Biriyle iletişim kesemiyorsam

İstediğim konuda başlık açabilirim, farklı ses her zaman iyidir. Seviyorum burayı. Daralabilirim bunalabilirim insanlardan. İstediğim şeyden yakinabilirim. İnatla yazmiyorsunuz dediğiniz özel şeyleri özelden anlatadabilirim (mesaj yazanlara anlattım) istediğim kadar anlatıp anlattığım kadarına yorum bekleyebilirim. Benim konum ya hani.
Evleneceğim kişiyle tanıştırmak istemiyorum belki ufak bı fikir yurutebilirsiniz.
Her cumlenizde apayrı bı iğneleme var. Fanclubim misiniz bu kadar hakimsiniz açtığım konulara onu anlayamadım 😅 merak etmeyin ben kendime dönüp bakıyorum 😄
Depresyonda da olabilirsiniz bazen çok bunalır insan birine takar ondan rahatsız olur, acısını ondan çıkarmak ister. Çünkü depresyonda olduğunu bilmez. Aileyi eşi çokluğu çocuğu atamayacağı için bir gunah keçisi bulur. Biraz zaman verin fikrimiz değişmezse açık açık konuşun bence

Daha önce arkadasim yok diye yakınan birisinin sırf kocası arkadasini tanır diye arkadaslık bitirmek istemesi cok ironik geldi bana.
Arkadas edinememe sebebiniz tahammül edilemeyecek derecede kıskanc olmanız olabilir yüksek ihtimalle.
Hayatımda hic sırf kocam tanımasın ilerde diye arkadaslik bitiren duymadım cünkü.

Daha önce arkadasim yok diye yakınan birisinin sırf kocası arkadasini tanır diye arkadaslık bitirmek istemesi cok ironik geldi bana.
Arkadas edinememe sebebiniz tahammül edilemeyecek derecede kıskanc olmanız olabilir yüksek ihtimalle.
Hayatımda hic sırf kocam tanımasın ilerde diye arkadaslik bitiren duymadım cünkü.
Kocam tanımasin mi jsjdjdjf bambaşka boyutsunuz valla sadece kıskançlık mi geliyor aklınıza karşı tarafın zaman içinde karakterinin bozulmuş olması gelmiyor mu mesela? Ay çok güzel kız etrafımda olmasın olabilir mi sizce ajjd neyse

bana özelden anlattı mesele aslında aynı tipte bir kadın olarak algılanmak istememek. ben açıkçası şahit oldum arkadaşın böyleyse sen de böylesindir tavrına ama seni bilen öyle düşünmemeli zaten bana kalırsa. kısaca hayat tarzları artık hiç uyuşmuyor. Kulubun1uyesi Kulubun1uyesi buradan devam edeyim, madem frenleyemiyorsun kadını bu da onun seçimi de yoluna bak. hayat tarzlarımız artık uymuyor demen yeterli. özgür irade bu da sonuçta ama ben olsam söylerdim direkt gerekse güzel bir dille zaten mesajda yazdım

Aslında doğru bak ortada kıskançlık fln yok konu belli direk söyleyedebilirsin. Belki kendine çeki düzen verir bak bu da mantıklı..Sadece dediğim gibi durduk yere bitirme bir nedeni olsun ki karşı taraf kendini kötü hissetmesin yani nedeni olduğunu bilsin durduk yere olması çok üzücü oluyor karşı taraf için

İletişim kabızı olup buraya kadar konu açacağınıza seninle artık görüşmek istemiyorum deseniz mesela?
Azıcık üslup ya ben sana ishal ağızlı diyor muyum demiyorum . Yani cidden seviyeli bir şekilde yorum yapmayı da fikir vermeyi de bilmiyorsunuz. İllaki eleştirecek illaki saldırgan yorum yapacaksınız.
Benim açtığım başlıklar en fazla insan ilişkileri insan iletişimi üzerine. onda bile direk yargı . Çünkü bazılarının anlaması problemli.

Kimisi var her zaman iyi bir yerden iyi bir bakış açısıyla gerçekten fikir vermek için yorum yapıyor. Kimisi var kötü bı yerden kötü şekilde karşıdakini kırmak ezmek için içindeki kötülüğü buraya yazıyor kendinden haberi yok.
Lütfen kaynanam kayınpederim şöyle yapti böyle yaptı başlıklarına gidin istediğiniz kaosu orada bulabilirsiniz.

Eminim berbat arkadaşlık ilişkileriniz vardır. O yansıyor buraya. Hayata bu şekil bakmayın yazık gerçekten camınızı silin bı.

