- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.761
happylove koyu kumraldan 9numaraya boyarsan saçın yanar açık vurduğun için saç zeminin açılması gerekiyor oryalsiz palettanin açıcısıyla yapabilirsin kalan kısmı
o da mantıklı yaa iyce arada kaldım :) işin kötü tarafı açılmıyo bu saçlarcanım asıl açıcıyla yanar daha çok yıpranır benim bildiğim..
ben de saçımı bu renk yapmaya çalışıyorum :)Merhabalar benim şuanki saçımda resimde de görüldüğü gibi bakırlıklar var saçım 8.1 e boyamama rağmen akınca bu renge döndü acaba küllü kumral yapmak için hangi rengi kullanmalıyım bazı yazılarda mavi boya küllü yapıo die duymuştum acaba işe yarar mı
Dore renk karıştırırsan hiç bi şekilde bakırlık azalmaz benden söylemesihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_4634-jpg.1580204/ http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_4624-jpg.1580203/
Merhaba ben uzun zamandır saçımı loreal excellence fındık kahvesi 6.41e boyuyordum yaklaşık son 3 boyamada Loreal Inoa 6.34 koyu kumral dore bakır boyuyorum saçımı saçlarımın rengi fotodaki gibi şimdi Loreal Inoa'da 6.34 ve 5.35 Açık Kahve Dore Akaju'yu karıştırmayı düşünüyorum saçlarımın biraz koyulaşmasını bakırlıkların biraz azalmasını istiyorum. Sizce doğru yolda mıyım kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum :)
Yani bn sadece 8-1 ile boyadım bu renk tuttu herkeste farklı sonuç oluo tabi eğer bu tonlarda istiyorsan karamel tonda boya saçınıben de saçımı bu renk yapmaya çalışıyorum :)
7.43 le boyadım bakır kahve oldu benim de :) bir dahakine karamel denerimYani bn sadece 8-1 ile boyadım bu renk tuttu herkeste farklı sonuç oluo tabi eğer bu tonlarda istiyorsan karamel tonda boya saçını
en az 3 kutu, saçın gürse bir de o zaman 4 kutu.. ilk boyamada özellikle her saç teline güzelce yedirmen gerektiği için..Hanımlar ılk defa sacımı boyayacagım saclarım belıme kadar loreal parıs 1.1yogun sıyah eccellence aldım fıyatı 13 tu sızce nasıl yanlıs mı yaptım bılemedım .1kutu yetecek mi ?
loreal sarılarda çok iyi :)Arkadaşlar saçım koyu kumral(kendi saçım). Açık küllü kumral-küllü sarı tonlarında bir renk istiyorum. Hangi marka boya ve hangi numarayı kullanmalıyım? Açıcı filan kullanmak istemiyorumönerilerinizi bekliyorum
bakır kızıldır o saç..Kızlar merhaba. ben saçımı evde boyama taraftarıyım çünkü kuaförlere para yetiştirecek kadar zengin değilimbir renk beğendim o saç rengini gördüğümden beri rüyalarıma giriyor ama rengi ne kadar aradım tardıysam bulamadım. rengi anlatmam gerekirse saç kızıldı ama turunculuk barındırıyordu. ve harika duruyordu. böyle bir boya bileniniz var mı ? ya da hangi boyaları karıştırmam gerek ? bi kaç kuaföre sordum ve tabiki söylemediler gel yaparız diyorlar. evde ben boyamak istiyorum. cevap verirseniz çok sevinirim kızlar :)
o da tam değil ama sizce koyu kumral yoğun kızıl olabilir mi ? fotoğraf koymak istiyorum ama beceremedimbakır kızıldır o saç..
yalnız bunda turunculuk yok bildiğimiz kızıl bu.. kızıl saç konusunda daha detaylı bilgim yok umarım olan biri yardımcı olabilir sana..Eki Görüntüle 1615147 İşte böyle bir renk istiyorum kızıllık ve biraz da turunculuk var ama bakır değil kesinlikle