Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Kizlar selamm. Aranizda saclarini loreal 6.45 sicak bakır kahveye boyayan var mi? Cok acil yarin icin :)) kizil mi turuncuya bakan bir renk mi? Yorumlarinizi ve tecrubelerinizi bekliyorum

Merhaba kızlar benim bi sorum var cevaplarsınız sevinirim :)) saçlarıma ombre yaptırmak istiyorum ama dipleri kendi rengim değil bu bi sıkıntı yaratır mı?? yani dibi geldiğinde falan napılır hiç bilmiyorum :KK43:(

Arkadaslar sizce hangi renk yakisiyor bana

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 137
  • image.jpg
    image.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 115
Meraba benim için çok önemli bişey sormak istiyorum saçlarım bugüne kadar ipek gibiydi hayatta boya surmemiştim .. Bu arada tenim aşırı beyaz saçlarım aşırı siyah... 6 ay önce markasını hatırlamıyorum ama en iyi markalardan biriydi işte onun açık papatya yazan renginden kullandım sanırım numarası 9 du .. Herneyse bunu uyguladıktan sonra saçım iğrenç bi turuncu oldu 4 ay hortlak gibi gezdim kapalı olduğum için sorun olmadı ama eşime karşı çok bakımsız gorundum aylarca ve belime kadar gelen saçımı kestirmek zorunda kaldım... Şu anda saçımın yarısı hafif koyu turuncuya dondu diğer yarısı simsiyah ... Fikir verir misiniz nolur yuzum de sivilceli çok dikkat çekiyordu saçımı boyadıktan 2-3 ay boyunca .. Bi değişiklik yapmak istiyorum Güzel fikirlerinizi benimle de paylaşırmısınız

kızlar saç boyası ile kaşınızı da boyadınız mı hiç
ben sacımı bır ıkı ton kırmak ıstıyorum rengını ama kaslar koyu kalacak sac boyası ıle denesem olur mu

Ben de daha yeni ayni konuyu arastirdim. Cildi tahris edebilir diyorlar. Bir de esas onemlisi goze kesinlikle kacirmamak gerekiyormus. Olmayacak is degil ama ozel kas boyasiyla yapmak en iyisi.

Meraba benim için çok önemli bişey sormak istiyorum saçlarım bugüne kadar ipek gibiydi hayatta boya surmemiştim .. Bu arada tenim aşırı beyaz saçlarım aşırı siyah... 6 ay önce markasını hatırlamıyorum ama en iyi markalardan biriydi işte onun açık papatya yazan renginden kullandım sanırım numarası 9 du .. Herneyse bunu uyguladıktan sonra saçım iğrenç bi turuncu oldu 4 ay hortlak gibi gezdim kapalı olduğum için sorun olmadı ama eşime karşı çok bakımsız gorundum aylarca ve belime kadar gelen saçımı kestirmek zorunda kaldım... Şu anda saçımın yarısı hafif koyu turuncuya dondu diğer yarısı simsiyah ... Fikir verir misiniz nolur yuzum de sivilceli çok dikkat çekiyordu saçımı boyadıktan 2-3 ay boyunca .. Bi değişiklik yapmak istiyorum Güzel fikirlerinizi benimle de paylaşırmısınız
Koyu saç rengi açıldıkça turuncu bir ton oluyor malesef. Kuaförler toner ( saç cilası) kullanarak bu turunculuğu yok edebiliyorlar ancak yurt dışında her yerde satılan bu ürün Türkiye'de yalnızca kuaför malzemeleri satan yerlerde var zannedersem. Yine de eğer sonu .1 ile biten küllü tonlardan kullanırsan birkaç boyamada turunculuk oldukça azalır.

kızlar saç boyası ile kaşınızı da boyadınız mı hiç
ben sacımı bır ıkı ton kırmak ıstıyorum rengını ama kaslar koyu kalacak sac boyası ıle denesem olur mu
Ben bildiğimiz tüy sarartıcıyı sürüp on on beş saniye bekleterek kaşların rengini açtıklarını duymuştum yine bu sitede. Biraz bak istersen.

Ben bildiğimiz tüy sarartıcıyı sürüp on on beş saniye bekleterek kaşların rengini açtıklarını duymuştum yine bu sitede. Biraz bak istersen.
Kaşlarımın rengini actı. Aynı renk boya ile sacıma surdugum 1-2 ton acıldı güzel oldu
Tesekkurler

Koyu saç rengi açıldıkça turuncu bir ton oluyor malesef. Kuaförler toner ( saç cilası) kullanarak bu turunculuğu yok edebiliyorlar ancak yurt dışında her yerde satılan bu ürün Türkiye'de yalnızca kuaför malzemeleri satan yerlerde var zannedersem. Yine de eğer sonu .1 ile biten küllü tonlardan kullanırsan birkaç boyamada turunculuk oldukça azalır.
BU yazıyı yazdıktan sonra iki sefer boyadım 8.1 ve normal kumrala ve sonuç gene aynı turuncu gibi v:) biraz daha duzgun.. Boşverdim zaten kapalıyım dışarda boyle olsun bi sure bişey olmaz .. yorumun için teşekkurler:)

BU yazıyı yazdıktan sonra iki sefer boyadım 8.1 ve normal kumrala ve sonuç gene aynı turuncu gibi v:) biraz daha duzgun.. Boşverdim zaten kapalıyım dışarda boyle olsun bi sure bişey olmaz .. yorumun için teşekkurler:)
İşe yaramadığına üzüldüm, ablama da söylemiştim onda işe yaramıştı, kusura bakmayın..

Bilmiyorm vlla ya sorun saçımda yada gozlerimde.. hoşuma gtmiyo nedense. etrafmdakiler beğendi ama kendi doğal saçın gibi durmuş dediler inş oyledr :)

Merhabaa arkaaşlarr saçlarım ıgoranın 6.1 rengine boyadım beyazlarım kapanmadı ve biraz da aktı ben koyu kahve naturel kızıl yansımalı olmayan bir renk arıyorum oksidan secımını 10vol kullanmak ıstıyorum koyultmak ıcon onu onerıyolar cunku bana yardımcı olabılecek arkadaşlardan fikir ve önerilerinizi beklıyorum

merhaba hanimlar benim saclarim cok sert biraz dinlendiriym dedim birkac aydir boyamiyorum. ama o kadar cok beyazim varki dayanamicam artik bandanalarla gezmekten fenalik geldi beyazlarimi kapatmak icin. loreal inoa supreme serisi varmis amonyaksiz saci cok sertlestirmio diger boyalara gore diolar. kullanan varmi acaba?

Merhaba hanimlar bi sey danismam gerek size.
Benim saclarim koyu kahve, esmerim. Kizila boyadim haliyle cok koyu yansimali kizil oldu, yikadikca acildi. Sonra cikolata kahve yaptim kizil kahve oldu. Suanda koleston kizil büyü yapmak istiyorum sizce ne renk tutar? Bir de dibimin daha acik renk olmamasi icin ne yapmaliyim :KK43:

kolestonun boyaları koyu renk çıkıyor aklında bulunsun. saç rengin şu an tam nasıl bilemiyorum ama diplerine en son sürebilirsin

kızlar her seferinde saçımı kahve ye boyuyorum fakat rengi açıldıkça turuncumsu sarımsı bir parlama oluşuyor ne kadar küllü kahveye de boyasam kapatamadım kuaföre gitmek istemiyorum napmalıyım?

X