Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bilgin için çok teşekkür ederim :KK61: dün yaptım bugün sürücem inş. ama banyoya gırıcem surdukten 1 2 saat sonra falan yine etkisi olur dmi ?

kızlar lütfen her gün bir haslanmış yumurta yiyin bi de yanında 5ceviz 10 badem 5 fındık her gün bu mucizeleri tüketin hem saç hem cilt mükemmel olacak ...sac dökülmem durdu bir aydır yiyorum keşke önceden bilseymişim..

aslında var ya çok çok haklısın bunlar saça o cilde vucuda oyle faydalılarki her gün mutlaka yemek lazım.Her şeyden evvel en iyi kür bu olmalı sanırım:)

bu kürünü bugün yine hazırlıycam saçlarım yine çok dökülüyo önlerim seyrekleşti..hergün saçıma sürücem fısfıslı şişeye doldurup

kızlar lütfen her gün bir haslanmış yumurta yiyin bi de yanında 5ceviz 10 badem 5 fındık her gün bu mucizeleri tüketin hem saç hem cilt mükemmel olacak ...sac dökülmem durdu bir aydır yiyorum keşke önceden bilseymişim..

Katılıyorum. Önce içerden besleek şart. Bir süredir protein ağırlıklı besleniyorum hem saçlarım hem tırnaklarım mükemmel...

kızlar deneyeceğim yaa...ilkbahardan beridir dökülüyor saçlarım:KK43:
hava değişimi dedim ama havalarla alakası yok:KK43:
cildimde sorunum yok ama saç olarak çok fenayım:KK43:

Katılıyorum. Önce içerden besleek şart. Bir süredir protein ağırlıklı besleniyorum hem saçlarım hem tırnaklarım mükemmel...

bende kan testi felan yaptırdım herbişe normal çıktı ama doktor çinko ağırlıklı " hayvansal besinler" et, süt,yumurta,tavuk,peynir vs vede kuruyemiş bol tüket böyle beslen dedi..

vee kendime baktım yumurta yemiyorum süt içmiyorum et yemiyorumm kuruyemiş tüketmiyorumm sanırım ağırlık vermeliyim dedim kan testi de temiz çıkınca hiç bişim eksik değil başladım yumurta peynir kabak çekirdeği badem yemeye bakalım fark edicekmi..

arkadaşlar ben sitede yeniyim bakıyorumda herkesin bir saç dökülme problemi var tabi benimde çok sıkıldım ve moralim bozuluyor son 7-8 aydır dökülme yoktu durmuştu şimdi tekrar başladı ve uzun saçlarım dökülüyor daha çok hiç bir şeyde yapmadım şampuanımda aynı saç kremimde ne yapacam bilmiyorum doktorada gitsem bir problem olmadığını söylüyor :KK43:((( offf offff

doktora gittim bu saç dökülmem için tüm tahliller yapıldı hormon kan b12 troid hiiç bişiycik çıkmadı hatta b12 sınır en fazla 500ken bende 450 çıktı:KK53:doktor nedense rahmin problemlimi dedi dedim en son yaram vardı başkada bişiy bilmiyorum..kist mist varmı dedi ona bakalım..baktık milimetrik kistlerim varmış onlarda vücutta tüylenme saçlarda dökülme yaparmış..birde strestten saç derim egzama gibi olmuş gittim sebamed aldım kepek için ne bir kaşıntı ne pullanma ne dökülme..önceden heryer saç yastıkta yerde saç görmekten bıkmıştım şimdi banyoda bile tarağımda anca 5.6 saç görüyorum.kist içinde zaten doğumda gidiyormuş bir çocukdaha istiyorduk isebet oldu..birde priorin kullanıcam 3 ay en az..bana yeter..dışarıdan uygulanan kürler pek işe yaramıyo malesef onlar anlık..ya beslenme yada vitamin desteği çok etkili..

doktora gittim bu saç dökülmem için tüm tahliller yapıldı hormon kan b12 troid hiiç bişiycik çıkmadı hatta b12 sınır en fazla 500ken bende 450 çıktı:KK53:doktor nedense rahmin problemlimi dedi dedim en son yaram vardı başkada bişiy bilmiyorum..kist mist varmı dedi ona bakalım..baktık milimetrik kistlerim varmış onlarda vücutta tüylenme saçlarda dökülme yaparmış..birde strestten saç derim egzama gibi olmuş gittim sebamed aldım kepek için ne bir kaşıntı ne pullanma ne dökülme..önceden heryer saç yastıkta yerde saç görmekten bıkmıştım şimdi banyoda bile tarağımda anca 5.6 saç görüyorum.kist içinde zaten doğumda gidiyormuş bir çocukdaha istiyorduk isebet oldu..birde priorin kullanıcam 3 ay en az..bana yeter..dışarıdan uygulanan kürler pek işe yaramıyo malesef onlar anlık..ya beslenme yada vitamin desteği çok etkili..

sebamed dökülmene mi iyi mi geldi diyosun?
yani saç dökülmmeni durduran şampuan sebamed mi?
öyleyse onuda denimm ben yüz için olanını yüzüme kullanıyorumda şampuanını hiç denemdim..

