak..yoksa şeklı bozuluyor..daha bol sprey sıkarsın ..krepe için vıdeoyu aç canım opuyorumnanaktan
http://www.uzmantv.com/saca-krepe-nasil-yapilir

merhaba miriana.topiğiniz hayırlı olsun.ben saçlarımı doğal küllü bir sarı yapmak istiyorum bir senedir denemediğim renk kalmadı ama küllü renkler yeterince küllü olmuyor diplerde turunculuk ,uçlardada yeşillik veya çiğlik oluyor.şuanda saçlarımı 8.1 küllü açık kumrala boyadım ama dediğim gibi çiğ bir renk oldu.lorealin silver şampuanından bahsedildiğini duydum.acaba bu şampuanı kullansam istediğim küllü sarı tonlarını elde edbilirmiyim.cevaplarsan çok sevinirim

hihoyyythihoyyyt
merhaba miriana.topiğiniz hayırlı olsun.ben saçlarımı doğal küllü bir sarı yapmak istiyorum bir senedir denemediğim renk kalmadı ama küllü renkler yeterince küllü olmuyor diplerde turunculuk ,uçlardada yeşillik veya çiğlik oluyor.şuanda saçlarımı 8.1 küllü açık kumrala boyadım ama dediğim gibi çiğ bir renk oldu.lorealin silver şampuanından bahsedildiğini duydum.acaba bu şampuanı kullansam istediğim küllü sarı tonlarını elde edbilirmiyim.cevaplarsan çok sevinirim

hihoyyytbu arada ben açık tenli ve yeşil gözlüyüm ve doğal saç rengimde küllü kumral.o yüzden bana doğal olmayan sarılar yakışmıyor diye düşünüyorum.lütfen bana küllü koyu sarı saç elde etmenin yolunu yazarsan sevinicem

Back