• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri saç dibimdeki Kalıntılarrrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
Arkadaşlar saç diplerimde 1yıldır kalıntılar var en son 2 ay önce pahalı bir kepek şampuanı aldım ve yarıya gelmeden arıncak dendi, ama geçen gün eczaneye gittiğimde saç dipleriniz tıkanmış kalıntılar tortular ve kepekler var dediler bu kalıntılar iyi durulanmamaktan oluyormuş galiba birde şampuanıma zamanında kattığım ampuller galiba ama a a arınmıyorlar ve saç dökülmem var 2 yıla yakın. içerden bir sebepten mi yoksa bu tortular gözeneklerimi tıkadığı için mi dökülüyor diyorum off kafam çok karışık sizin böyle sorununuz oldu mu ?

konuyu yalnış yere açmışım taşırmısınız

arkadaşlar yok mu kafasındaki kepekler yüzünden dökülmesi olan ve tedavi için kepek şampuanı kullananlar.

saç derinde gözeneklerin tıkanmış canım ve bu da saçın kendini besleyemeyip güçsüzleşmesine ve dökülmesine neden olur..bunun için saç diplerine duştan yarım saat önce mayonez ile masaj yapmanı ve saçını yarım saat sonra herzamanki gibi yıkamanı öneririm..ayrıca saç kremi kullanıyorsan bunu saçının sadece uçlarına sür diplere yaklaştırma bu da gözeneklerin tıkanmasına neden olur..son durulamanı ne kadar bol suyla yaparsan saçların o kadar sağlıklı olur..ama mayonezi mutlaka dene canım..umarım bi faydam olur sevgiler

saol canım önerim için ama yarın sabah dermatolojiye gidiyorum artık öğrenmek istiyorum sebebi nedir bu dökülmenin ve inş doktor son çarem olacak benim.

ya şöyle anlatiim benim 1.5 yıldır saçım dökülüyor ama diyetten sonra böyle oldu neyse ben 1 yıldır o kadar iyi besleniyorum ki 7 kilo bile aldım mümkün değil vitamin eksikliğinden hala dökülsün ve dökülenler hep diplerinde kepe tortuyla dökülüyor öyle bir karar aldım ve doktora gittim doktor büyüteciyle baktı diplerime ve sedolin pirdolin şampuanlarını verdi dönüşümlü kullan arınırlar dedi dün yıkadım bakalım zaman geçsin eğer dökülmelerim azalırsa anlıcam ki bu kafamdakilermiş sebep.akannehir

canım benim dizimde küçük bir sedef çıktı. onu görünce doktorum saç diplerinde kabulanmalar ve kaşıntı var mı dedi. gerçekten de 2 yıldır senin yaşadıklarını yaşadım ben de. doktoruma gösterdim bunlar var diye bunlar da sedef dedi. şampuan verdi ama henüz faydasını göremedim.bende de hata var sadece o şampuanı kullanmam lazım ama kokusu kötü diye başka şampuanla üstünden bir daha yıkıyorum.

Back