-
- Konu Sahibi denizaslim
zigavus şampuan için pahalı yazmışsınız netten baktım 20 tl fln yazıyodu bi sitede. Siz ne kdra aldınız ki memnunum demiş herkes bnde bi aliyim bi o kalmıştı zaten almadıgım
zigavus şampuan için pahalı yazmışsınız netten baktım 20 tl fln yazıyodu bi sitede. Siz ne kdra aldınız ki memnunum demiş herkes bnde bi aliyim bi o kalmıştı zaten almadıgım
Ilk 4-5 ay once denemistim 3-4 hafta sonra ise yaradi elimi sacima atinca artik 1-2 tel sac anca dokuluyordu tarayincada. Sonra ise yaradiktan sonra biraktim ama bi kac haftadir saclarim yine dokulmeye basladi, kullanmaya baslayali 2-3 hafta oluyor sanirim da simdilik dokulmesini onlemedi umarim onler, yoksa yakinda sacsiz kalacagim, elimi sacima attigim zaman veya saclarimi taradigim zaman bir avuc sac dokuluyor
arkadalar saçım nerdeyse hiç kalmadı şuan omuzlarımda bile değil saçlarım..sayılabilecek kadar az..diplerimde seyreklik var ve uçlarımda fare tüyü kadarr..ne olur işe yarar bişey söyleyin..
arkadaşım bir dermatoloğada başvurarak inneov densite adlı ilacı kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorumsevgilimdede aynı problem vardı dökülme incelme falan daha kullanalı bir hafta oluyor fakat değişimi ben farkediyorum hem saçları hacim kazanmaya başladı hem dökülmesi durdu hemde yeni kıl kökleri belirdi
pamukla falan sadece dipleri mi ıslatıcaz yksa yarım litre suyun hepsini mi kullanıcaz ?