Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derisinde seboreik dermatit, kaşıntı için en doğal çözüm .. MADEN SUYU

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçlarımda sedef başlangıcı var demişti dr. kullanmadığım şampuan, losyon kalmadı. denildiği üzre stres yaptıkça artıyor stres azaldıkça o da azalıyor. e stressiz bi yaşam neredeyse imkansız malesef. egzama da bunun gibi psikolojik ağırlıklı bir rahatsızlık.
ben sirke kullanmaktayım halen biraz rahatlatıyor, en azından ilerlemedi durdu ve saçımdaki dökülmeler de durdu. bu bile büyük gelişme bu durumda olanlar için.
maden suyunu hiç duymamıştım deneyeceğim umarım işe yarar.
herkese geçmişler olsun...

kızlar benimde saçlarımda seboroid egzama vardı ama bitkisel bi yağ kullandım hiç bişeyim kalmadı

13 yıldır bu hastalığı çekiyorum kullanmadığım kırem şampuan yağ bitkisel karışım ıvır zıvır aklınıza ne gelirse hepsini denedim ama sonuç hep hüsran oldu doktorlarda bir çare bulamıyor profösöre gittim o bile bişey yapamadı havalar soğuduğunda dahada artıyodu kızarıklar saçlarımda buna bağlı dökülmeler iyice canımı sıkıyordu almanyadan bir cocukluk arkadaşım bana bununla ilgili bir karışım gönderdi tanıdığı biri hazırlıyormuş tamamen doğal olduğunu söyledi nere istersem sürebilceğimi söyledi bende güvenerek yüzüme denedim sürüp 10 dakka bekledim sabun kullanmadan yüzümü yıkadaım başka hiç birşey sürmedim sabah uyanıp aynaya baktığımda şaşkınlıktan dilimi yutacaktım yüzümde birtane bile kızarıklık döküntü kalmamıştı hala inanamıyordum cildim parlıyordu hemen yakınlarımdakilere gösterdim yüzümü onlarda benim gibi şaşırdılar kolay değil 13 senedir çekiyorum ertesi gün yine aynı uygulamayı yaptım sonuç dahada iyidi sanki en başa dönmüş gibiydim bir ay kullanmaya devam edicem şimdi saçıma denedim sampuansız bir yıkamada saçlarım parıl parıl parladı ben bu illeten kurtuldum çok lanet bir hastalık hepinize acil şifalar hepinizin kullandığım bu karışımın ne olduğunu merak etiğinizi biliyorum ama bunun bir adı yok arkadaşımın tanıdığı biri hazırlayıp bir şişe gönderdiler bana 100 tl ye mal oldu ama deydi hepinize gönülden acil şifalar isteyen olursa arkadaşım aracılığı ile getirtebilirim bu adresten irtibata geçebilirsiniz umitsoylu@msn.com

Maden suyu saçlarımı kendine getirdi..Daha dolgun duruyor..Bir kere kullandım kaşıntı hafif azaldı..İnşallah tamamen düzelir..

kızlar benimde saçlarımda seboroid egzama vardı ama bitkisel bi yağ kullandım hiç bişeyim kalmadı

hangi yağı kullandınız acaba keşke onu da yazsaydınız ???

bu arada bende maden suyunu bir deneyeceğim saçlarım çok yağlanıyor beni her gün yıkamaktan kurtarırsa yeter.

saçımda egzama yok fakat kaşıntm ve az kepek var beni rahatsız ediyor,maden suyunu cildime kullanıyordum saçımada kullanayım..duşta şampuan kullanılıyo saç durulama sonrasındamı kullanılıyor maden suyu?bilgi verirsen memnun olurum

benimde sizin anlattıgınız gibi ensemde kaşıntı oluyor birçok sipreyl şampuan kullandım ama nafile şimdi deneyecegim inşallah bu kepeklerden kurtulurum

Sodayla maden suyu çok farklı şeyler.Maden suyu tavsiye etmiş konu sahibi faydalı olabilir.Ama sakın soda kullanmayın.Alıntı paylaşıyorum bir zahmet okuyun.

içilebilir nitelikteki herhangi bir suya karbondioksit eklendiğinde soda yapılmış olur.
Maden suyu ise yerin en derin katmanlarından çıkar ve yeryüzüne çıkarken geçtikleri katmanlardan mineralleride alarak yol alırlar. Bu durumda maden suyu mineralce çok zengin iken soda mineral içermez.
Maden suyu içinde; bikarbonat, sülfat, klorit, kalsiyum, magnezyum, florit, demir ve sodyum bulundururlar. Farklı markalar farklı miktarlarda mineral içerirler. Marka tercih ederken içeriklerine mutlaka bakılmalı.

