Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

saclarınızın resmini atabilir misiniz

Arkadaşlar saçlarımın şimdiki hali ve istediğim modeli göstericem. Saçımı kızıl boyamıştım aktı. Bakır oldu. Şimdi küllü kahve ve uçları ombre yapmak istiyorum. Oksidanla açtırmak zorundamıyım sizce. 1.güneş ışığında 2. Akşam evde 3. İstediğim model

Eklentiler

• image.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 85
  • image.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 94
  • image.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 99
saximda rofle var 6 ay once yaptirmistim. rengi koyu oldu cok dibim geldi. kuafore gitmeden duz sari renge boyasam rofleler yanar mi. bi de dibimdeki durum ne olur. kuafore cok para baymak gerekiyor vee bebekliyim. gidemiyorum. lutfen bir fikir verin yapan yada bilenlerden istiyorum

Merhaba arkadaslar. Saclarimin kendi resmini atiyorum. Gunduz gunes goren odada flassiz cekildi. Bu rengin uzerine hangsini boyarsam istedigim renk tutar? Sacimin kusuruna bakmayin kalkar kalkmaz cekmistim. Simdiden tesekkur ederim. Sacimi din acmistim bu kadar acildi. Cok cig bi renk oldu.

Eklentiler

• 20160815_085138.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20160815-100605.png
    174 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20160815-100525.png
    227,3 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20160806-140639.png
    216,8 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20160815-102105.png
    193,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar merhaba oksidasyon kremi açılınca tekrar kullanılır mi tüp boyalarla alacağız ama oksidasyon 1000 ml ve tek seferde bitmez daha sonra da kullanabilir miyiz

jennifer lopez'in saç rengi harika olur diye düşünüyorum. ışıltıları olan açık kahve tonları...

Merhaba suanda sacim dogal rengim cok uclarinda 2 sene oncesinin boyasinin acikligi var sadece .ben evde ten rengime de uyacak küllü bi kumral elde etmek istiyorum.resimdeki gibi olabilir mesela.sacimi acmakla da ugrasmak istemiyorum yipransin istemiyorum cunku.marketten 1 kutu boya alip boyayivereyim istiyorum yani :) loreal ya da kolestonun 7.1 ya da 8.1 inden birine boyarsam ne elde ederim cok turunculasir mi?yani hafif olabilir ama böyle cok bariz turuncu olsun istemiyorum cok bıktım o akmıs gibi duran renkten.sizce ne yapmaliyim yoksa hic kalkismayayim mi evde oyle biseye?

Küllü kumral renginin tutturması zor diyorlar canım bence boyatmak istersen güzel bir kuaföre gitmeni öneririm

Boyattın mı saçlarını bilmiyorum.Ama bence değişiklik yapmak istiyorsan sadece uçlara veya ombre şeklinde devam etmeni öneririm.
Çünkü saçlarının rengi çok parlak görünüyor.Yıllarca saçını boyatan bi insan olarak saçlarım artık parlamıyor cansız donuk bi halde malesef.
Eski haline dönmesi için neler vermezdim.Şu an kendi rengime dönmeye çalışıyorum ben.
Kısaca komple boyaya hayır diyorum gölge veya ombre olabilir.

Saçlarımı açtım. Saçlarımın dipleriyle uçları arasında renk farkı var. Diplerim daha açık duruyor. Nevacolor 11.10 ve 10.01 numaralı boyaları kullanıyorum. Boyarken dipten mi başlamalıyım uçtan mı?

Mrblar ben sacimi koleston 12 0 ile boyuyorum ama turunculuk lar olustu fazla bi goze carpmiyor ama ben rahatsiz oluyorum oyuzden kolestonun yeni cikartigi 12 01 kullu sariyi aldim boyasam nasl bi renk cikar yardimci olurmusunuz o num boyayan varmi bilgi verebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…