Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derisinde seboreik dermatit, kaşıntı için en doğal çözüm .. MADEN SUYU

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben dün denedim arkadaşlar bu maden suyunu.. Kar yağmış gibi bembeyaz oluyordu omuzlarım kaşıdıkça.. Şuan kaşıntı yok kepekte yok. Saçlarım yumuşacık oldu.. İnanamıyorum hala.. Her yıkamada yapcam artık.. Bilgiyi veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum..

slm sizin adınıza çok sevindim ama hala ben nasıl uygulanacağını pek anlamadım banyoya girmeden önce mi saçınıza döktünüz bu maden suyunu yoksa banyodan çıktıktan sonra temiz saça mı uyguladınız eğer saçlarınızı yıkamadan önce döktüyseniz kurumasını bekleyip de mi banyoya girdiniz çok merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim by.

Selamlar kızlar bu maden suyu sac yaglanmasına iyi geliyor mu?Asidi kacmadan direk mi uyguluyorsunuz?

Arkadaşlar bu madem suyunu normal saçımızı şampuanlayıp yıkadıktan sonra mı dökücez saçımıza? Bir şişenin yarısını mı dökeceğiz?

Arkadaşlar bu madem suyunu normal saçımızı şampuanlayıp yıkadıktan sonra mı dökücez saçımıza? Bir şişenin yarısını mı dökeceğiz?

ben banyodan sonra bir tane maden suyunun tamamını saçıma döktüm çıkmadan o şekilde çıktım tekrra durulamadım ama saç derim yatıştı o pul pul dökülmeler kayboldu diyebilirim ama devam edicem bırakmak yok..

Ben de bıktım usandım bu dertten yaa 1.5 senedir var bende de. Geçmiyor da geçmiyor. Ducray kullanıyorum 2 haftadır bana mısın demedi Maden suyu ilk defa duydum yarından tezi yok hemen deneyeceğim. Dilerim işe yarar valla beynime gidiyor kaşıntı ve sızlamanın ızdırabı yaa kafayı yiycem

denizil daha kullanmadım ama kullanıp deneyımlerınızı bızımle paylasınca ben çok mutlu oluyorum. umutsuzlugum gıdıyor bu hastalıga karsı. benımde sacımda pullanma,kabuk, kaşıntı, pulları koparınca sulanma oluyor. ben bunu 15 senedır cekıyorum. doktora gıttım ama kullandıgım ılaclar etkı etmedı bır surelıgıne hastalıgım yatısıyordu sonrası aynı. zeytın yaglı sabun kullanmak ıstıyorum kullanan var mı? zeytın yagı sacı cıkarıyor hemde bu yaraya ıyı gelıyor. bır donem kullanmıstım yarama ıyı geldı ve çok sac cıkardı. ama zeytınyaglı sabun guvenılır el yapımı ve katkı maddesız olcacak. bıtlıste yasıyorum. soda ıyı geldı dedın van golude sodalı oldugu ıçın mutlaka denıcem :) aklıma yazını okuyunca bu geldı:) eger faydası olursa hemen paylasırım.....sacıma bakım yagları mutlaka suruyorum bır nebze ıyı gelıyor bu kabuklanma hem kuruluguna dayanmıyor hemde sacı yağlandırıyor. sac tıpım ne bende bılmıyorum bakım yagları ıyı gelıyor kurulugu sevmeyen fakat yaglı saclarıma bakım ıyı gelıyor. çörek otu sedef ve egzamaya çok ıyı gelıyor. ızledıgım bır programda 1 kasık çörek otu yagını bır fıncan yogurtta ekleyıp yıyım dıyordu. çorek otu yagını hem yogurtlla yemek hemde hasta bolgeye surmek gerekıyor. bunu da uylayacagım ve sızlerle paylasıcam :)

klavyemde sorun var çok yanlıs yazmısım.

1. zeytın yaglı sabun ıyı gelıyor bır donem kullandım saçım gurlestı o kabulanma gıttı. ılk aldıgım zeytın yaglı sabun çok ıyı geldı çunku el yapımı katkı maddesızdı. ıkıncı aldıgımın rengı tuhaftı sankı raf omru gecmıs gıbıydı o sacımı baya doktu boyle olunca onu da bıraktım ıyı zeytınyaglı sabun bulmak bıraz zor sanırım bulan bırı varsa bızımle paylassın lutfen.

2. çörek otu yağı her derde deva bılırsınız bununla ılıgılı hadıs var olum harıc her derde devadır dıye. egzama ve sedef gıbı rahatsızlıgı olanlar 1 yemek kasıgı çorek otunu 1 fınca yogurtlla karıstıp yesınler dıyordu tabı harıcı olarakta surulcek o bolgeye hem dıstan hem ıcten tedavı amaclı bunu ıı geldıgını duydum denemek ıstıyorum.

claer for men sampunanı bır çok kısıden duydum onu da uygulayamadım. sanırım hastalık benı esır almıs durumda ben onu daha esır alamadım. ama sureklı onunla ugrasmak aman kebeklenme olmasın sunu sureyım. aman yaglanmasın sunla yıkayım. aman dokunmasın sunu yemeyım o benı esır aldı (

sac tıpımı bılmıyorum. yaglalnıyor ama kabuklarda kurulugu sevmıyor ne tıp saçımız var bızım :))) bakımlara devam yag surunde hangı yag olursa olsun yeterkı kepekcıkler kuru kalmasın hemde dokulmeyı azaltıyor. bırde kendınızı tanımanız gerekıyor her sac ıyı de gelmıyor bunu bılmelısınız çam telebentı bana hıç ıyı gelmıyor daha çok dokuyor. bu yuzden bunu ıceren yagları almam. ılk once kendınızı tanıyın bakımınızı ona gore secın.