Dolayısıyla tüketilmesi önerilen doğal maden sularıdır ve sodayla maden suyunu ayırd edebilmek için pek çok gıda maddesini alırken yapmamız gerektiği gibi etiket okumak çok önemlidir.

Bende de egzama var ve saçlarımda kepeklenme, dökülme yapıyor sürekli.
Birkaç kişiden daha duymuştum bunu, bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Doğal sonuçta, deneyeceğim.

Ben bu illeti kaya tuzuyla yendim. Bir bardak suya 2 yemek kaşığı kadar kaya tuzu koyuyorsunuz. Bunu sorunlu bölgelere iyice yediriyorsunuz. Hatta bütün deriye yedirin saç kökleride güçlensin. Saç dökülmeside azalıyor. Kaya tuzunu bilenler bilir zaten. Rafine edilmemiş tuz. Kaplıca sularından 40 kat daha fazla mineral var. Selülilitlere falanda iyi geliyormuş ama ben denemedim hiç.

bende de yıllardır aynı sorun var. özellikle ense kısmında kabuklanmalar, kaşınmalar oluyor. doktor elocon losyon,zinco, pirdolin şampuan vermişti. üstünden yıllar geçti sorunum hala devam ediyor. özellikle adet dönemlerinde ortaya çıkıyor.aranızda elocon losyonu kullanan yok mu? ondan 1-2 kez sürdüğümde sorun yatışıyor hatta ortadan kalkıyor ama dediğiniz gibi sürekli tekrarlayan bi durum maden suyunu ben de deneyeyim. hangi şampuanı kullanırsam kullanayım yağlanmanın önüne geçemiyorum. organicum diye bi şampuan varmış. şimdi onu denemeyi düşünüyorum

bende de var ilk zamanlar depresyona girmeme sebeb oldu hemen hemen tüm şampuanları denedim..kesinlikle tavsiyem sls içermeyen şampuan kullananın,maden suyunu deneyeceğim birde maden suyundan sonra çörek otu ve sarımsak karışımını sürenler çok iyi sonuç almışlar önce maden suyuyla yıkayıp bunu denicem şampuan olarak nude güçlendirici şampuan kullanıyorum nude tamamıyle geçirmıyor ama dıgerlerıne oranla daha ıyı dıyebılırım sonucları yazarım kızlar gecmıs olsun

Ayy Allah ımm inşallah bu maden suyu fayda eder ya bu kepek ve kasıntı inanılmaz bi dert o kadar rahatsızlık veriyorki anlatamam. neler kullanmadım neler denemedim, yıllardır aynı sorun vardı. sarımsak sampuanları , zincolar , ketorallar , losyonlar bitkisel kimyasal her şeyi denedim ama fayda etmedi. geçse bile bir süre sonra tekrar belirip beni sinir etti. İnsallah fayda eder...

arkadasım çörek otu ve sarımsak nasıl sürcez ölçüsü ne kadar mesela.kac günde bi dustan önce mi sonra mı dus sırasında mı ıslak kuru saca nasıl sürcez.

Arkadaşlarr :) bayadır bi bu derdi çekiyodum. Şu anda gecti sayılır eskisi kadar şiddetli değil. clear for men sampuan kullanıyorum 3 aydır. kaşıntı fln cok azaldı. inşallah size de yarar:)

bende elecon losyon ve konazol şampuan kullandım.ama sorun hep tekrarlıyor ,hatta ve hatta eleconu sürdüğüm bölgelerde yani saçımda aşırı derecede ağarlaşmalar oldu.şu an saç problemini bıraktım bölge bölge olan aklardan nasıl kurtulacağımı araştırıyorum.

karışıma ulaşabileceğimiz telefon numarası verebilirmisin

sls nedir? ...sodium laureth sulfate mi ? 2 gün önce bunu icermeyen sampuan aradim markette..alerjik ciltler icin olan sampuanlarda bile vardi..eczaneden mi almamiz lazim ?

Son düzenleme:
Maalesef bende de var bu, bende saçımdaki dökülmeyi mevsimsel geçişe bağlıyodum. Az önce maden suyunu denedim, bir kaç denemeden sonra mutlaka tekrar yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…