- 6 Eylül 2011
- 655
- 4
-
- Konu Sahibi denizaslim
kızlar lütfen her gün bir haslanmış yumurta yiyin bi de yanında 5ceviz 10 badem 5 fındık her gün bu mucizeleri tüketin hem saç hem cilt mükemmel olacak ...sac dökülmem durdu bir aydır yiyorum keşke önceden bilseymişim..
kızlar lütfen her gün bir haslanmış yumurta yiyin bi de yanında 5ceviz 10 badem 5 fındık her gün bu mucizeleri tüketin hem saç hem cilt mükemmel olacak ...sac dökülmem durdu bir aydır yiyorum keşke önceden bilseymişim..
Katılıyorum. Önce içerden besleek şart. Bir süredir protein ağırlıklı besleniyorum hem saçlarım hem tırnaklarım mükemmel...
doktora gittim bu saç dökülmem için tüm tahliller yapıldı hormon kan b12 troid hiiç bişiycik çıkmadı hatta b12 sınır en fazla 500ken bende 450 çıktıdoktor nedense rahmin problemlimi dedi dedim en son yaram vardı başkada bişiy bilmiyorum..kist mist varmı dedi ona bakalım..baktık milimetrik kistlerim varmış onlarda vücutta tüylenme saçlarda dökülme yaparmış..birde strestten saç derim egzama gibi olmuş gittim sebamed aldım kepek için ne bir kaşıntı ne pullanma ne dökülme..önceden heryer saç yastıkta yerde saç görmekten bıkmıştım şimdi banyoda bile tarağımda anca 5.6 saç görüyorum.kist içinde zaten doğumda gidiyormuş bir çocukdaha istiyorduk isebet oldu..birde priorin kullanıcam 3 ay en az..bana yeter..dışarıdan uygulanan kürler pek işe yaramıyo malesef onlar anlık..ya beslenme yada vitamin desteği çok etkili..
sebamed dökülmene mi iyi mi geldi diyosun?
yani saç dökülmmeni durduran şampuan sebamed mi?
öyleyse onuda denimm ben yüz için olanını yüzüme kullanıyorumda şampuanını hiç denemdim..
tr lelli priorin ilacını aylarca kullanmıştım olan keseme oldu valla devlet karşılamıyor saçıma hiç etkisi olmadı umarım sende işe yarar
tr lelli priorin ilacını aylarca kullanmıştım olan keseme oldu valla devlet karşılamıyor saçıma hiç etkisi olmadı umarım sende işe yarar
priorininde maşallahı var hee yüzküsür lira..
çok değil mi yhaa bide ay felan kullanılcak nerdeyse bin lira maliyet..
bana çok pahalı geldi sanırım ssk da karşılamıyormuşş maddi durumum bu kadarına müsade etmez zaten..
şampuanıda varmış kapsülüde..
sitesini okudum almayaın diyenlerde var etki etmiyo diyenler memnun kalanlarda var..
canım valla banada etki etmedi.bi kutusunu bitirdim ama ı ı yok yani
bende dökülme çok oluyodu bide saçım yağlanıyodu sabah yıkarım akşamı saçım yağlı öle diyim.şimdi babenin şampuanıın kullanıyorum 30 tl 2 aydır kullanıyorum hala bitmedi.saçlarım 2.gün akşamı bile nerdeyse yağlı değil öle söliyimbu arada dökülmede azaldı