- 28 Mayıs 2016
- 1
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.921
rengin tutabilceğini sanmıyorum karma karışık kalır dipler bi ihitmal tutarsa uçlar kalır kuaför yardımı alsan daha iyi olcak :)
kızlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)professionel boya öneririm market boya yerine. bakirliktan sonu 1 ile biten küllü boyalarla kurtula bilirsin, misal 7.1
Kızıl gibi bi rengin üstüne sarı boyayınca turuncumsu olmuş. Saçlarınıuboya ile açamazsın ilk önce açıcı ile açman lazm onu da kuaför yapar kendin yakabilirsin saçlarını
Küllu renkler kullanmalisin diye biliyorumKızlar bende saçımı koleston 8.0 boyadım turuncumsu bi renk oldu ben kızılımsı yada turuncumsu bi renk istemiyorum mat bi renk olsun kumral olsun istiyorum ne renk boyayabilirm
Sedef sarısı ni ben çikolata kahve ustune boyadım senin renk gibi oldu ama iki defa daha aynı renge boyayinca en sonki resimdeki gibi oldu.ilk başta sedef sarısına dönemez çünkü terre kota köyü renk aynı rengi yani sedef sarina tekrar boya biraz daha iyi olur
Annem ve ben kullanıyoruz. Akmıyor boya, saçta kalıyor. İstenilen ton yakalanırsa harika bir şey bu. Ama istenilenden çok farklı olursa zaman gerekli. Diğer boyalar gibi cıvık değil, daha kıvamlı. Rahatsız edici bir koku yok.Davines Mask boya hakkında fikri olan var mı?
Annem ve ben kullanıyoruz. Akmıyor boya, saçta kalıyor. İstenilen ton yakalanırsa harika bir şey bu. Ama istenilenden çok farklı olursa zaman gerekli. Diğer boyalar gibi cıvık değil, daha kıvamlı. Rahatsız edici bir koku yok.
8.1 kullanıyorum ben, ama hayal ettiğim gibi bir renk olmadı, arayıştayım daha açık mı alsam içine bir şeyler mi karıştırsam diye.