-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.941
synass çikolata kahve kullanıyorum ben çok memnunumSaçımı tam çikolata kahve yapmak için hangi boyayla ve renge boyamalıyım?
Çok teşekkürler cevap için. Bir de haberiniz var mı bilmiyorum ama, 7.1 den sonrası için 30luk oksidan kullanılmalı denmiş. Benimki 20lik; hem 30luk alayım o zaman hem de mavi boya.en son bende davines mask 8.1 kullandim icine igora 0.22 turuncu azaltici ekledim. cok guzel küllendirdi, fakat diger 8.1 lere göre koyu cikarttigni fark ettim. bidahaki sefere 9.1 alirim sanirim.
Merhaba, ben boya hakkında bir şey diyemem, ancak saçlarınıza acilen bakım yapmanız lazım. Hatta boyamadan önce bir süre bakıma alın. Çok kurumuş. Bir de açık renk istiyorsunuz, açma vs gibi bir işlem daha da yıpratır.Cnm meraba nolur bana yardimci ol simdi sana su anki sac rengimi gondercem ve birde istedigim rengi yollucam altin rengi istiyorum evde kendim boyamak istiyorum neleri karistirmaliyim ne yapmaliyim hangi markalari aliyim yardimci ol lutfenEki Görüntüle 1857488 Eki Görüntüle 1857488 Eki Görüntüle 1857488 Eki Görüntüle 1857488
aynen bende katılıyorum acıkcası altın sarısı gıbı bır renk ıstıyorsanız palettede var altın parıltılı toffe veya papatya sarısı kullanabılırsınız acmadan kumral rengı gıbı tutar üstüne daha sonra daha acık boyarsanız tutabilir belki şuanki saça acıcı uygularsanız kopar yıpranır ki çok yıpranmış durumda boyadan önce bakım yapın derım benMerhaba, ben boya hakkında bir şey diyemem, ancak saçlarınıza acilen bakım yapmanız lazım. Hatta boyamadan önce bir süre bakıma alın. Çok kurumuş. Bir de açık renk istiyorsunuz, açma vs gibi bir işlem daha da yıpratır.
Bakim ne yapmaliyim oneriniz varmiaynen bende katılıyorum acıkcası altın sarısı gıbı bır renk ıstıyorsanız palettede var altın parıltılı toffe veya papatya sarısı kullanabılırsınız acmadan kumral rengı gıbı tutar üstüne daha sonra daha acık boyarsanız tutabilir belki şuanki saça acıcı uygularsanız kopar yıpranır ki çok yıpranmış durumda boyadan önce bakım yapın derım ben
zeytinyagı uygulayabılırsınız en kolay şekilde bundan daha ıyı olarak hindistan cevızı yagı mukemmel bu yaglardan bırını surup bır kac saat bekleyın yıkan nem verıcı urunler kullanın genelde.Bakim ne yapmaliyim oneriniz varmi
evet normalde öyle, 7 den yukarisi icin 30luk. fakat küllü renklerde ben 20 lik tercih ediyorum, cünki oksidasyonun vol arttikca dorelikde artiyor. ikincisi sacimi yipratmak istemiyorum. sacin yipranik degilse 30 luk da kullana bilirsin, 0.22 eklenince ztn yeterince küllü boya oluyor..Çok teşekkürler cevap için. Bir de haberiniz var mı bilmiyorum ama, 7.1 den sonrası için 30luk oksidan kullanılmalı denmiş. Benimki 20lik; hem 30luk alayım o zaman hem de mavi boya.
Bir de ne kadar koydunuz acaba? Fındık kadar mı? Saçlarım kısa şu an, 1 tüp boya çok geliyor. Siz tüm boyayı mı kullandınız?
kesinlikle kerastase therapist serisinin maskesi. bu maske cok yogun ve denedigim onca ürünlerin en basinda geliyor. siddedtle öneririm.Bakim ne yapmaliyim oneriniz varmi
Cnm meraba nolur bana yardimci ol simdi sana su anki sac rengimi gondercem ve birde istedigim rengi yollucam altin rengi istiyorum evde kendim boyamak istiyorum neleri karistirmaliyim ne yapmaliyim hangi markalari aliyim yardimci ol lutfenEki Görüntüle 1857488 Eki Görüntüle 1857488 Eki Görüntüle 1857488 Eki Görüntüle 1857488
su anki sac renginizi atarsanız net birsey söyleyebilirimKızlar merhaba. Saçını kızıl,sarı,gri,bakır,siyah,kumral yapmış birisi olarak bütün bunlarda neredeyse uzmanlaşmama karşın resimdeki rengin ne olduğunu nasıl tutturabileceğimi bilmiyorum.Günlerdir arıyorum ancak ya çok yoğun turuncumsu bakır tonları karşıma çıkıyor ya da koyu renkler. Resimdeki saç ise çok açık renkte ve sanki sarı yoğunluğuna bakır atmışlar gibi , normalde saç renginden için bakır olarak bahsediyorlar çünkü o da oldukça ön planda. Yani çözümsüz kaldım.Bilen birisi bana yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim . Resim olarak güneşteki halini ekledim ancak tam olarak rengi koyduğum videoya bakarak görebilirsiniz
su anki sac renginizi atarsanız net birsey söyleyebilirim