Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
3 haftdır kullanıyorum 3. şisedeyim .sonuç : döklüme azaldı ve saclarım dolgunlastı sanki . uzun bir süre yapmayı düsünüyorım.

bu karışım ne kadar sürede tazelenmeli. kranfil ve suyu karıştırıp 1 gun beklettık bu karışım bıtene kadar kullanabılırmıyız yoksa tazelemelımıyız.? bı de taraamak şart mı sadece saç diplerine fis fis la püskürtsek fayda görürümuyum ?

arkadaşlar benim saçlarım çok ince telli ve birazcık yağlı son 2 aydır tutam tutam döklüyor nerdeyse kel kalıcam bu kür hem dökülmeyi durdurup hem saç tellerimi kalınlaştırırmı kedi gibi tüy döküyorum sanki

nerdeyse 3 hafta kullandım ama ben pek bi etki görmedim, herkes te aynı sonuç vericek diye bişey yok tabi ki,
inşallah faydalı olur

başlığı okuyalı 3 gün oluyo bende başladım kullanmaya hakkaten işe yarıyo dökülme konusunda bir de gürleştirirse süper olur başlığı açan arkadaşa teşekkürler.

başlığı okuyalı 3 gün oluyo bende başladım kullanmaya hakkaten işe yarıyo dökülme konusunda bir de gürleştirirse süper olur başlığı açan arkadaşa teşekkürler.

bende mi denesem bilmiyorum, gerçekten işe yarıyo mu şuan ne durumdasınız döküntünüz var mı?

valla mesajı yazdıktan bi gün önce başladım ben normalde yıkanırken kuruturken tararken çok olmasada hatrı sayılır bi miktar dökülürdü tarakta görürdüm yani..atıyorum 50 tel dökülüyosa sürmeden önce şimdi 10 tele indi dökülme hatta şöle diyim sayıyorum saçlarım çok dolanmaz benim her taramada 4 tel 5 tel falan maximum döküldü...

yarıyor canım , ben 1 ay kullandım dökülme tararken oluyor benim saclarım kıvırcık acarken uğrastığım için dökülüyor o da normal artık. kenarlardan da minik minik saclar çıkmışş. şimdi tekrar baslayacağım ara vermeden yapacağım inş

bugün inşallah dışarı çıkıcam ve alıcam karanfil.ayrıca kök zencefilde iyi geliyomuş zencefilde yapıcam sonuçları paylaşırım inşallah sizlerle

hemen hemen bir ay oldu kullanalı
ben bi şişe aldım fısfıslı na koydum banyodan sonra saçımı taramadan önce sıkıyorum bol bol saçıma bi yarım saat falan öyle duruyor sonra tarıyorum
çok faydasını gördüm ve bu sorunu yaşayan arkadaşlarıma tavsiye ettim.

önceleri kırılmış sandığım saç diplerindeki havaya kalkmış ufak tefek saçları gördüğümde kırılmış sandım sonra artmaya başladığını gördüm... evet gayet işe yarayan bir formül paylaşan arkadaşa selamlar ve teşekkürler...

benimde ikinci haftam geçen hafta 3 gün sürdüm saç diplerime bundan sonra yapıcam sürekli sonuçları mutlaka paylaşıcam

Karanfil saçı kurutuyor sanırım. Ben uyguladım bir süre bırakmak zorunda kaldım. Saçlarım kıvırcık ve kuru (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…