Son düzenleme:
İstediğim konuda başlık açabilirim, farklı ses her zaman iyidir. Seviyorum burayı. Daralabilirim bunalabilirim insanlardan. İstediğim şeyden yakinabilirim. İnatla yazmiyorsunuz dediğiniz özel şeyleri özelden anlatadabilirim (mesaj yazanlara anlattım) istediğim kadar anlatıp anlattığım kadarına yorum bekleyebilirim. Benim konum ya hani.
Evleneceğim kişiyle tanıştırmak istemiyorum belki ufak bı fikir yurutebilirsiniz.
Her cumlenizde apayrı bı iğneleme var. Fanclubim misiniz bu kadar hakimsiniz açtığım konulara onu anlayamadım 😅 merak etmeyin ben kendime dönüp bakıyorum 😄
Ben istediğiniz konuda başlık açamazsınız diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Açtığınız konuların içeriğinden bahsediyorum. Eski konularınızı açıp bakabilmek için fanınız olmaya gerek yok, beş dakikamı bile almadı.
Ortada iğneleme de yok. O sizin yorumunuz ben olanı yazdım. Herkesin nankörlüğünden, aramamasından dem vurmuşsunuz ama çevrenizdeki insanları kişisel hayatlarından dolayı bir bir eleyen sizsiniz. Konuda bahsettiğiniz kişi sizi arıyor soruyor ve samimiyete dayanarak cevap vermemenize bile bozulmuyor. Fakat siz açık açık görüşmek istemediğinizi söylemek yerine karşı tarafı endişelendirecek şeyler yazmayı bile makul buluyorsunuz.
Henüz evli değilken kötü görünürüm kaygısıyla hayatınızdan insan çıkarıyorsunuz ki çıkarıp çıkarmamak size kalmış. Belki de sizi aramayanlar da bu sebeplerden dolayı aramıyordur.

Kızlar direk konuya giriyorum. Çok eski bir arkadaşım var liseden. Ben bu kişiyle aramı açmaya çalışıyorum bildiğin çaba gösteriyorum yani 😂 İnstagram kullanımımı azalttım mesela sırf bu sebep değil ama sürekli reels atma durumu var. şunu şöyle yaparız bunu böyle yaparız ileriye dönük temenniler beklentiler var işte ağırlıklı reels üzerine diyaloglar. Çoğu davetine gitmiyorum mesela bir şekil uzaklaşmak istiyorum ama namümkün oluyor.

Bir de geçmişe dayanan samimiyetle artık açmayınca fırça yesem de iki gün sonra yine iyi oluyor beni hayatından çıkartma düşüncesine hiç bürünmüyor.
hani sınır çiz desen o sınır aramızda çoktan kalktı zaten 😂😂 şimdi sınır çekemiyorum offf nasıl yapicam bilemiyorum. Sadece geç cevap veriyorum o da yeterli olmuyor.

Direkt konuşmanız gerekir o zaman.
Siz bu kadar çaba gösterip başarılı olamıyorsanız, karşınızdaki sizin bir süreçten geçtiğiniz kanısındadır.
Bu geçişi atlatınca eski halinize döneceğinizi düşünüyordur.
Yani sizin bu hareket ve davranışlarınızın üzerinde durmuyor ve hiç üstüne alınmıyor belli ki.

Uzaklaşmak, mesafe koymak veyahut karşınızdaki kişinin bunu anlamasını beklemek yerine; “ortak paylaşımlarımızdan artık zevk almıyorum, kafalarımızın uyuştuğunu düşünmüyorum, iyi birisin ama artık seninle görüşmek istemiyorum, kendine iyi bak.” diyebilirsiniz. Sizde rahatlarsınız, arkadaşınızda sizden yanıt beklemek durumunda kalmaz.

Ben istediğiniz konuda başlık açamazsınız diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Açtığınız konuların içeriğinden bahsediyorum. Eski konularınızı açıp bakabilmek için fanınız olmaya gerek yok, beş dakikamı bile almadı.
Ortada iğneleme de yok. O sizin yorumunuz ben olanı yazdım. Herkesin nankörlüğünden, aramamasından dem vurmuşsunuz ama çevrenizdeki insanları kişisel hayatlarından dolayı bir bir eleyen sizsiniz. Konuda bahsettiğiniz kişi sizi arıyor soruyor ve samimiyete dayanarak cevap vermemenize bile bozulmuyor. Fakat siz açık açık görüşmek istemediğinizi söylemek yerine karşı tarafı endişelendirecek şeyler yazmayı bile makul buluyorsunuz.
Henüz evli değilken kötü görünürüm kaygısıyla hayatınızdan insan çıkarıyorsunuz ki çıkarıp çıkarmamak size kalmış. Belki de sizi aramayanlar da bu sebeplerden dolayı aramıyordur.
Her arkadaşlığın dinamiği farklı değil mi sizin bütün arkadasliklariniz aynı mi mesela?hepsi ile aynı siz misiniz ben değilim çok çeşitli arkadaş tiplerim var. Çok peşin hükümlü konuşuyorsunuz. Onlarda öyle sorun olmuştur bu kişinin yaşam tarzından kaynaklı böyle bir sorun olmuş olamaz mı. Diyorum böyle de kabul ediyorum yargılamıyorum o da biliyor ama erkek arkadaşım ile tanıştırmak istemem diyorum. Şuan sorun yok endişe yaratmıyorum, uzak durmaya çabalıyorum. Reels videosu atarak iletişimde kalıyoruz ama istediğim olmuyor diyorum.. Başka bı yerden sordum soruyu siz onceden de böyle böyleydi diyorsunuz.
Önceki problemlerim tatilde ekilmiş olmak yalnızlık hissi herkesin gitmiş olması , ya da seni yargılayıcı laflar insanların değişmesi ve ilişkileri yurutememek vs. Bambaşka yani orada duygusal bir durumdan bahsetmiştim.

Back
X