Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derisinde seboreik dermatit, kaşıntı için en doğal çözüm .. MADEN SUYU

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tamam cnm kullan sen sonra yorumlarını paylasırsın. eskiden bende panten kullanıyodum senelerce onu kullandım hatta ama sora sacıma iyi gelmemeye basladı bıraktım. dun de naturway sarımsaklı sampuan aldım bide zetion aldım onu da burdan görmustum onları denicem bakalım bide.

kızlar doa'nın şampuanları geldi, biri dökülen saçlar için şampuan diğeri de yıpranmış saçlar için saç bakım kremi..
1.gün; ilk banyomu yaptığım gün, ilk seferde köpürme çok az oldu, yorumlarda da öyle okuyordum zaten, elime yine de çok fazla şampuan dökmedim 2 seferde daha iyi köpürdü, saç kremini kullandım sonra bi de saç bakım maskesi hediye yolluyorlar, çok güzel onu da sürdüm beklettim biraz.. banyo sonrası saçlarım yumuşacık oldu, gayet memnun kaldım ..
2. gün öteki şampuanların yaptığı saç diplerimde kaşıntılar sivilceler kabuklar oluşmadı, en çok beni bu mutlu etti, maden suyu da dökmedim dolayısıyla..
3. gün saçıma bakım yaptığım gündü önce maden suyu döktüm saç derime, nefes alsın gözenekler açılsın istedim, sonra tatlı badem yağına (doadan aldım çünkü çok daha ekonomik geldi, ml daha fazla, aktardan almadım bu seferkini yani) evigen ampul kırdım, bemix ampul kırdım bi de bepanthen ampulu kırdım, fıs fıs sıktım her yerine.. 2.5 saat kadar beklettim (işim gücüm yoktu sonra saçlarımı yıkadım, fakat o kadar yağlı vitaminli karışımı doanın şampuanıyla saçımdan atmak zor oldu açıkcası, sanki temizlemiyor gibi geldi, 3 kere şampuanladım saçımı,, sonra saçımı durulayıp kuruladım, aslında iyi temizlemiş, saçlarım yine yumuşacık olmuştu, yine de bakım sonrası doa nın şampuanını kullanmak biraz zorluyor, ben o içerisinde bi sürü kimyasal olan şampuanları kullanmamk için mücadele ettim, pinkbird arkadaşımız kullanacağı sarımsaklı şampuandan memnun kalırsa belki ben de ondan alırım en azından bakım sonrası onu da bi denerim ..
4.gün kepek yok, sivilceler yok, kabuklanmalar pul pul dökülmeler (ayyyi ay hiç yok, deneyimlerim böyle canlarım

canım saol bilgiler icin bende naturwayi kullanmaya devam ediyorum su anda sikayetlerimde bi degişiklik yok kasıntı kepek devam ama sabırla bitene kadar kullancam bu sampuanı yoksa bu gidişle kafama gore bi sampuan bulamıcam degistirip duruyorum surekli. karanfil suyum vardı onu bıraktım maden suyu da yapmadım bi sure hicbisey yapmadan sadece boyle denicem sampuanın etkisini gormek icin. naturwayle yıkıyorum normalde haftada iki kere de ketoral sampuanımı kullanmaya devam. hıı bide elma sirkesini denedm gecen gun ilk doktüm sacıma kelle paca corbası gibi koktum soradan gecti koku cok sükür

yaz aylarım kabusum...
saç dökülmesiyle gittim dermatologlara hep kan testi falan filan yapıldı en son 4.kez gittiğim doktor egzamam olduğunu söyledi..
allah dermansız dert vermesin demişler ara ara çare bulamadım dermotave diye ilaç var yazın yanımdan ayırmaz oldum ama maalesef anlık rahatlıktan başka bir işe yaramadı kabuklar kafamda mısır tarlası gibi durmaya devam etti.
şu yorumu okudum ya doğal yapabileceğim ve kullanıp egzaması geçen bir kişi olduğunu allah gösterdi bunu denicem eğer işe yararsa size çok dua edicem inanın.benim yazın saç dökülmemde artıyor bilmiyorum sizde nasıl durum ama egzama saç dökülmeyi arttırıyor çok..yaz gelsin istemiyorum ya en sevdiğim mevsim şimdi hiç sevmediğim mevsim oldu...

arkadaşlar hiç kullananız yokmu maden sodasını..ben yaptım aman allahım nasıl kaşınıyordum kaşıntım resmen yok oldu ve saçlarım dolgunlaştı parladı konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum inşallah egzamam tamamiyle kaybolur diye umut ediyorum...