sebamed dökülmene mi iyi mi geldi diyosun?
yani saç dökülmmeni durduran şampuan sebamed mi?
öyleyse onuda denimm ben yüz için olanını yüzüme kullanıyorumda şampuanını hiç denemdim..

bende kullanıyorum sabununu yüzüme allahım çok memnun kaldımyaaa bioderma dan bile iyi geldi..ya şöyle bir durum var sağlıklı saç derisi saçın dökülmesinde çok etken benm saçlar çok güzel gür gidiyordu ama birgün bir kaşıntı başladı kabuk kabuk egzama olmuş saç dışarıdan hava alamadıı için aşırı derecede kökünden dökülüyodu..bende gittim sebamed aldım anında kaşıntıyı durdurdu egzamam gitti kepek gitti noldu saçlarım eskisi gibi dökülmedi artık..ama ben bu şampuandan sonra sebamed saç dökülmesi için olanı alıcam..tam destek:KK34:priorin habnıda kullanıcam oooh bana 3 4 sene gider böyle:KK12:küçük küçük önlerdeki saçları bile gürleştiriyo saç tallerini kalınlaştırıyo ben arkadaşımda gördüm kıııııııız:KK52:

tr lelli priorin ilacını aylarca kullanmıştım olan keseme oldu valla devlet karşılamıyor saçıma hiç etkisi olmadı umarım sende işe yarar

hm kardeşime bunu söylemeliyim hemen onunda morali bozuluyordu bu yüzden paylaşım için teşekkürler canım:KK16:

tr lelli priorin ilacını aylarca kullanmıştım olan keseme oldu valla devlet karşılamıyor saçıma hiç etkisi olmadı umarım sende işe yarar

yok cnm ben ilaç felan kullanmıyorum..
mevsimseldir inş diye durmasını bekliyorum..
2 haftaya kadar durur dedi (eğer mevsimsel dökülmeyse) eczacı..
seyrelme var açılma yok.
evigen-bepanten-bemix e başladım..
sarımsaklı şampuana başladım(şampuanıma sarımsak)
şimdilik böyle bakim dökülmemde azalma var..
2 aydır 150 tel dkülüyordu abartısız..
şuan 100ü bulmuyoo bakimmm beklemedeyim

Genetik dökülmelere bir etkisi olmadığını tüm ilaç firmaları söyler zaten..hani doğum sonrasıdır vitaminsizlik vs olur bunları tamamlar.arkadaşımda gördüm görmeseydim belki derdim..saçın gürleşmesi için ihtiyacı olan tüm vitaminler var içinde yani bişekilde sağlıyo.ben şu 2 ay içinde çocuk düşünüyorum şimdilik sebamedle idare edicem belki doğumdan sonra priorine başlarım ama kesin bir dönem 8 ay kullanıcam eminim...

priorininde maşallahı var hee yüzküsür lira..
çok değil mi yhaa bide ay felan kullanılcak nerdeyse bin lira maliyet..
bana çok pahalı geldi sanırım ssk da karşılamıyormuşş maddi durumum bu kadarına müsade etmez zaten..
şampuanıda varmış kapsülüde..
sitesini okudum almayaın diyenlerde var etki etmiyo diyenler memnun kalanlarda var..

priorininde maşallahı var hee yüzküsür lira..
çok değil mi yhaa bide ay felan kullanılcak nerdeyse bin lira maliyet..
bana çok pahalı geldi sanırım ssk da karşılamıyormuşş maddi durumum bu kadarına müsade etmez zaten..
şampuanıda varmış kapsülüde..
sitesini okudum almayaın diyenlerde var etki etmiyo diyenler memnun kalanlarda var..

canım valla banada etki etmedi.bi kutusunu bitirdim ama ı ı yok yani :KK43:
bende dökülme çok oluyodu bide saçım yağlanıyodu sabah yıkarım akşamı saçım yağlı öle diyim.şimdi babenin şampuanıın kullanıyorum 30 tl 2 aydır kullanıyorum hala bitmedi.saçlarım 2.gün akşamı bile nerdeyse yağlı değil öle söliyim :KK76: bu arada dökülmede azaldı :KK9:

canım valla banada etki etmedi.bi kutusunu bitirdim ama ı ı yok yani :KK43:
bende dökülme çok oluyodu bide saçım yağlanıyodu sabah yıkarım akşamı saçım yağlı öle diyim.şimdi babenin şampuanıın kullanıyorum 30 tl 2 aydır kullanıyorum hala bitmedi.saçlarım 2.gün akşamı bile nerdeyse yağlı değil öle söliyim :KK76: bu arada dökülmede azaldı :KK9:

1kutuda fayda etmez en az 3 kutu kullanılmadı diolar sitesinde
birde aynen saçlarımız aynı ince telli saçlarım ve yağlanıyoo yıkim akşama yağlanıyoo :KK50:
bide senin kullandığım şampuanı bi araştrim bakim sebamed alsammı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
karanfil aldım bugün 3. günüm kullanalı saç dökülme problemine iyi geldi sanırım.
eskisi gibi değil tararken :KK31:

X