Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Arkadaşlar saclarımı gecen ay boyattım kuaförde lilafix diye bir markayla boyadılar renk tam istedigim gibi degil açık küllü sarıya boyamak istiyorum evde boyasam yesillenme yada turunculasma olurmu lütfen acill yardımm

Merhabalar benim şuanki saçımda resimde de görüldüğü gibi bakırlıklar var saçım 8.1 e boyamama rağmen akınca bu renge döndü acaba küllü kumral yapmak için hangi rengi kullanmalıyım bazı yazılarda mavi boya küllü yapıo die duymuştum acaba işe yarar mı

Eklentiler

• image.jpg
    170,2 KB · Görüntüleme: 353
ben de saçımı bu renk yapmaya çalışıyorum :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_4634-jpg.1580204/ http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_4624-jpg.1580203/

Merhaba ben uzun zamandır saçımı loreal excellence fındık kahvesi 6.41e boyuyordum yaklaşık son 3 boyamada Loreal Inoa 6.34 koyu kumral dore bakır boyuyorum saçımı saçlarımın rengi fotodaki gibi şimdi Loreal Inoa'da 6.34 ve 5.35 Açık Kahve Dore Akaju'yu karıştırmayı düşünüyorum saçlarımın biraz koyulaşmasını bakırlıkların biraz azalmasını istiyorum. Sizce doğru yolda mıyım kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum :)

Dore renk karıştırırsan hiç bi şekilde bakırlık azalmaz benden söylemesi

Arkadaşlar saçım koyu kumral(kendi saçım). Açık küllü kumral-küllü sarı tonlarında bir renk istiyorum. Hangi marka boya ve hangi numarayı kullanmalıyım? Açıcı filan kullanmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum

Kızlar merhaba ben saçımı boyatmak istiyorum buzul kahveye ama kararsızım boyayan yada kullanmıs olanlar fikirlerini söyleyebilir mi yada fotoğraf koyabilir mi fotografimi da koyuyorum fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar kendi saçım kahverengi bir kaç ay önce saçımı boyamıştım baya bi işlem gördü begenemedim falan en son kuaför turuncumsu bir renk yaptı sonra kendim tekrar boyadım koyulttum ancak şimdi boya aktı dolayısıyla rengi açıldı saçımın ve dibim geldi uçlarım dahada açık diplerime göre cok acık kaldı saçım aslında rengi güzel begeniyorum ama dipleri koyu kldı bende saç dibime göre sırıtmıcak şekilde saçımın biraz daha koyusuna boyatmak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz ? Dipler orts koyulukta uçlarım ise resimdeki rengin bir kaç ton koyusu olsun ombreli gözüksün turunculuk bakırlık olmasın sarı yansımalı olsun istiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 91
  • image.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 95
  • image.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 89
  • image.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 90
  • image.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 92
Hanımlar ılk defa sacımı boyayacagım saclarım belıme kadar loreal parıs 1.1yogun sıyah eccellence aldım fıyatı 13 tu sızce nasıl yanlıs mı yaptım bılemedım .1kutu yetecek mi ?

Hanımlar ılk defa sacımı boyayacagım saclarım belıme kadar loreal parıs 1.1yogun sıyah eccellence aldım fıyatı 13 tu sızce nasıl yanlıs mı yaptım bılemedım .1kutu yetecek mi ?
en az 3 kutu, saçın gürse bir de o zaman 4 kutu.. ilk boyamada özellikle her saç teline güzelce yedirmen gerektiği için..

Kızlar merhaba. ben saçımı evde boyama taraftarıyım çünkü kuaförlere para yetiştirecek kadar zengin değilim bir renk beğendim o saç rengini gördüğümden beri rüyalarıma giriyor ama rengi ne kadar aradım tardıysam bulamadım. rengi anlatmam gerekirse saç kızıldı ama turunculuk barındırıyordu. ve harika duruyordu. böyle bir boya bileniniz var mı ? ya da hangi boyaları karıştırmam gerek ? bi kaç kuaföre sordum ve tabiki söylemediler gel yaparız diyorlar. evde ben boyamak istiyorum. cevap verirseniz çok sevinirim kızlar :)

bakır kızıldır o saç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…