yıllardır çekiyorum bu sorunu, seboreik dermatitten saçlarımın yarısı döküldü neredeyse.. gitmediğim doktor kullanmadığım şampuan kalmadı. bu aralar yine çoğalmaya başladı. bir de bunu deneyeyim teşekkürler:)

bugün ikinci yapışım
kızılayın maden sodasını aldım arkadaşlar banyo öncesi hafif diplere sürdüm masaj yaptım kalanıda saçlarımın uç taraflarına boca ettim ben memnunum şimdilik inşallah hep böyle devam eder...
ama kullananlar olursa lütfen yorum yapmadan geçmeyelim..konus sahibi arkadaşım kesinlikle ve kesinlikle bu sorundan kurtuldunuz mu ?

kızlar maden suyu bende çok işe yarıyor ama bu kesin çözüm mü tamamen kurtulmak mümkün mü açıkcası bilmiyorum .. ben aylardır maden suyunu kullanıyorum genelde beypazarının sadesini döküyorum, özellikle sıcak havalarda çok iyi geliyor, saç diplerim nefes alıyor kaşıntı geçiyor kepek kayboluyor .. ama ohh tamam geçti diyip maden suyunu bırakınca tekrar çıkıyor yıllardır bundan tamamen kurtulmak için neler yapmadım, ama doktorum da bunun yapısal bi şey olduğunu vücudun kendisinin oluşturduğunu, tekrar edebileceğini söyledi. özellikle o kimyasallardan yoğun şampunalr yüzünden saç derim reaksiyon verir gibi kabuklanıyor hemen.. o kötü kabuklanmalar olunca saçlarım da dökülüyor üstelik. ben de maden suyunu döküyorum, geçiveriyor..
maden suyu gerçekten bende çok işe yarıyor, saçlarım daha canlı, kaşıntı yok, kabuklar geçiyor.. ama düzenli kullanmak gerekiyor, bırakınca bi süre sonra da tekrar dermatit çıkabiliyor (özellikle sınava hazırlandığım o stresli dönemlerimde)
benim deneyimlerim böyle, size maden suyunu ısrarla tavsiye ediyorum çünkü gerçekten işe yarıyor hem de tamamen doğal, pratik , üstelik kaybedeceğiniz hiç bi şey yok saçları daha parlak yapıyor

bi süredir işlerimden dolayı yoktum kızlar mesajlarınızza cevap yazamadığım için çok özür dilerim..

bnm şikayetler de artmistı bu ara bende dayanamadm artk kasnmasına bugun doktora gttim medobiocomplex-k verdi 3 ay kullancm bi karısım yazı nizoral sampuan bide betnovate losyon bide kan verdm yarın da onun sonucu cıkcak. insallah bu ilaclar ise yarar kullanan oldu mu aranızda bunları kızlar?

ewt ben kullandım şu betnovate var ya,, arkadaşım işte onun içinde steroid var, steroidli losyona geçmiş doktorun demek ki senin dermatitin çok azmış. bu losyonlar işe yarıyor çok faydasını göreceksin fakat bitince tekrar doktora gitmeni öneririm, steroid içerdikleri için doktor kontrolü dışında kullanmamak gerek bunları ..

Merhaba kızlar.Gebelikten dolayı saçımı boyayamamştım doğumumu yaptıktan sonra saçlarımı boyadım çünkü önceden rofle vardı akmıştı gkötü görünüyordu.2 ay oldu saçlarımı boyayalı müthiş derecede kaşıntım var.Ve dökülmede arttı.Ayrıca alerjik astım hastasıyım bünyem çok hassas yani otlara felan karşı hep kaşınırım.Ama boyada böyle bi sorunum yoktu yani öncedende boya yaptırıyordum fakat böyle kaşıntım olmuyordu.Yazınızı gördüm şimdi ne durumdasınız bende maden suyunu kullanmayı düşünüyorum.Bbeğim ve işimden dolayı cildiyeye gidemiyorum üstelik gitsemde emzirdiğim için o ilaçları kullanamam sanırım. Birde doa nın şampuanından bahsetmişsin öneriyormusun ? Teşekkür ederim..

evet artmıstı baya kasıntım 3 kutu verdi bu losyondan 2 kutu da nizoral verdi bunları kullanınca yine tekrarlar mı dedim bakcaz 3 ay sonra sikayetlerin gecmis olsa bile yine gel bi tekrar konusalım dedi. hapın yanında da biotin sampuan hediyesi var onu da kullansam mı acaba o sampuan icin bişi demedi hapı 3 ay icceksn dedi benm de biotini sormak aklıma gelmedi kullandn mı biotin sampuan hic?

ewt canım kullandım biotini de, seboreik dermatit için çok işe yaramıyor ama içindeki b vit komplekslerinden olması gerek diğer şampuanlara göre daha az kaşıntı yapıyor, yine de yapıyor kepeklenme ve kabuklanma canım ya bunlar kimyasal şeyler bizim saç derimiz de reaksiyon veriyor, biotin diğer şampuanlara göre nispeten daha iyi benim deneyimlerimde..

