- 22 Haziran 2015
- 5
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.901
Koyu boyamalisin, ya da açıp boyamalisinkızlar her seferinde saçımı kahve ye boyuyorum fakat rengi açıldıkça turuncumsu sarımsı bir parlama oluşuyor ne kadar küllü kahveye de boyasam kapatamadım kuaföre gitmek istemiyorum napmalıyım?
koyu kahvelere bayılıyorum böyle ne siyah gibi dursun ne de kahve ,koyu kahveye boyasam olabilir mi ki ?Koyu boyamalisin, ya da açıp boyamalisin
Olur bence, cikolata kahve ya da kullu kahveler kapatir :) ama acik kahve olmamalikoyu kahvelere bayılıyorum böyle ne siyah gibi dursun ne de kahve ,koyu kahveye boyasam olabilir mi ki ?
çikolata kahvede kızıllık var kapatmazOlur bence, cikolata kahve ya da kullu kahveler kapatir :) ama acik kahve olmamali
Kizili kapamaz ama kahve kizil oluyo hos oluyo, dibi gelince belli olmuyo bi de acilip turuncu olmuyo ama evet o ikisini karistirirsan iki uc boyamada tamamen kapanirçikolata kahvede kızıllık var kapatmazküllü kahveyle koyu kahveyi karıştırmak daha iyi
Bugun bi baktim soyle ne yapmislar diye ama mavi siyaha boyamis bazisiKizili
Kizili kapamaz ama kahve kizil oluyo hos oluyo, dibi gelince belli olmuyo bi de acilip turuncu olmuyo ama evet o ikisini karistirirsan iki uc boyamada tamamen kapanir
Onun da geri donusu yokBugun bi baktim soyle ne yapmislar diye ama mavi siyaha boyamis bazisikökten çözüm
Davines Mask boya hakkında fikri olan var mı?
Tatlım saçların zarar görür yakarsın beklemelisin en az 1 haftakizlar bugun saclarima röfle yaptirdim inanilmaz pismanimröfle kapanir mi baska bir renkle ve renk tavsiyeniz ne olur? birde hemen yarin gidip boyatmak istersem saclarim zarar gorur mu, bursa da hangi kuafor beni bu dertten kurtarabilir acaba
rengin tutabilceğini sanmıyorum karma karışık kalır dipler bi ihitmal tutarsa uçlar kalır kuaför yardımı alsan daha iyi olcak :)kızlar bana bir akıl verin hatta yağdırın gelsin :) saçlarımı en son geçen temmuzda olia 5.0 kahve ile boyadım aka aka bakırımsı güneşte turuncu turuncu parlayan bişeye döndü. tabi dibinden gelen kendi saçımla birleşince altı kaval üstü şişane. ben diyorum ki 7 numara olia ile boyasam neye benzerim. kendi saç rengim açık kahve tonlarında.
kızıl önerimEki Görüntüle 1837006 şuanki saç rengim bu.
Sizce bu iyi mi yoksa kızıl kahve düşünüyorum boyasam mı??
Eki Görüntüle 1837007 Eki Görüntüle 1837008
Yoksa bu renklerden biri daha mı iyi olur?
Hangi ton daha iyi yoksa kendi saçım daha mı iyi?? Bu arada çok açık beyaz tenliyim koyu kahverengi göz rengim. Boyum 175 kilo da var biraz malesef. Yakışır mı kızıl
Deniz sezonu yaklaştı boyasam denizde hemen akar mı acaba diye korkuyorum birde evde kendim boyayabilr miyim tutar mı sizce renk istediğim gibi olurmu ?kızıl önerim
kızlar bana bir akıl verin hatta yağdırın gelsin :) saçlarımı en son geçen temmuzda olia 5.0 kahve ile boyadım aka aka bakırımsı güneşte turuncu turuncu parlayan bişeye döndü. tabi dibinden gelen kendi saçımla birleşince altı kaval üstü şişane. ben diyorum ki 7 numara olia ile boyasam neye benzerim. kendi saç rengim açık kahve tonlarında.