Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kizlar bugun saclarima röfle yaptirdim inanilmaz pismanim:KK43: röfle kapanir mi baska bir renkle ve renk tavsiyeniz ne olur? birde hemen yarin gidip boyatmak istersem saclarim zarar gorur mu, bursa da hangi kuafor beni bu dertten kurtarabilir acaba:KK43:

kızlar bana bir akıl verin hatta yağdırın gelsin :) saçlarımı en son geçen temmuzda olia 5.0 kahve ile boyadım aka aka bakırımsı güneşte turuncu turuncu parlayan bişeye döndü. tabi dibinden gelen kendi saçımla birleşince altı kaval üstü şişane. ben diyorum ki 7 numara olia ile boyasam neye benzerim. kendi saç rengim açık kahve tonlarında.

kizlar bugun saclarima röfle yaptirdim inanilmaz pismanim:KK43: röfle kapanir mi baska bir renkle ve renk tavsiyeniz ne olur? birde hemen yarin gidip boyatmak istersem saclarim zarar gorur mu, bursa da hangi kuafor beni bu dertten kurtarabilir acaba:KK43:
Tatlım saçların zarar görür yakarsın beklemelisin en az 1 hafta

kızlar bana bir akıl verin hatta yağdırın gelsin :) saçlarımı en son geçen temmuzda olia 5.0 kahve ile boyadım aka aka bakırımsı güneşte turuncu turuncu parlayan bişeye döndü. tabi dibinden gelen kendi saçımla birleşince altı kaval üstü şişane. ben diyorum ki 7 numara olia ile boyasam neye benzerim. kendi saç rengim açık kahve tonlarında.
rengin tutabilceğini sanmıyorum karma karışık kalır dipler bi ihitmal tutarsa uçlar kalır kuaför yardımı alsan daha iyi olcak :)

Merhabaaa:KK54: saçlarım neredeyse ilk resimdeki gibi renkti belki 1 tık koyu ama çok çabuk aktı ve saçlarımın geri doğru yıkadığım için tepesi selena gomez in saçlarından biraz koyu oldu ama saçlarımı ayırdığımda yine hale morluk var:halay: uçları daha çok aktı kahvemsi gibi sanki birşey oldu tekrar aynı renk saçımı istiyorum ama ap ayrı 2 boyayı karıştırıp yapmıştım.. Palette patlıcan moru ile boyasam ne tür renk çıkar?

Eklentiler

• 1 (3).png
    1 (3).png
    396,1 KB · Görüntüleme: 143
  • $celenapurpleqp7.jpg
    $celenapurpleqp7.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 130
_20160524_004754.JPG
şuanki saç rengim bu.

Sizce bu iyi mi yoksa kızıl kahve düşünüyorum boyasam mı??

images (3).jpg
images (1).jpg

Yoksa bu renklerden biri daha mı iyi olur?
Hangi ton daha iyi yoksa kendi saçım daha mı iyi?? Bu arada çok açık beyaz tenliyim koyu kahverengi göz rengim. Boyum 175 kilo da var biraz malesef. Yakışır mı kızıl

birşey daha soracağım saçımın diplerinden kendi ssaç rengim çıktı biraz var yani yine 5 6 cm . geri kalanı da boya . şimdi ben kızıl boyıycam ya diplerle o boya olan kısım farklı olursa ? önce diplerden mi başlamalaıyım ?

professionel boya öneririm market boya yerine. bakirliktan sonu 1 ile biten küllü boyalarla kurtula bilirsin, misal 7.1

arkadaşlar bundan yaklaşık 8 9 ay once sacımı koleston terra kota rengine boyadım ondan once sarı balyajlar vardı sacımda. neyse ıkı gun öncede sea color sedef sarısına boyadım . fakat soyle bı renk aldı hemen hemen .. peki ben bu tarz sarıları nasıl elde ederımmm

X