Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Saçımı mor, mavi vs boyamak için platin sarısına kadar açmam gerekiyor. Ne yapmalıyım? Palette'nin Yoğun Renk Açıcısını buldum ama saçım turuncu olur diye korkuyorum. Biraz araştırdım üstüne küllü bir renk boyayın falan diyorlar ama boyarsam üstüne atacağım mavi, mor vs tutar mı? Bu arada Jeans Color markasının boyaları ile boyamayı düşünüyorum. Daha önce saçımı hiç açmadım veya boyamadım, kendi rengi koyu kahve. Ayrıca kalın-orta kalınlıkta ve gür saçlarım var ense ve yanlar kazınmış şekilde. Sizce nasıl yapmalıyım? Yardım lütfeeen.

Cnm meraba nolur bana yardimci ol simdi sana su anki sac rengimi gondercem ve birde istedigim rengi yollucam altin rengi istiyorum evde kendim boyamak istiyorum neleri karistirmaliyim ne yapmaliyim hangi markalari aliyim yardimci ol lutfen

Kizlar sac rengim kahverengi ve kendim evde kizila boyadim. Kuafore ombre yaptirmak istiyorum dedim de kizildan dolayi turuncu olur dedi. Kizil ombre yapiver dedim o da akinca sari oluyor dedi. Karamel istiyorum aslen ama ne yapayim? Karamel istememin sebebi bu diger renklere bi mazeret soyledigi icin.

en son bende davines mask 8.1 kullandim icine igora 0.22 turuncu azaltici ekledim. cok guzel küllendirdi, fakat diger 8.1 lere göre koyu cikarttigni fark ettim. bidahaki sefere 9.1 alirim sanirim.
Çok teşekkürler cevap için. Bir de haberiniz var mı bilmiyorum ama, 7.1 den sonrası için 30luk oksidan kullanılmalı denmiş. Benimki 20lik; hem 30luk alayım o zaman hem de mavi boya.

Bir de ne kadar koydunuz acaba? Fındık kadar mı? Saçlarım kısa şu an, 1 tüp boya çok geliyor. Siz tüm boyayı mı kullandınız?

Merhaba, ben boya hakkında bir şey diyemem, ancak saçlarınıza acilen bakım yapmanız lazım. Hatta boyamadan önce bir süre bakıma alın. Çok kurumuş. Bir de açık renk istiyorsunuz, açma vs gibi bir işlem daha da yıpratır.

aynen bende katılıyorum acıkcası altın sarısı gıbı bır renk ıstıyorsanız palettede var altın parıltılı toffe veya papatya sarısı kullanabılırsınız acmadan kumral rengı gıbı tutar üstüne daha sonra daha acık boyarsanız tutabilir belki şuanki saça acıcı uygularsanız kopar yıpranır ki çok yıpranmış durumda boyadan önce bakım yapın derım ben

Bakim ne yapmaliyim oneriniz varmi

evet normalde öyle, 7 den yukarisi icin 30luk. fakat küllü renklerde ben 20 lik tercih ediyorum, cünki oksidasyonun vol arttikca dorelikde artiyor. ikincisi sacimi yipratmak istemiyorum. sacin yipranik degilse 30 luk da kullana bilirsin, 0.22 eklenince ztn yeterince küllü boya oluyor..
mavi boya dedigin kesinlikle igora 0.22 tavsiyemdir bu sadece mavi boya degil. ben 1 tüp boyaya serce parmagi kadar ekliyorum, daha az ekleyince istedigim küllülügü vermior, fazla eklersem de busefer cok grilestiriyor aman dikkat

öncelikle sacin kötü durumda iyi bakim ürünleri kullanmani ve uclarini kestirmeni tavsiye ediyorum.
istedigin rengi iyi bi kuaför kolay yapar. evde yapmani tavsiye etmiyorum cünki sacinin koyu olan tepeleri mutlaka acilmasi gerekior. bunuda sari olan yerlere kesinlikle degmemesi gerek, degerse kopar!
simdi gidip sari bi boya alip kendim yapicam deme sakin cünki sadece boya koyu olan yerleri yeterince acmaz ve turuncumsu bi renk elde edersin.

Kızlar merhaba. Saçını kızıl,sarı,gri,bakır,siyah,kumral yapmış birisi olarak bütün bunlarda neredeyse uzmanlaşmama karşın resimdeki rengin ne olduğunu nasıl tutturabileceğimi bilmiyorum.Günlerdir arıyorum ancak ya çok yoğun turuncumsu bakır tonları karşıma çıkıyor ya da koyu renkler. Resimdeki saç ise çok açık renkte ve sanki sarı yoğunluğuna bakır atmışlar gibi , normalde saç renginden için bakır olarak bahsediyorlar çünkü o da oldukça ön planda. Yani çözümsüz kaldım.Bilen birisi bana yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim . Resim olarak güneşteki halini ekledim ancak tam olarak rengi koyduğum videoya bakarak görebilirsiniz

Eklentiler

• sasdk.png
    506,9 KB · Görüntüleme: 87
su anki sac renginizi atarsanız net birsey söyleyebilirim

Kizlar ben uzun zamandir saclarimi boyamiyorum dipleri kotu kahve saclarimda soğan kabugu gibiysi. Gittik dün 3 kutu loreal aldik. Saclarim gur ve uzun oldugu icin. Gerci yine de fazla geldi boyalar. 30 dk beklettikten kafam alev aldı ama öyle bir sıcaklık oldu. Neyse iste bu loreal kapattı mucizevi bir şekilde renkleri. Koyu oldu tabi biraz siyah gibi normalde ama ışıkta kızıl kahve arası değişiyor. Dün de havluya biraz aktı bugün de yıkayınca biraz daha aktı. Netten baktim birinin saçları sarıya kadar açılmış falann bende korkuyorum o kadar akacak diye. Kızıllık olmasına rağmen beğendim saç rengini bir daha boyarsam dip boyası yaparım ama saçlarım akarsa kötü olursa diye çok korkuyorum saçlarıma da zarar vermek istemiyorum doğrusu. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin. Zaten okul falan da var uğraşmak istemiyorum. Boyamin rengi çikolata kahve 6.35

saçımda röfle vardı, koyulttum güzel oldu doğal oldu. sonra aktı o ; baya açıldı saçım ; kuaföre gittim saçlarımı koyulaştırsın diye yaklaşık 1 ay önce yaptı işlemi, bu işlemden sonra saçlarım lastik gibi oldu tel tel böyle öbek öbek dökülüyordu resmen. Sirke sürdüm beklettim de daha bir toparladı gibi ; boyatsam mı bir daha ; kestirip mi boyatsam napacağımı bilemedim.

Esmerlere yakışırmı sarı ton renkler çok esmer değil ama esmer olanlara Nasıl bi renk kullanılmalı fikri olan var mı tamamen değişim için güzel bi renk önerirmisiniz makyajlı ve makyajsız kullanmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…