- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
-
- Konu Sahibi tourmaline
arkadaşlar saç için tost makinesi arıyorum hangi marka önerirsiniz ? hani saçlarınızı ince ine örüp 1 gün sonra açardık küçükken öyle istiyorum umarım anlatabilmişimdir modeli..benim bildiğim bir sinbonun var ama saçı kırmayacak kaliteli birşey istiyorum..
cnm sinbo düşünmüyorum ben de ama remington ya da babylissin de yok heralde dimi ? Tostta bildiğim hiç marka yok başka ?
Eki Görüntüle 364477
kizlar ben dun bunu aldim ..
ama bu daha cok SIk yani su goruntuyu veren Eki Görüntüle 364478 bi tost makinesi aslinda daha cok sac diplerine uygulanmasi gerekiyor yani volume vermesi icin ama ben resimdeki kizin saclari gibi cok kabarik sewdigim icin tum sacima uyguladim memnunda kaldim..
Markasi babyliss canim e bay de sterlin uzerinden £19.99 aldim yaklasikm 40 tl
1)
ok bak bu videosu BaByliss Root Boost how to video - YouTube
modeli : babyliss root boost 2123u
ozellikleri ise
*seramik 15 mm
*3 tane isi secenegi var sacin yapisina gore 140, 170 ve 200 dereceye kadar sen istegidini ayarliyorsun.
*cok cabuk isiniyor 30 saniyede.
ama dedigim gibi bu sadece volume vermek icindi saclara ben butun sacima kullandim cunku ince sewiyorum dedigim gibi.
babyliss bir tane daha var
2)
BaByliss 2165BU Professional Ceramic 210 Hair Crimpers
Eki Görüntüle 365112 bu ise su goruntuyu veriyorEki Görüntüle 365111 ben daha once 2. yi kullaniyordum baska marka ama gun icinde kayboluyordu etkisi o yuzden 1. yi aldim. simdilik memnunum ama isi koruyucu bi sprey kullanmak iyi olur. cunku gercekten cok guclu bir isisi var...baska sorun varsa cevaplayabilirim. bu arada 2. de ayni fiyat ...
merhaba 1. ürünü nereden aldınız acaba1)
ok bak bu videosu BaByliss Root Boost how to video - YouTube
modeli : babyliss root boost 2123u
ozellikleri ise
*seramik 15 mm
*3 tane isi secenegi var sacin yapisina gore 140, 170 ve 200 dereceye kadar sen istegidini ayarliyorsun.
*cok cabuk isiniyor 30 saniyede.
ama dedigim gibi bu sadece volume vermek icindi saclara ben butun sacima kullandim cunku ince sewiyorum dedigim gibi.
babyliss bir tane daha var
2)
BaByliss 2165BU Professional Ceramic 210 Hair Crimpers
Eki Görüntüle 365112 bu ise su goruntuyu veriyorEki Görüntüle 365111 ben daha once 2. yi kullaniyordum baska marka ama gun icinde kayboluyordu etkisi o yuzden 1. yi aldim. simdilik memnunum ama isi koruyucu bi sprey kullanmak iyi olur. cunku gercekten cok guclu bir isisi var...baska sorun varsa cevaplayabilirim. bu arada 2. de ayni fiyat ...