Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Kizlar ben bu rengi istiyorum karamel kahve oluyor heralde....

Kendi sac rengimide ekliyim gun isigindaki halini ekliyorum yardim edebilicek varsa mutlu olurumm hangi renge boyamam lazim simdiki altin karamel

bu renk kumral arkadaşlar karamel kahve değil sıcak ışık altında böyle yansıyor ya da hadi en fazla ışıltı atılmış olsun karamel renkte ama ana renk düz kumral yani..

şu an kendi saç rengim boya yok. açık kestane.siyah gibi ama o kadar koyu da değil. bi garip senınki canım ?

canım benim normal saçım kestane şuan uçları açık kahverengi güneşten açıldı . Ben daha önce saçımı koyu renge boyatmıstım yüzüm beyaz oldugu için çok yakışmıştı ama koyu kestane mi yoksa bakıra çalan kahverengiyemi yada çikolata kahvesinemi boyatayım karar veremiyorum

ben kızıl yapmıştım herks çok beğenmişti ama sıkıldım ve değiştirdim. bi ara sarı yaptım çok soluk ve bayık göründüm. bakır düşünüyordum ama o da solgun gösterir diye düşünüyorum. bi de şimdi karamel renklere bakıyorum her gün ayrı renk bakıyorum bebeğim buğday tensen kahverengi seni soluk gösterebilir.

Evet şuan saçlarım açık kahveye yakın ve acayip cansız solgun duruyor suratım.

Bu renk nasıl sence??

Evet şuan saçlarım açık kahveye yakın ve acayip cansız solgun duruyor suratım.

Bu renk nasıl sence??Eki Görüntüle 1635444
ya bu çok güzel ben de bu rengi çok seviyorum hatta bi ara çok araştırdım. adı kumral yoğun bakır. ama bu boyayı ben nereden bulacağım. evde boyuyorum saçımı. kuaföre para veremem. hadi aynı anda renk kararlaştırıp boyayalım

Benim sacim bu renk. Kumral boyadi kuafor ama bu karamelimsi goruntuyu sevmiyoruuuuuuuum kullu doggal sari tonlara gecmek istiyorum sacimin orjinali kestane oldugundan yansima yapiyormus kumral. Ama ben kullu renkler seviyorum napcaz

Eklentiler

• 20150918_115348.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 370
Gozleri renkli olmayanlara pek tavsiye etmedigim bi renk ama tercih sizin :)

vayy zevklermiz aynıymıi bende bu sefer evde boyıcam zaten azıcık saçım var sırf onu boyasın diye kuaföre 50-60lira boşu boşuna bayılamıcam ben haftaya arefe günü boyamayı düşünüyodum . bu arada çok alakasız olucak ama yasını merak ettim sorması ayıp yaşın kaç

22 :) senin ? bu arada ne renge boyatacaksan mutlaka söyle çok merak ediyorum :)ben ekim sonu kasım başı gibi boyamayı düşünüyorum ama renk ne olur onu bilmiyorum :) kızıl tonlar çok hoşuma gidiyor :)

bende 22 yasındayım canım aslında bende bakıra yakın kızıl renglerini çok begeniyorum ama boyatmaya cesaret edemem belki sana yakışır ben boyattıgımda atarım resmimi görürsün :)

çok teşekkür ederim öncelikle düşündüğün için. :) şimdi şöyle bir şey var ben bi ara koleston aşk alevine boyadım bi süre kullandım ama sıkılınca vazgeçtim kendi rengime döndüm. çevremdekiler kızıl senin rengin diyorlardı ve kendi rengime dönünce çok ısrar etmişlerdi kızıla dön diye ama kızıldan vazgeçmesi çok zor o yüzden bakır tarzı yöneliyorum ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…