doa şampuan saçıma ne kadar iyi gelecek bilemiyorum, ama kk'daki yorumlar güzeldi, bende bayanlara güvenerek sipariş verdim, panten kullanıyordum eskiden canım nasıl kepek yaptı anlatamam, o yüzden böyle zararlı kimyasal şampuanlar kullanacağıma bi doa'yı deneyeyim dedim, ben de dökülen saçlar için olan şampuanını ve yıpranmış saçlar için saç kremini aldım, bi iki tane de sabun aldım kendimedaha gelmedi yalnız, bu ptt kargodan nefret ediyorum zaten çok gecikmeli getiriyorlar.. bi gelsin kullanınca yorumlarımı yazacağım canım
bnm şikayetler de artmistı bu ara bende dayanamadm artk kasnmasına bugun doktora gttim medobiocomplex-k verdi 3 ay kullancm bi karısım yazı nizoral sampuan bide betnovate losyon bide kan verdm yarın da onun sonucu cıkcak. insallah bu ilaclar ise yarar kullanan oldu mu aranızda bunları kızlar?
ewt ben kullandım şu betnovate var ya,, arkadaşım işte onun içinde steroid var, steroidli losyona geçmiş doktorun demek ki senin dermatitin çok azmış. bu losyonlar işe yarıyor çok faydasını göreceksin fakat bitince tekrar doktora gitmeni öneririm, steroid içerdikleri için doktor kontrolü dışında kullanmamak gerek bunları ..
evet artmıstı baya kasıntım 3 kutu verdi bu losyondan 2 kutu da nizoral verdi bunları kullanınca yine tekrarlar mı dedim bakcaz 3 ay sonra sikayetlerin gecmis olsa bile yine gel bi tekrar konusalım dedi. hapın yanında da biotin sampuan hediyesi var onu da kullansam mı acaba o sampuan icin bişi demedi hapı 3 ay icceksn dedi benm de biotini sormak aklıma gelmedi kullandn mı biotin sampuan hic?
Merhaba kızlar.Gebelikten dolayı saçımı boyayamamştım doğumumu yaptıktan sonra saçlarımı boyadım çünkü önceden rofle vardı akmıştı gkötü görünüyordu.2 ay oldu saçlarımı boyayalı müthiş derecede kaşıntım var.Ve dökülmede arttı.Ayrıca alerjik astım hastasıyım bünyem çok hassas yani otlara felan karşı hep kaşınırım.Ama boyada böyle bi sorunum yoktu yani öncedende boya yaptırıyordum fakat böyle kaşıntım olmuyordu.Yazınızı gördüm şimdi ne durumdasınız bende maden suyunu kullanmayı düşünüyorum.Bbeğim ve işimden dolayı cildiyeye gidemiyorum üstelik gitsemde emzirdiğim için o ilaçları kullanamam sanırım. Birde doa nın şampuanından bahsetmişsin öneriyormusun ? Teşekkür ederim..
mrb hoşgeldin bebişin hayırlı olsuuun.
ben anlattıklarınızdan gebelik sonrası bazı vitaminlerin eksikliğini yaşıyor olmayasın diye düşündüm birden, folik asit b12 hatta demir takviyesi almışsındır muhakkak ama bunlardoğumdaki kan kaybı ve de bebişin de annedeki kaynakları kullanmasıyla vücudumuzda azaldıklarını biliyorum. saç dökülmesine ve cilt kuruluklarına da neden olabiliyorlar. şikayetlerinin boya sonrası başlaması da sanki saç derinde yağ dengesinde bozulma yarattığını düşündürdü bana, saç boyaları çok kurutuyor, cilt de bu kuruluğu yenmek için aşırı yağ salgısına gidiyor, işte böyle yağlı yağlı kepeklenmeler kaşıntılar sivilceler oluşabiliyor. bütün bunlar işte vücudumuzdaki yararlı vitaminlerin eksilmesi, vücut direncimizin azalması, stres gibi etkenler sonucu üstüne bi de zararlı kimyasallarla birleşince saç derimiz dengesiz reaksiyonlar veriyor. allerjik bünyeniz varsa eğer malesef dermatit kontakt dermatit gibi şeylere de yatkınsınızdır.. ben size maden suyunu kullanın derim, sade maden suyu, hem emziriyorsunuz, bu yöntem son derece doğal, zararsız.
doa'nın sülfatsız şampuanına gelince ben hala kullanıyorum, tavsiye ederim, kaşıntıya saç dökülmesine çok iyi geliyor, üstelik zararlı kimyasallar içermiyor. fakat kullanımı son derece zor, öyle blendax gibi köpürmez, saça badem yağı gibi bakım yapınca temizlemesi çok zor olur.. bu gibi dezavantajları var. avantajları ise kaşıntım yok şu anda, dökülme de yok saçlarımı uzatabiliyorum .. lütfen saçlarınızla ilgili bi gelişme olursa paylaşın bizimle, belki çok daha iyi çözümler de buluruz
ewt canım kullandım biotini de, seboreik dermatit için çok işe yaramıyor ama içindeki b vit komplekslerinden olması gerek diğer şampuanlara göre daha az kaşıntı yapıyor, yine de yapıyor kepeklenme ve kabuklanma canım ya bunlar kimyasal şeyler bizim saç derimiz de reaksiyon veriyor, biotin diğer şampuanlara göre nispeten daha iyi benim deneyimlerimde..
senin saçların nasıl oldu bi gelişme var mı kullandığın ilaçlardan sonra.. ?