senin saçların nasıl oldu bi gelişme var mı kullandığın ilaçlardan sonra.. ?

mrb hoşgeldin bebişin hayırlı olsuuun.

ben anlattıklarınızdan gebelik sonrası bazı vitaminlerin eksikliğini yaşıyor olmayasın diye düşündüm birden, folik asit b12 hatta demir takviyesi almışsındır muhakkak ama bunlardoğumdaki kan kaybı ve de bebişin de annedeki kaynakları kullanmasıyla vücudumuzda azaldıklarını biliyorum. saç dökülmesine ve cilt kuruluklarına da neden olabiliyorlar. şikayetlerinin boya sonrası başlaması da sanki saç derinde yağ dengesinde bozulma yarattığını düşündürdü bana, saç boyaları çok kurutuyor, cilt de bu kuruluğu yenmek için aşırı yağ salgısına gidiyor, işte böyle yağlı yağlı kepeklenmeler kaşıntılar sivilceler oluşabiliyor. bütün bunlar işte vücudumuzdaki yararlı vitaminlerin eksilmesi, vücut direncimizin azalması, stres gibi etkenler sonucu üstüne bi de zararlı kimyasallarla birleşince saç derimiz dengesiz reaksiyonlar veriyor. allerjik bünyeniz varsa eğer malesef dermatit kontakt dermatit gibi şeylere de yatkınsınızdır.. ben size maden suyunu kullanın derim, sade maden suyu, hem emziriyorsunuz, bu yöntem son derece doğal, zararsız.

doa'nın sülfatsız şampuanına gelince ben hala kullanıyorum, tavsiye ederim, kaşıntıya saç dökülmesine çok iyi geliyor, üstelik zararlı kimyasallar içermiyor. fakat kullanımı son derece zor, öyle blendax gibi köpürmez, saça badem yağı gibi bakım yapınca temizlemesi çok zor olur.. bu gibi dezavantajları var. avantajları ise kaşıntım yok şu anda, dökülme de yok saçlarımı uzatabiliyorum .. lütfen saçlarınızla ilgili bi gelişme olursa paylaşın bizimle, belki çok daha iyi çözümler de buluruz

Merhaba canım hoşbuldum..
Aslında aynı şeyleri bende düşündüm.Gebelikte verilen vitamin takviyelerini şimdi kullanmıyorum ve saç dökülmesinin buna bağlı olduğunu düşündüm.Ve sizin cevabınızla dahada pekişti bu.Neden derseniz gebelik öncesi çok döklüyordu saçlarım gebelikte verilen vitaminler saç ve tırnağı güçlendirdiğini biliyorum.Ne yapsam tekrar doktora görünüp vitamin desteği mi alsam acaba? :2:
Doanın sülfatsız şampuanını almayı düşünüyorum ama aynı zamandada düşünürdü beni.Yağ bakımı yapıyorum çünkü.En kısa zamanda alıp bir kenara koymalıyım yağ bakımlarına ara verince doanın şampuanını kullanırım.
Maden suyunu denedim saçlarımda bir ferahlık etkisi yarattı ama kaşıntım geçmedi. :2:
Cevabın için de çok teşekkür ederim..Sevgiyle kalın..

tesekkur ederim cnm bilgiler icin daha naturway sampunım var onu kullanmaya devam ediyorum doktor bebek sampuanı ya da bitkisel sampuan kullan dedi naturwayi sordum olur dedi. bitince biotini de bi denerim 3 ay iccem hapı 3 tane sampuanım olcak dogal olarak bosa gitmesin:) kasıntım baya azaldı ara ara cok nadir kasınıo ilacları kullanmaya devam ediyorum karısım fln btmedi daha komple bitince daha da etkili olur diye dusunuyorum insallah yanılmam. dökülme de yine var ama eskiye gore o da azaldı sükür

hıı bide doa dokulme ve kasıntını tamamen mi gecirdi cnm? burda bi yerde okumustum siparis verirken doadan seboreik dermatit var sacımda die msj yollamıslar sampuanın icine ona gore özel bisey koyup yollamıslar cok ii gelmis sen de öyle mi yaptın yoksa normal dökulme icin olandan mı sadece?

ben burayı okuduğumdan beri hergün yani 1 şişeyi 2 günde olmak üzere bitiriyorum,kaşıntım tamamen geçti..dökülmem o yaz aylarındaki çok dökülmeler oranla bayağı azaldı banyo ve sonrası dökülüyor biraz.onun dışında saçımda psikolojikmen mi bilmiyorum ama gürleşme farkediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…