Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derisinde seboreik dermatit, kaşıntı için en doğal çözüm .. MADEN SUYU

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Maden suyunu kaç hafta kullandım hiç bir faydasını görmedim :KK43:

Ama Çaresi var..
Bende evlendikten sonra yaşadım 5 yıldır çekiyorum. Hatta eşimden ayrıldım dahada arttı o dönem bildiğin Nasır gibi oldu.
İnsan içine cikasim gelmedi ama şimdi çok mutluyum.. ^_^
Annem kaç yıldır onun kullandığı ilacı söyleyip duruyordu. Doktordan iyimi biliceksin diyodum hep ama sonunda onu kullaniyim dedim ve o ilaçla birlikte losyon ve özel şampuan aldım.. saçlarımı da yumusatti elh.
Krem Travazol ismi fiyatı 10.45 tl.
Losyon Dermovate saç losyonu 9 küsür fiyatı.
Şampuan Dermoskin 200ml mavi kuru saçlar için olanı haftada 3 gün kullanılacak 24 tl.

Sonucu resimledim konumda bence siz karar verin 1 haftada ki çılgın sonuca :KK66:

Bahsettiğiniz ürünler steroid içermekte ve seboreik dermatitin tedavisinde kullanıyor. çok geçmiş olsun. ciddi tedav gerektiren vakalarda doktor gözleminde kullanmak gerek tabiki. ama biz burda doğal olan yöntemlerden bahsetmek istedik. bu şampuanlar ve kremler uzun süre kulanılamaz olmaları da bir dezavantaj, hem tolerans gelişimine neden olur hem de etken maddeleri nedeniyle yan etkiler görülebilir. malesef %100 tedavisi olmadığı için nüks çok sık izleniyor. tekrar geçmiş olsun. maden suyunun işe yaramamasına üzüldüm. doğal bir yöntem olarak sirkeyi bir değerlendirin isterseniz

X