Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

ben saçımı kızıla boyamak istedim evde kendim yaptım bi saat beklettim tam olarak vesiyahımsı bi hal aldı saçım açık kumral yıkandıkca açılır mı

Bana ne renk boya yakışır bu kendi saçım ucları boya sadece
image.jpeg

arkadaşlar bundan yaklaşık 8 9 ay once sacımı koleston terra kota rengine boyadım ondan once sarı balyajlar vardı sacımda. neyse ıkı gun öncede sea color sedef sarısına boyadım . fakat soyle bı renk aldı hemen hemen .. peki ben bu tarz sarıları nasıl elde ederımmm
Kızıl gibi bi rengin üstüne sarı boyayınca turuncumsu olmuş. Saçlarınıuboya ile açamazsın ilk önce açıcı ile açman lazm onu da kuaför yapar kendin yakabilirsin saçlarını

Kızlar loreal excellence 9 numarayı kullanan var mı? Deneyimini yazabilir mi? Çok fazla kötü yorum duydum. Aldım ama kullanmaya korkuyorum

atakumda (KADINCA KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONU NA GİDİN BEN ÇOK MEMNUN KALDIM SON DERE HASSAS DAVRANIYORLAR HİÇ ZARAR VERMİYORLAR SAÇLARA BENİM SAÇIMI BOYATTIM OMBRE YAPTIRDIM HARİKA OLDU

Kızlar bende saçımı koleston 8.0 boyadım turuncumsu bi renk oldu ben kızılımsı yada turuncumsu bi renk istemiyorum mat bi renk olsun kumral olsun istiyorum ne renk boyayabilirm

Merhaba arkadaşlaaar :)
Foruma yardım almak amaçlı yeni katıldım.. Lütfen yardım edin saçımı birkaç güne boyayacağım fakat renk konusunda yakışır mı korkusu yaşıyorum tabiii bir de istediğim o rengi elde etmek için hangi boyayı kullanmalıyım ne gibi bi işlem uygulamalıyım vs. saçımı ilk kez boyıycam ve saçıma açıcı uygulamak istemiyorum ama sanırım istediğim renk açıcı kullanmadan elde edilecek bir ton değil her neyse ben buraya kendi saç rengimin ve ten rengimin belli olduğu bi fotoğrafla birlikte istediğim saç renginin de fotoğraflarını koyacağım lütfen yardımcı oluuun :110:
Bu benim saç rengim; 10443410_865213386931848_5496823965872514148_n.jpg

Bunlarda elde etmek istediklerim zaten birbirlerine yakın tonlar(hangisi daha iyi durur ve nasıl elde ederim?); 709089jennifer3.jpg e5a481526621647b1afaeb87738dad99.jpg rachel-green.jpg

Oldukça uzun bir yazı oldu umarım yardımcı olabilirsiniz şimdiden teşekkürleer :))))

Gordugum kadarı ile beyaz tenlisin.bu istediğin renkler seni solgun hastalıklı gibi gösterir.ama illa da boyayacam dersen ki köyü sarı dene

arkadaşlar bundan yaklaşık 8 9 ay once sacımı koleston terra kota rengine boyadım ondan once sarı balyajlar vardı sacımda. neyse ıkı gun öncede sea color sedef sarısına boyadım . fakat soyle bı renk aldı hemen hemen .. peki ben bu tarz sarıları nasıl elde ederımmm
Sedef sarısı ni ben çikolata kahve ustune boyadım senin renk gibi oldu ama iki defa daha aynı renge boyayinca en sonki resimdeki gibi oldu.ilk başta sedef sarısına dönemez çünkü terre kota köyü renk aynı rengi yani sedef sarina tekrar boya biraz daha iyi olur

image.jpeg
bu saçlarımı Nasıl düzeltirim tek renk yaparım elli renk var nolur yardım edin resim koyuyorum.saclarım üç renk dipleri kendi saclarım ortada bi sapsarı uçlarda ortaya göre daha koyu,acaba uçları 9.1 ile boyasam ortadaki sarıya yaklaşır mı yada komple neyle boyamalıyım

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,6 KB · Görüntüleme: 212
kizlar merhaba daha once saclarimi hic boyatmadim şimdi uçlarına sari attirmak gibi bir düşüncem var cok yipratiyor mu acaba saçı bi de ismi ne oluyor balyaj mi

8.1 ile boyuyorum saçımı, ama hala sıcak kumral oluyor. Bense soğuk sarı tonundaki kumral seviyorum. Ne yapayım turuncu azaltıcı mı karıştırayım yoksa gümüş boya mı? Kendi tonum yumuşak bir kumral.

Davines Mask boya hakkında fikri olan var mı?
Annem ve ben kullanıyoruz. Akmıyor boya, saçta kalıyor. İstenilen ton yakalanırsa harika bir şey bu. Ama istenilenden çok farklı olursa zaman gerekli. Diğer boyalar gibi cıvık değil, daha kıvamlı. Rahatsız edici bir koku yok.

8.1 kullanıyorum ben, ama hayal ettiğim gibi bir renk olmadı, arayıştayım daha açık mı alsam içine bir şeyler mi karıştırsam diye.

Annem ve ben kullanıyoruz. Akmıyor boya, saçta kalıyor. İstenilen ton yakalanırsa harika bir şey bu. Ama istenilenden çok farklı olursa zaman gerekli. Diğer boyalar gibi cıvık değil, daha kıvamlı. Rahatsız edici bir koku yok.

8.1 kullanıyorum ben, ama hayal ettiğim gibi bir renk olmadı, arayıştayım daha açık mı alsam içine bir şeyler mi karıştırsam diye.

en son bende davines mask 8.1 kullandim icine igora 0.22 turuncu azaltici ekledim. cok guzel küllendirdi, fakat diger 8.1 lere göre koyu cikarttigni fark ettim. bidahaki sefere 9.1 alirim sanirim.

X