- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.961
saclarınızın resmini atabilir misinizsaçımda röfle vardı, koyulttum güzel oldu doğal oldu. sonra aktı o ; baya açıldı saçım ; kuaföre gittim saçlarımı koyulaştırsın diye yaklaşık 1 ay önce yaptı işlemi, bu işlemden sonra saçlarım lastik gibi oldu tel tel böyle öbek öbek dökülüyordu resmen. Sirke sürdüm beklettim de daha bir toparladı gibi ; boyatsam mı bir daha ; kestirip mi boyatsam napacağımı bilemedim.
Ben bakir olsun istiyorum. Ama alttan ikincideki gibi cilek sarisi diye gecen renkten. Normal sariya boyasam sacimi sari bakir olur mu? Tesekkur ederim cevabiniz icinKüllü sarılar tutmayacaktır bakırlardan tercih edin:)
bu saca krepe balyaj uygulanmis. kuaföre gitmelisin kendi basina yapabilecegin bisey degil malesefEki Görüntüle 1875331 saçımın şuanki hali
Eki Görüntüle 1875332
Bu hale nasıl gelir? Bu fotodaki saç nasıl bi saç balyaj mı röfle mi ne?
Esmerlere yakışırmı sarı ton renkler çok esmer değil ama esmer olanlara Nasıl bi renk kullanılmalı fikri olan var mı tamamen değişim için güzel bi renk önerirmisiniz makyajlı ve makyajsız kullanmam için
Kızlar merhaba oksidasyon kremi açılınca tekrar kullanılır mi tüp boyalarla alacağız ama oksidasyon 1000 ml ve tek seferde bitmez daha sonra da kullanabilir miyiz
Merhaba suanda sacim dogal rengim cok uclarinda 2 sene oncesinin boyasinin acikligi var sadece .ben evde ten rengime de uyacak küllü bi kumral elde etmek istiyorum.resimdeki gibi olabilir mesela.sacimi acmakla da ugrasmak istemiyorum yipransin istemiyorum cunku.marketten 1 kutu boya alip boyayivereyim istiyorum yani :) loreal ya da kolestonun 7.1 ya da 8.1 inden birine boyarsam ne elde ederim cok turunculasir mi?yani hafif olabilir ama böyle cok bariz turuncu olsun istemiyorum cok bıktım o akmıs gibi duran renkten.sizce ne yapmaliyim yoksa hic kalkismayayim mi evde oyle biseye?Eki Görüntüle 1880499 Eki Görüntüle 1880505
Boyattın mı saçlarını bilmiyorum.Ama bence değişiklik yapmak istiyorsan sadece uçlara veya ombre şeklinde devam etmeni öneririm.Merhaba suanda sacim dogal rengim cok uclarinda 2 sene oncesinin boyasinin acikligi var sadece .ben evde ten rengime de uyacak küllü bi kumral elde etmek istiyorum.resimdeki gibi olabilir mesela.sacimi acmakla da ugrasmak istemiyorum yipransin istemiyorum cunku.marketten 1 kutu boya alip boyayivereyim istiyorum yani :) loreal ya da kolestonun 7.1 ya da 8.1 inden birine boyarsam ne elde ederim cok turunculasir mi?yani hafif olabilir ama böyle cok bariz turuncu olsun istemiyorum cok bıktım o akmıs gibi duran renkten.sizce ne yapmaliyim yoksa hic kalkismayayim mi evde oyle biseye?Eki Görüntüle 1880499 Eki Görüntüle 1880505