- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.881
kızlar saçlarımı ilk defa boyatmak istiyorum rengi siyah buğday tenliyim. sizce hangi renk yakışır.
Slm dipler uzadıkça dip boya yaparsın sorun olmazMerhaba kızlar benim bi sorum var cevaplarsınız sevinirim :)) saçlarıma ombre yaptırmak istiyorum ama dipleri kendi rengim değil bu bi sıkıntı yaratır mı?? yani dibi geldiğinde falan napılır hiç bilmiyorum(
Koyu saç rengi açıldıkça turuncu bir ton oluyor malesef. Kuaförler toner ( saç cilası) kullanarak bu turunculuğu yok edebiliyorlar ancak yurt dışında her yerde satılan bu ürün Türkiye'de yalnızca kuaför malzemeleri satan yerlerde var zannedersem. Yine de eğer sonu .1 ile biten küllü tonlardan kullanırsan birkaç boyamada turunculuk oldukça azalır.Meraba benim için çok önemli bişey sormak istiyorum saçlarım bugüne kadar ipek gibiydi hayatta boya surmemiştim .. Bu arada tenim aşırı beyaz saçlarım aşırı siyah... 6 ay önce markasını hatırlamıyorum ama en iyi markalardan biriydi işte onun açık papatya yazan renginden kullandım sanırım numarası 9 du .. Herneyse bunu uyguladıktan sonra saçım iğrenç bi turuncu oldu 4 ay hortlak gibi gezdim kapalı olduğum için sorun olmadı ama eşime karşı çok bakımsız gorundum aylarca ve belime kadar gelen saçımı kestirmek zorunda kaldım... Şu anda saçımın yarısı hafif koyu turuncuya dondu diğer yarısı simsiyah ... Fikir verir misiniz nolur yuzum de sivilceli çok dikkat çekiyordu saçımı boyadıktan 2-3 ay boyunca .. Bi değişiklik yapmak istiyorum Güzel fikirlerinizi benimle de paylaşırmısınız
Ben bildiğimiz tüy sarartıcıyı sürüp on on beş saniye bekleterek kaşların rengini açtıklarını duymuştum yine bu sitede. Biraz bak istersen.kızlar saç boyası ile kaşınızı da boyadınız mı hiç
ben sacımı bır ıkı ton kırmak ıstıyorum rengını ama kaslar koyu kalacak sac boyası ıle denesem olur mu
Kaşlarımın rengini actı. Aynı renk boya ile sacıma surdugum 1-2 ton acıldı güzel olduBen bildiğimiz tüy sarartıcıyı sürüp on on beş saniye bekleterek kaşların rengini açtıklarını duymuştum yine bu sitede. Biraz bak istersen.
BU yazıyı yazdıktan sonra iki sefer boyadım 8.1 ve normal kumrala ve sonuç gene aynı turuncu gibi v:) biraz daha duzgun.. Boşverdim zaten kapalıyım dışarda boyle olsun bi sure bişey olmaz .. yorumun için teşekkurler:)Koyu saç rengi açıldıkça turuncu bir ton oluyor malesef. Kuaförler toner ( saç cilası) kullanarak bu turunculuğu yok edebiliyorlar ancak yurt dışında her yerde satılan bu ürün Türkiye'de yalnızca kuaför malzemeleri satan yerlerde var zannedersem. Yine de eğer sonu .1 ile biten küllü tonlardan kullanırsan birkaç boyamada turunculuk oldukça azalır.
İşe yaramadığına üzüldüm, ablama da söylemiştim onda işe yaramıştı, kusura bakmayın..BU yazıyı yazdıktan sonra iki sefer boyadım 8.1 ve normal kumrala ve sonuç gene aynı turuncu gibi v:) biraz daha duzgun.. Boşverdim zaten kapalıyım dışarda boyle olsun bi sure bişey olmaz .. yorumun için teşekkurler:)