- 29 Haziran 2010
- 27
- 9
kızlar benimde saçlarımda seboroid egzama vardı ama bitkisel bi yağ kullandım hiç bişeyim kalmadı
bende de var ilk zamanlar depresyona girmeme sebeb oldu hemen hemen tüm şampuanları denedim..kesinlikle tavsiyem sls içermeyen şampuan kullananın,maden suyunu deneyeceğim birde maden suyundan sonra çörek otu ve sarımsak karışımını sürenler çok iyi sonuç almışlar önce maden suyuyla yıkayıp bunu denicem şampuan olarak nude güçlendirici şampuan kullanıyorum nude tamamıyle geçirmıyor ama dıgerlerıne oranla daha ıyı dıyebılırım sonucları yazarım kızlar gecmıs olsun
bende de yıllardır aynı sorun var. özellikle ense kısmında kabuklanmalar, kaşınmalar oluyor. doktor elocon losyon,zinco, pirdolin şampuan vermişti. üstünden yıllar geçti sorunum hala devam ediyor. özellikle adet dönemlerinde ortaya çıkıyor.aranızda elocon losyonu kullanan yok mu? ondan 1-2 kez sürdüğümde sorun yatışıyor hatta ortadan kalkıyor ama dediğiniz gibi sürekli tekrarlayan bi durummaden suyunu ben de deneyeyim. hangi şampuanı kullanırsam kullanayım yağlanmanın önüne geçemiyorum. organicum diye bi şampuan varmış. şimdi onu denemeyi düşünüyorum
13 yıldır bu hastalığı çekiyorum kullanmadığım kırem şampuan yağ bitkisel karışım ıvır zıvır aklınıza ne gelirse hepsini denedim ama sonuç hep hüsran oldu doktorlarda bir çare bulamıyor profösöre gittim o bile bişey yapamadı havalar soğuduğunda dahada artıyodu kızarıklar saçlarımda buna bağlı dökülmeler iyice canımı sıkıyordu almanyadan bir cocukluk arkadaşım bana bununla ilgili bir karışım gönderdi tanıdığı biri hazırlıyormuş tamamen doğal olduğunu söyledi nere istersem sürebilceğimi söyledi bende güvenerek yüzüme denedim sürüp 10 dakka bekledim sabun kullanmadan yüzümü yıkadaım başka hiç birşey sürmedim sabah uyanıp aynaya baktığımda şaşkınlıktan dilimi yutacaktım yüzümde birtane bile kızarıklık döküntü kalmamıştı hala inanamıyordum cildim parlıyordu hemen yakınlarımdakilere gösterdim yüzümü onlarda benim gibi şaşırdılar kolay değil 13 senedir çekiyorum ertesi gün yine aynı uygulamayı yaptım sonuç dahada iyidi sanki en başa dönmüş gibiydim bir ay kullanmaya devam edicem şimdi saçıma denedim sampuansız bir yıkamada saçlarım parıl parıl parladı ben bu illeten kurtuldum çok lanet bir hastalık hepinize acil şifalar hepinizin kullandığım bu karışımın ne olduğunu merak etiğinizi biliyorum ama bunun bir adı yok arkadaşımın tanıdığı biri hazırlayıp bir şişe gönderdiler bana 100 tl ye mal oldu ama deydi hepinize gönülden acil şifalar isteyen olursa arkadaşım aracılığı ile getirtebilirim bu adresten irtibata geçebilirsiniz umitsoylu@msn.com
bende de var ilk zamanlar depresyona girmeme sebeb oldu hemen hemen tüm şampuanları denedim..kesinlikle tavsiyem sls içermeyen şampuan kullananın,maden suyunu deneyeceğim birde maden suyundan sonra çörek otu ve sarımsak karışımını sürenler çok iyi sonuç almışlar önce maden suyuyla yıkayıp bunu denicem şampuan olarak nude güçlendirici şampuan kullanıyorum nude tamamıyle geçirmıyor ama dıgerlerıne oranla daha ıyı dıyebılırım sonucları yazarım kızlar gecmıs olsun