Biriyle iletişim kesemiyorsam

Uzaklaşmak, mesafe koymak veyahut karşınızdaki kişinin bunu anlamasını beklemek yerine; “ortak paylaşımlarımızdan artık zevk almıyorum, kafalarımızın uyuştuğunu düşünmüyorum, iyi birisin ama artık seninle görüşmek istemiyorum, kendine iyi bak.” diyebilirsiniz. Sizde rahatlarsınız, arkadaşınızda sizden yanıt beklemek durumunda kalmaz.
Evet güzel dediniz. Bende kırıcı yargılayıcı olmamak adına sevmeme rağmen uzaklaşmak istiyorum. Normalde açık sozlu biriyim. eski arkadaşlık olması beni düşündüren kısım yani kırmamak çabam ondan. ✨

Hem de 5 6 kişi birden güldük, ama travmanız çok komik ne yapalım
senelerce düşünsem aklıma gelmezdi bir insanın arkadaşlık etmek istemediği için dayak yiyeceği ahahahah
çok zordu o dönem bir de üniversite sınavına hazırlanıyordum 😔 simdi biz de gülüyoruz her konu açıldığında 😂

Kimisi var her zaman iyi bir yerden iyi bir bakış açısıyla gerçekten fikir vermek için yorum yapıyor. Kimisi var kötü bı yerden kötü şekilde karşıdakini kırmak ezmek için içindeki kötülüğü buraya yazıyor kendinden haberi yok.
Lütfen kaynanam kayınpederim şöyle yapti böyle yaptı başlıklarına gidin istediğiniz kaosu orada bulabilirsiniz.

Eminim berbat arkadaşlık ilişkileriniz vardır. O yansıyor buraya. Hayata bu şekil bakmayın yazık gerçekten camınızı silin bı.
Üslubunu,cevaplarını,tespitlerini çok sevdim,bravo👍Ama burası böyle.Reel hayatta karşında iki cümle kurmaya cesaret edemeyecek çoğu insan asosyalliğini burda atıyor,hayatındaki öfkeleri buraya kusuyor,bide burada belli bi gurup var birini hedef alıp linç girişiminde bulunuyorlar.
Şöyle bir konuda bile eleştirecek birşeyler bulabilecek kadar hayat motivasyonları yok ne yazık ki.
Bence kendini hiç yorma görmezden gel.
Benim sana önerim hiç yazma,dönüş yapma,yada bi nedenden tartışma çıkar ve bitir.
Olmayınca olmuyodur bazı şeyler..

Üslubunu,cevaplarını,tespitlerini çok sevdim,bravo👍Ama burası böyle.Reel hayatta karşında iki cümle kurmaya cesaret edemeyecek çoğu insan asosyalliğini burda atıyor,hayatındaki öfkeleri buraya kusuyor,bide burada belli bi gurup var birini hedef alıp linç girişiminde bulunuyorlar.
Şöyle bir konuda bile eleştirecek birşeyler bulabilecek kadar hayat motivasyonları yok ne yazık ki.
Bence kendini hiç yorma görmezden gel.
Benim sana önerim hiç yazma,dönüş yapma,yada bi nedenden tartışma çıkar ve bitir.
Olmayınca olmuyodur bazı şeyler..
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.🍀 Evet bir grup var (hafızamda iyi değil takip edemiyorum kullanıcı adlarını) mutlaka ateş püskürüyor, ya bir sakin ol sanki kendisine hakaret etmişim gibi dan diye giriyor konuya. Kendi yaşantısından pay biçiyor herhalde 😅 Düşüncelerimiz kapışsın isterdim. Bazen sitede çok çeşit insan olduğunu gerçekten unutuyorum. İnsan kendini cahil bırakmamalı en azından okuduğunu anlamalı. Ve kalp kırmadan da cevap verebilmeli. 💛 Öyle bir yazıyorlar ki sanki hayatlarında her ilişkileri muhteşem kusursuz.

Back
X