- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi denizaslim
Karanfil saçı kurutuyor sanırım. Ben uyguladım bir süre bırakmak zorunda kaldım. Saçlarım kıvırcık ve kuru(
ben bu sorunla hiç karşılaşmadım ve tavsiye ettiğim arkadaşlarımda karşılaşmadı
ayrıca herkesin saç tipi bir değil tabiki
Tabiki herkesin saç tipi bir değil ve herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Kuru saçlara en azından tavsiye etmem uyguladığım için.
bir de şöyle denesen bu tarifi kullandıktan sonra saçına saç kremi sürüp öyle kurut biraz daha işe yarayabilir
benim şuanda yeni saçlarım çıkmaya başladı çok mutlu oldum gürleşiyorlar
bu gürleşme için nekadardır kullanıyorsunuz?
ne başladığınızdan itibaren (karanfilli suya) ne kadar süre sonra dökülmeniz durdu?
ayy çok soru soruyorum ama ben ama yeni başladımda ne kadar süre sabretmem lazım öğrenmek için
Benım saçlarım cok cansızdı çok fazla dökuluyodu yapmadığım bakım kürü kalmadı. bakırköyde bır guzellık salonuna gıttım cok uygundu fıyatları ılk basta ınanmadım ıyı gelecegıne ama devam ettıkçe dökülmenın durduğunu fark ettim. ve canlanmaya basladı çok memnunum tavsıye ederım. yerın adı guzellık fabrıkası gıbı bı seydı .
bir de şöyle denesen bu tarifi kullandıktan sonra saçına saç kremi sürüp öyle kurut biraz daha işe yarayabilir
benim şuanda yeni saçlarım çıkmaya başladı çok mutlu oldum gürleşiyorlar
Canım deniyorum aslında saçta kalan bitkisel bir serum falan olsa veya o tarz bir krem daha iyi olur. Araştırdım ama bulamadım.
Saçta kalan bir takım ürünler kullandım fakat saçımın kuruluğunu gideremedim. Dökülmelerim sürüyor. Kuruluktan dolayı kırılmada oluyor.
keratin yüklemesi yaptırıyorlarmış bende onu duydum denemek istiyorum. benim de sorunum röfleden dolayı saçımda kuruluk var. bir kaç yere sordum 30,50 TL gibi fiyatlar verdiler. 30 TL olan artego markasıyla yapıyormuş. açıkçası denemek istiyorum.
suyu saça sürdükten sonra ne kadar bekleyip sonra yıkamak gerekiyor arkadaşlarr??
yıkamıyorsun canım öyle kalıyor .sacının diplerine sür sonra elinle hafif masaj yap ya da tara