kızlar uzun zamandır yazan olmamış inşallah cevap alabilirim. bende de uzun zamandır bu rahatsızlık var yatıştırabildiğim dönemler oldu ama hiç yok olmadı. değişik bir ürüne geçtiğimde arttı hep. şimdi merak ettiğim şeyler
1, soda dökünce saçlarınız sertleşmiyor mu (benim saçlarım çok sert-asi ve kuru tarak girmiyor) banyoda saçımı yıkadıktan sonra krem kullanmadan asla çıkamam çünkü kullanmama rağmen zor çözülüyor saçlarım. yani sodadan sonra krem yapsam olur mu?

2. bir arkadaş da elma sirkesi demiş o saçı sertleştirmiyor mu ?

3, zeytin yağı, soda,elma sirkesi kullananlar saçlarınız nasıl taranıyor kolay mı?

Bu konuyu tesadufen buldum Ben iki aydir falan elma sirkesi kullaniyorum kasintim buyuk oranda durdu 1 litre suya yarim caybardagi kullaniyorum dokup durulamadan cikiyorum Kurutmadi saclarimi sadece sacim islakken biraz sert gibi gelmisti baslarda ama simdi o da yok Kokusu da ucuyor Ama sac dokulmem durmadi bi turlu.... kek kalacagim bu gidisle..

Maden suyunu kaç hafta kullandım hiç bir faydasını görmedim

Ama Çaresi var..
Bende evlendikten sonra yaşadım 5 yıldır çekiyorum. Hatta eşimden ayrıldım dahada arttı o dönem bildiğin Nasır gibi oldu.
İnsan içine cikasim gelmedi ama şimdi çok mutluyum.. ^_^
Annem kaç yıldır onun kullandığı ilacı söyleyip duruyordu. Doktordan iyimi biliceksin diyodum hep ama sonunda onu kullaniyim dedim ve o ilaçla birlikte losyon ve özel şampuan aldım.. saçlarımı da yumusatti elh.
Krem Travazol ismi fiyatı 10.45 tl.
Losyon Dermovate saç losyonu 9 küsür fiyatı.
Şampuan Dermoskin 200ml mavi kuru saçlar için olanı haftada 3 gün kullanılacak 24 tl.

Sonucu resimledim konumda bence siz karar verin 1 haftada ki çılgın sonuca

üşengençlik ve vakitsizlikten daha deneyemedim bile.
saç derim hep böyle kalacak sanırım.

Benim konumda çözümünü verdim ben 2 hafta gibi bir sürede tamamen kurtuldum elhamdulillah ^_^

Çok geçmiş olsun maşallah diyim önce sana
saçlarında var mıydı senin büyük kabuklanma
bu ürünleri nasıl kullandın krem ve losyonu bende deneyeceğim de..

Çok geçmiş olsun maşallah diyim önce sana
saçlarında var mıydı senin büyük kabuklanma
bu ürünleri nasıl kullandın krem ve losyonu bende deneyeceğim de..
Teşekkür ederim canım olmazmi Nasır tutmuştu boynuma kadar inmişti saçımı toplamaya utanıyordum
Ama şimdi hepsi geçti elh. ^_^
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-ve-yara-cozum-resimli.870948/#post-43319275
Burda resimlerimde var faydası olur inş.
Ve o resimleri koyduk tan sonra suan tamamen iyiyim elh. O hafif kızarıklık bile geçti ^_^

Gerçekten kurtulmana çok sevim seninki daha kötüymüş.
bende hemen denemeye başlıyorum.
geçtikten sonra şampuanı da bıraktın mı?
ve bu şampuanı kullanırken saç kremi kullandın mı? (ben saç kremi kullanmadan banyodan çıkamam çünkü taranmıyor keçe gibi sert ve kuru) kullansam olur mu şampuandan sonra acaba?

Sağol canım benim Allah razı olsun ^_^
Bırakmadım normal şampuan yerine kullanıyorum. Bende şampuanla yıkıyorum ardından diplere gelmeden saç uçlarını normal şampuanla yıkıyorum ama kesinlikle saç diplerine gelmicek 4..5 parmak altına kadar yıka canım sonra etkisi kaçmasın çünkü ^_^

Teşekkür ederim canım çok sağol.

Ellerine sağlık uzun uzun yazmışsın denedim ama olmadı ya saçlarımı yıkadığım an biraz duruyor gibi oluyor ama tam olarak geçmedi keratin tavsiye ettiler onu denedim patentli olandan aldım bayadır sorunum yok 2 aydır falan da kullanmıyorum maddi sebeplerden ama yinede kaşıntı falan yok.

Banada seboreik dermetit denildi ama bende kaşıntı yok saçta özellikle ense kulak arkası kepeklenme kabuk şeklinde kuruluk dökülme aşırı, yüzümde zaman zaman kızarıllık acı ..bende maden suyunu denicem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…