Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Karanfil saçı kurutuyor sanırım. Ben uyguladım bir süre bırakmak zorunda kaldım. Saçlarım kıvırcık ve kuru :KK43:(

ben bu sorunla hiç karşılaşmadım ve tavsiye ettiğim arkadaşlarımda karşılaşmadı
ayrıca herkesin saç tipi bir değil tabiki

ben bu sorunla hiç karşılaşmadım ve tavsiye ettiğim arkadaşlarımda karşılaşmadı
ayrıca herkesin saç tipi bir değil tabiki

Tabiki herkesin saç tipi bir değil ve herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Kuru saçlara en azından tavsiye etmem uyguladığım için.

Tabiki herkesin saç tipi bir değil ve herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Kuru saçlara en azından tavsiye etmem uyguladığım için.

bir de şöyle denesen bu tarifi kullandıktan sonra saçına saç kremi sürüp öyle kurut biraz daha işe yarayabilir
benim şuanda yeni saçlarım çıkmaya başladı çok mutlu oldum gürleşiyorlar :KK76:

bir de şöyle denesen bu tarifi kullandıktan sonra saçına saç kremi sürüp öyle kurut biraz daha işe yarayabilir

bu gürleşme için nekadardır kullanıyorsunuz?
ne başladığınızdan itibaren (karanfilli suya) ne kadar süre sonra dökülmeniz durdu?

ayy çok soru soruyorum ama ben ama yeni başladımda ne kadar süre sabretmem lazım öğrenmek için:KK17:

bu gürleşme için nekadardır kullanıyorsunuz?
ne başladığınızdan itibaren (karanfilli suya) ne kadar süre sonra dökülmeniz durdu?

ayy çok soru soruyorum ama ben ama yeni başladımda ne kadar süre sabretmem lazım öğrenmek için:KK17:

benim ilk uygulamada normalde döküldüğünden daha az döküldü saçım yani ilk yaptığımdan beri etkiledi
şu anda banyodan sonra saçımı taradığımda 50 teli geçmez dökülen saç hatta bazen 10 tel bile oluyor
gerçekten çok işime yaradı bu formül hem basit hemde çok etkili geldi

bu arada 1 ayı geçti kullanıyorum bu uygulamayı ama hiç aksatmam her banyodan sonra sıkarım saçıma

karanfil suyu saçınızı sertleştiriyomu?benim saçımı semsert yapıyor saçım şekle girmiyor

merhabalar,
bu aralar saçlarım iyi ALAHA şükür iyi yorumlar alıyorum..yaptıklarımsa negatif anlamda röfle yaptırıyorum mesela. bakım olarak da akupunktura gittim saç için, bioxcin sprey kullanıyorum, bakım yaptırdım geçende kuaföre. saçların eskisine göre daha iyi diyorlar. bioxcini yılardır kullanıyorum. herhalde akupunktur iyi geldi, diye düşünüyorum.

Benım saçlarım cok cansızdı çok fazla dökuluyodu yapmadığım bakım kürü kalmadı. bakırköyde bır guzellık salonuna gıttım cok uygundu fıyatları ılk basta ınanmadım ıyı gelecegıne ama devam ettıkçe dökülmenın durduğunu fark ettim. ve canlanmaya basladı çok memnunum tavsıye ederım. yerın adı guzellık fabrıkası gıbı bı seydı .

Benım saçlarım cok cansızdı çok fazla dökuluyodu yapmadığım bakım kürü kalmadı. bakırköyde bır guzellık salonuna gıttım cok uygundu fıyatları ılk basta ınanmadım ıyı gelecegıne ama devam ettıkçe dökülmenın durduğunu fark ettim. ve canlanmaya basladı çok memnunum tavsıye ederım. yerın adı guzellık fabrıkası gıbı bı seydı .

bende araştırdım senasına 100 lira diyolar..
10 seans gitmek gerekiyormuş eder 1000 lira..
çok bence..

Canım deniyorum aslında saçta kalan bitkisel bir serum falan olsa veya o tarz bir krem daha iyi olur. Araştırdım ama bulamadım.
Saçta kalan bir takım ürünler kullandım fakat saçımın kuruluğunu gideremedim. Dökülmelerim sürüyor. Kuruluktan dolayı kırılmada oluyor.

Canım deniyorum aslında saçta kalan bitkisel bir serum falan olsa veya o tarz bir krem daha iyi olur. Araştırdım ama bulamadım.
Saçta kalan bir takım ürünler kullandım fakat saçımın kuruluğunu gideremedim. Dökülmelerim sürüyor. Kuruluktan dolayı kırılmada oluyor.

keratin yüklemesi yaptırıyorlarmış bende onu duydum denemek istiyorum. benim de sorunum röfleden dolayı saçımda kuruluk var. bir kaç yere sordum 30,50 TL gibi fiyatlar verdiler. 30 TL olan artego markasıyla yapıyormuş. açıkçası denemek istiyorum.

geçtiğimiz ayda protein bakımı yaptırmıştım, 20TL verdim. 2 gün saçıma bakım yaptılar. birinci gün saçıma birşey sürüp saçımı fönleyip gönderdiler. 2. gün saçımı yıkamadan gittim saçımı sadece durulayıp, maske yapıp buhara soktular. daha sonra yine fönleyip gönderdiler ertesi gün ben kendim yıkadım.

evde brezilya fönü yapmanın incelikleri diye bi konu var, konu sahibeside keratin ve saçla ilgili nerdeyse profesör olmuş çok cici bi kız, ordanda takip edebilirsiniz, bide kuruluktan bende muzdaribim ama saç uçlarım kuru, duştan sonra saçım ıslakken gliserin sürüyorum yediriyorum saçıma iyi geliyo

ama saçımda hala kuruluk var. ne yapacağım bilemiyorum. bir de şey duydum brezilya fönü varmış ama o saç hava almadığı için ALLAH korusun kansorejen etkisi varmış. keratin ve protein bakımlarında da aynı şey var mı bilemiyorum. ya da ben 1 defa yaptırdım arada gidip yaptırmak mı gerekiyor bilemiyor. benim kuaförüm çok gıcık çok fazla ilgili değil gerçi bir çoğu öyle müşteri memnuniyetine önem vermiyor hiçbiri. işin maddi kısmı onaları ilgilendiren....

suyu saça sürdükten sonra ne kadar bekleyip sonra yıkamak gerekiyor arkadaşlarr??

keratin yüklemesi yaptırıyorlarmış bende onu duydum denemek istiyorum. benim de sorunum röfleden dolayı saçımda kuruluk var. bir kaç yere sordum 30,50 TL gibi fiyatlar verdiler. 30 TL olan artego markasıyla yapıyormuş. açıkçası denemek istiyorum.

Brezilya fönü farklı bişey tabi ama ben nemlendirmek istiyorum. Başaramıyorum.

merhaba,
Maşa ile düz fön çekmekten benimde saçım çok yıprandı ve seyreldi artık... Ama bakım serumlarına güvenmiyorum, denemiştim daha önce içbirşey değişmedi. Önerisi olan var mı? bir saça kaynak yaptıranlar var mı, ben 3öylesine bir taktırmıştım sanki kafamda bir yük taşıyorum gibi geldi.. taktıtanlar var mı, baş ağrısı vs yapıyor mu

X