çok teşekkürler bu bilginiz için benim de bu konuda ciddi bir sorunum vardı.Tavsiyenizi hemen dikkate alacam.
Meyvelisi olmaz mı yaa:111::90:
peki bu maden suyunu döktükten sonra duruluyomuz?
peki saçtaki tıkanıklığıda açar mı zarar vermezmi sonuçta asitliyani durulamazsak zararı olmazmı bide etkisini kaç gün sonra gösteriyo kaç günde bi yapmamız gerekiyo
Canım saçtaki şampuandan dolayı olan silikonu atarmı peki maden suyu ?
canım tavsiyen uzerine maden suyunu aldım yaptım simdi bi rahatlık geldi sanki:128: bunu haftada kac kez yapcaz?
benim saçımda bi ara çok yoğundu 2-3 günde bir yapıyordum, sonra azaldıkca haftada bi yaptım, sen de istediğin zaman yapabilirsin canım, saç derin nefes alır, saçlarına da parlaklık gelicektir, farkedeceksin .. kaşıntı da azalıyor.. yalnız böyle kepek yapan ya da kaşıntı yapan şey şampuanın olabilir ya da yaptığın bi bakımdan kaynaklanabilir, hatta bazı kuaförler kullandıkları taraklar ve fırçalarda hijyen kurallarına dikkat etmedikleri için (diye tahmin ediyoruz:) bazı arkadaşlarımda kuaförden sonraki günlerde kaşıntıda artma olduğunu farkettiler.. tabi her şeyden önce yapısal bi problem seboreik dermatit ama aktive eden etkeni de bulabilirsin, canım geçmiş olsun
tamam canım cok saol doa sampuan alcam demistn geldi mi o sitelerine girdim bende simdi dokulen saclar icin ayrı bi sampuanları varmıs ondan siparis etsem mi die dusndum. sen hangisinden alcaksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?