kızlar doa'nın şampuanları geldi, biri dökülen saçlar için şampuan diğeri de yıpranmış saçlar için saç bakım kremi..
1.gün; ilk banyomu yaptığım gün, ilk seferde köpürme çok az oldu, yorumlarda da öyle okuyordum zaten, elime yine de çok fazla şampuan dökmedim 2 seferde daha iyi köpürdü, saç kremini kullandım sonra bi de saç bakım maskesi hediye yolluyorlar, çok güzel onu da sürdüm beklettim biraz.. banyo sonrası saçlarım yumuşacık oldu, gayet memnun kaldım ..
2. gün öteki şampuanların yaptığı saç diplerimde kaşıntılar sivilceler kabuklar oluşmadı, en çok beni bu mutlu etti, maden suyu da dökmedim dolayısıyla..
3. gün saçıma bakım yaptığım gündü önce maden suyu döktüm saç derime, nefes alsın gözenekler açılsın istedim, sonra tatlı badem yağına (doadan aldım çünkü çok daha ekonomik geldi, ml daha fazla, aktardan almadım bu seferkini yani) evigen ampul kırdım, bemix ampul kırdım bi de bepanthen ampulu kırdım, fıs fıs sıktım her yerine.. 2.5 saat kadar beklettim (işim gücüm yoktu
sonra saçlarımı yıkadım, fakat o kadar yağlı vitaminli karışımı doanın şampuanıyla saçımdan atmak zor oldu açıkcası, sanki temizlemiyor gibi geldi, 3 kere şampuanladım saçımı,, sonra saçımı durulayıp kuruladım, aslında iyi temizlemiş, saçlarım yine yumuşacık olmuştu, yine de bakım sonrası doa nın şampuanını kullanmak biraz zorluyor, ben o içerisinde bi sürü kimyasal olan şampuanları kullanmamk için mücadele ettim, pinkbird arkadaşımız kullanacağı sarımsaklı şampuandan memnun kalırsa belki ben de ondan alırım en azından bakım sonrası onu da bi denerim ..
4.gün kepek yok, sivilceler yok, kabuklanmalar pul pul dökülmeler (ayyyi ay
hiç yok, deneyimlerim böyle canlarım