- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi denizaslim
ne kadar kalıyor peki canımm...böle saçlarlarmı geziyoruzz..?? yıkamadan??
bunu yaptıktan sonra yıkamana gerek yok haftada 4 gün uygulaman yeterli ama ben gün içerisinde de aklıma geldikçe fıslatıyorum.Saçı yağlandırmıyor ıslak saçına sür kurusun
ne kadar kalıyor peki canımm...böle saçlarlarmı geziyoruzz..?? yıkamadan??
teşekürler canımm..
gece sürüp yattım sabah yıkadım saçlarımıı....
durulama suyuna katıp kullansak daha mantıklı sanırımm.
bende üç haftadır yapıyorum ıslak saaçıma sürüyorum kuruluyoru şimdilik bişey diyemiycem bi değişiklik tabi daha çok erken bişeyler söylemek için.
bende karanfiili suyu 1 haftadır yapıyorum dökülme konusunda bendede bişe yok hala dökülüyoo..
nekadar sürede etki ediyormuş? bilgin var mı?
Bunu uygulamaya başladıktan sonra saçlarım daha fazla dökülüyormuş gibi geldi bana...
arkadaşlar herkesin saç yapısı bir değil maalesef ve aynı tepkiyi vermiyor her saça
ben bu arkadaşın yazdığı formülü uyguladım ve dökülmem gözle görülür şekilde azaldı bende burda okuduğum olumlu cevaplardan yola çıkarak başladım
şimdi her gün uyguluyorum aksattığım hiç bi gün yok
saçımın gürleştiğini de fark ediyorum
paylaşan arkadaşa teşekkür ederim bende acayip bi etkisi oldu
ama dökülmem durmadı deyip bırakmayın en azından bir ay uygulamaya devam edin her gün
benim zaten dökülmem mevcut..
+karanfiili suda daha mı çok döküyoo pek anlayamıyorum normalde dökülmem olduğundan..
yorumlarda hep olumlu gelmişti bana hepsini okudum nerdeyse..
kafam karıştı iyice:26:
kızlar ben bu suyu hazırladım 2 haftadır kullanıyorum ama bugün kokusu değişmiş ekşimiş gibi geldi bana yoksa sürekli tazemi hazırlmamaız gerekiyodu.....